search
top


Komodo

Formula clasică și măgărească de a te despărți de o fată pe care o leagă sentimente mai subcutanate decât tine ca bărbat care anticipezi numai viziunea ei peste 20 de ani mai încolo, cu riduri și gelozenii chiar și noaptea la două. Nu mă refer la oră.
Spusele lui:”Nu-i vina ta, nu te merit pentru cât ești de frumoasă și deșteaptă.” În traducere de după cortină, înseamnă de fapt: “sunt sigur că găsesc una mai bună ca tine, chiar am găsit-o de două săptămâni, proaspătă, mai tânără ca mine și tine și care m-a întrebat dacă am casă, mașină și grădină.”

Este lașitatea bărbatului care bolborosește ca Borsecul la izvor și care o ia prin pârâiașe de munte până ajunge apă îmbuteliată la mall, la pet. În locul unui bărbătesc ” am găsit una mai tânără, pa, uite bagajul!”, el încearcă să dreagă busuiocul cu un mesaj rotund, romantic și feminin: “mai du-te dracu’ de bolovan!”.

De o fată precum Kasia Bielecka nu se descotorosește omul decât în filme. În viața reală de sală, Kasia își găsește imediat omul de după ușă cu pătrățele. Este de ajuns să-și pudreze doar mâinile cu sacâz, talc sau făină trei nule. Morala este că dacă te ungi cu toate alifiile și înveți să să te cațeri la bară și în capul omului, ai toate șansele să-ți stăpânești și modelezi corpul garantându-ți-se intrarea și în inima lui deschisă pentru cei trei ani proverbiali.

Eu încă modelez la corpul meu, da-mi ies numai colăcei.

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: