search
top


Kinobe- chill-out music

43 Responsesto “Kinobe- chill-out music”

  1. @Tania- Bine te-am găsit!

  2. Odille says:

    ODLM, cred ca am suparat pe cineva pt ca nu mi se mai inregistreaza comentariile.
    ?

  3. @Odille-Cum adică nu se înregistrează comentariile?

  4. Odille says:

    ODLM, Buna Dimineata!

    The counter pt mesaje nu inregistra comentariile mele si nu aparea nimic nici in coloana din dreapta. Acum totul este OK. Multumesc.

    O saptamina frumoasa. Ma voi uita si pe weather channel sa vad daca au sosit norii in curtea ta. 🙂

  5. @Odille- Norii sunt, dar a venit Cristina şi nu plouă.

  6. Odille says:

    ODLM, Dupa o dimineata fierbinte din toate punctele de vedere, ma bucur de imaginea turcoaz si de muzica vindecatoare.

    Cred ca daca vom mai avea zile cu asa o caldura si umiditate, vor incepe sa creasca palmierii si pelicanii aceia mai mici si gri vor veni din Florida pe malul Lacului Ontario.

    Dimineata am crezut ca am pierdut geanta cu toate pasapoartele (romine si canadiene) si alte acte in original. A fost un soc, dar spre norocul nostru le lasasem, din greseala, in masin. Inca nu mi-am revenit, vrind sa iau celularul, am plecat cu flaconul de Vitamina D. 🙂

    Voi da mai jos un site cu Sanibel Island, o insula, sanctuar natural, din Florida si un site cu pelicani, pt cei care stiu numai pelicanii aceia frumosi si maiestuosi din Europa.

    Sanibel Island

    http://www.aboutsanibel.com/

    Pelicans

    http://www.stateparks.com/pelican_island.html

    P.S. Ma bucur ca vremea a intimpinat-o cu bine pe Cristina. 🙂

  7. @Odille- Încep să se topească gheţuştile. Nu cred că pelicanii vor popula Lacul Ontario. Balenele mai degrabă!
    Ce caută cu voi, geanta cu toate paşapoartele, actele casei, actul de căsătorie, naştere, fericire? Tu călătoreşti între două puncte cu arhiva la purtător? Celularul tău este rotund? Am să încerc şi eu să dau un telefon prin Vitamina D.
    Mă voi uita la Sanibel Island pentru că are 27 miles pentru biciclete.

  8. Odille says:

    ODLM, Sanibel este un vis si bicicletele se inchiriaza.
    In caz de furtuna trebuie, insa, sa fii atent daca se da ordin de evacuare. In brosura insulei, concluzia este ca aceasta insula va dispare.
    Ca urmare, toata vacanta am fost ca un iepuras in panica. 🙂
    Insa in apa sunt caluti de mare, sepii, pesti care parca aveau gene false, numai ca erau electrici, pisici de mare, etc.

  9. Odille says:

    ODLM, motivul pt care aveam toate actele la noi a fost o vizita la Consulatul Roman, pt pasapoarte noi.
    Apoi, la initiativa mea ne-am oprit la o cafea la Starbucks, afara, sub un viitor palmier si apoi am facut citeva vizite la magazine cu computere. Numai ca intre magazine am lasat, din greseala, geanta in masina.

    Tocmai asta este problema ca celularul meu este dreptunghiular.
    Dar am luat o Vitamina D, pt calmare. 🙂

  10. oachi says:

    Va las si eu o propunere in ton :
    http://www.youtube.com/watch?v=SAej5UR0WhU
    O saptamana asa cum vreti voi !
    oachi´s last blog post ..SPUNE-MI CE DAI- CA SA ITI SPUN CE PRIMESTI

  11. CristinaC says:

    Bine v-am gasit.
    Am reusit sa ma “leg” la o retea… Bunicile brasovene nu au internet ca e mai simplu cu telefonul, inca.
    Luni la Bucuresti a fost ca o amintire frumoasa….Ieri am mers pe strazile Brasovului pana la epuizare cu toata ploaia si frigul care m-au intampinat.
    Azi e soare!!!!
    Cred ca voi face o vizita in cancelaria unde in fieare an la 1 sep se adunau profesorii pentru un nou an scolar…Oare pe cati ii maigasesc acolo?

  12. @CristinaC- Plimbă-te prin frumosul oraş Braşov! Să ne spui câţi profesori ai mai găsit după tăierea celebră de 25%.

  13. Odille says:

    Buna Dimineata din nou!

    ODLM, nu stiu ce s-a intimplat, dar comentariul meu de pe postarea anterioara, a disparut. Lucrasem 10 minute la el, ca sa-l fac un pic mai blind.

    Zi frumoasa.

  14. @Odille- Nu ştiu la ce comentariu te referi. Să înţeleg că un comentariu cu haţmaţuchi îl concepi instant şi apoi îl cizelezi tăindu-i incisivii timp de 10 minute?
    Măcar de-ai fi mai blândă cu mine! 10 minute!

  15. @Odille- Ţie-ţi cam dispar artefacte prin Canada aia: ba poşeta, ba comentarii, ba buna dispoziţie… Şi ziceai de România…
    Ia vezi să nu-mi dispari câteva zile, cum ai tu obiceiul!

  16. Odille says:

    ODLM, crede-ma ca a disparut.

    Era despre “cautatorele de aur” si am vrut sa-l indulcesc un pic. L-am scris pe yahoo si, dupa postare, l-am sters.
    Poate este in spam?

  17. @Odille- După câte reţin, Yahoo nu şterge imediat folderul de Trash. Vezi poate mai este acolo! Doar dacă nu i-ai dat “delete permanently”
    Nu, la “spam” am zero messages!

  18. Odille says:

    ODLM, il postez din nou, nu-l stersesem din Yahoo. Scuze, daca va apare de doua ori.
    ODLM, the counter pt comentarii, nu prea functioneaza. Cind apar 16, cind 12.
    ——————-

    Buna dimineata tuturor si Buna Dimineata Cristica C in Brasovul iubit!
    Ziua de astazi va fi cu amintiri si emotii mari.
    ——————–

    ODLM, adevarat ce spui, dar diferenta este enorma. In Romania a fi “Pitzi”, a devenit motiv de mindrie si mijloc de a epata pe cei din jur. S-a rasturnat scara valorilor.

    Si aici, mai ales in generatia parintilor, femeile cautau “a good provider” si asta pt ca joburile pt femei erau limitate si mizere si femeile depindeau de barbati. Si acum sunt multe mariaje de acest fel, numai ca aceste femei se imbraca decent, isi vad de viata lor, fara sa-si poarte prin tirg, cu mindrie motivul respectivei relatii.
    Cind vin in Romania sunt pur si simplu coplesita de lipsa de decenta, de clasa si de bun gust a femeilor pe posturile de TV, a reporterelor, si chiar a felului cum se imbraca multe femei la birou (Nu este vorba nici de toate si nici de majoritate).
    De ce spun ca sunt complesita? Pt ca intotdeauna am fost convinsa ca femeile sunt nu numai egale cu barbatii, dar de foarte multe ori sunt superioare barbatilor, prin capacitatea lor de multi-tasking, de a intelege nespusul, prin compasiune, comunicare, etc.

    Acum, in Romania, in viata publica, femeile intii isi aseaza sinii pe masa. Asta vezi intii. Ca urmare, daca sinii vin primii si sunt cei mai importanti, atunci nu ma intereasa ce au de spus si schimb canalul.
    Inteleg sa-ti asezi pe masa/birou, creierul, dar nu vad de ce sinii!!
    Singura emisiune la care ma uitam cu interes si placere era a unei doamne, care cred ca se numea “Voda”.

    Pina si buletinul meteo este prezentat pe canalele americane/canadiene, fie de barbati imbracati in costum si cravata, fie de femei imbracate decent. Cind ne uitam la vreme, nu cautam canal de striptease, ci de “cum va fi timpul”.

    M-am cam incalzit numai aducindu-mi aminte, asa ca voi lua o Vitamina D, poate va avea si un efect calmant. Acum este moda Vitaminei D. Miine s-ar putea sa ni se spuna ca cine stie cite riduri pe minut ne va aduce. 🙂

  19. Odille says:

    Sunt asa de fericita de caldura mare din Toronto, incit m-as imbaia in ea, cum fac vrabiutele baie in praful strazii.
    Stiu ca voi v-ati saturat de caldura, dar eu as vrea sa alung iarna.

    O seara frumoasa. 🙂

  20. @Odille- Tu concepi comentariile în Yahoo şi apoi copy/paste ? Este şi asta o tactică. Eu, mai întâi, le scriu de mână în engleză, le dau la tradus la un Birou Notarial, apoi le scanez şi dacă nu-mi plac, le arunc! În eter…
    Odille, tu vorbeşti de femei aşezate deja, care au găsit “a good provider”( un procuror adică, pe limba noastră). Asta este faza după. Înainte, au fost Pitzi şi şi-au expus nurii tocmai pentru a câştiga un loc pe scaunul din faţă, după un mic popas pe bancheta din spate.
    Ei, aici m-ai pierdut! De foarte multe ori, femeile sunt superioare bărbaţilor? Eu spun că întotdeauna, dar la: miros mai bun, o gamă mai largă de nuanţe din spectrul luminii, percep mai bine sunetele peste 10.000 Hz, o intuiţie colo-şa. Totuşi, sunt şi multe calităţi cu nota 8… Pe total, Ăl de Sus le-a aranjat în aşa fel încât să iasă media 9,14 pentru ambele sexe. Duce. Am citit că multi-tasking înseamnă să faci mai multe trebi deodată, dar inadecvat.
    Prezentatoarele meteo la noi, au un salariu mic şi atunci se expun, iar bărbaţii din fotoliu licitează. Una meteo în Canada câştigă destul cât să-şi ia poşete Luis Vuitton, dar te asigur că, pentru a-şi câştiga locul a trecut prin aşternutul regizorului de platou, de fapt, pentru a fi mai convingătoare, prin aşternuturile lui.
    Sâ nii zişi şi nouâ cân treşi pi alt canal. Poati prindim şi noi şeva pi masâ.

  21. @Odille- La noi, zilele astea au fost ploi şi temperaturi de 15-16 grade. Am o giacă de fâş deja, pentru bicicletă.
    Nu te văd făcând baie în praful străzii, pentru că n-ai atâta spirt p’ormă…

  22. Odille says:

    ODLM, sunt prea impulsiva pt a avea rabdare sa scriu mesajele intii pe Yahoo si apoi sa trec pe la notar. Deobicei le scriu in direct si apoi imi pare rau ca le-am trimis. 🙂
    Insa, de data asta nu am vrut sa fiu prea acida si am scris pe Yahoo, ca apoi sa indulcesc mesajul.

    La povestea cu “asternutul”, nu stiu si ca urmare nu pot comenta. Cred ca ceea ce spui tu se intilneste mai ales in domeniul cinematografiei si teatrului.
    In business aplica aceasta metoda numai cele care ar aplica-o in orice domeniu ar lucra.
    Adevarat ca am cunoscut aici si personaje care aplicind aceasta metoda in business, au facut un salt enorm in foarte scurt timp, ca pozitie si remunerare. Insa trebuie sa ai acest talent in bagajul genetic. 🙂

  23. Odille says:

    ODLM, pentru a savura perfectiunea femeilor, trebuie sa o si intelegi, in toate nuantele ei. 🙂 🙂

  24. @Odille- Aia-i! Noi nu percepem toate nuanţele. La noi, albastrul este albastru şi ar fi trebuit să fie al meu…

  25. @Odille- Încet-încet am ajuns la adevăr. Acest talent din bagajul genetic este universal, poate un pic mai exhibat public la noi. Ia stai unpic! Da’ negresele la tribul lor acolo, de ce dansează drăceşte şi aţâţă cu sânii goi? Crezi că pentru grădinarul tribului, sau pentru căpetenii!? De acolo se trage gena…

  26. Odille says:

    ODLM, eu nu voi mai folosi cuvintul “trebuie”, desi asa gindesc si eu. Insa daca “ar fi trebuit”, de ce nu s-a si intimplat? Sunt foarte curioasa. 🙂

  27. Odille says:

    ODLM, eu cred ca au fost doua Eve, una care dansa asa cum spui tu, si alta care dansa vals. 🙂

  28. Odille says:

    ODLM, astazi dupa-amiaza am fost la un medic – specialist, un pic cam mult surd.

    Eu numai am insotit o amica, de data asta.
    A trebuit sa strigam amindoua fiecare raspuns. Intreaga sala de asteptare a participat. Acum mi-am dat seama ce important este ca medicul sa auda bine. 🙂

  29. CristinaC says:

    La scoala a fost trist. Putini profesori din garda veche.
    Odille te rog trimite putina caldura ca nu am haine groase si e frig pe aici.
    In general frumusetea Brasovului e umbrita de tristetea oamenilor pe care i-am intalnit. Am “mixed feelings”… ca suna mult mai bine in engleza stare mea…

  30. Odille says:

    Cristina C, inteleg asa de bine ce spui despre tristeti. Intotdeauna plec cu o mare incarcatura emotionala din Romania. Cu multe bucurii, dar si multe tristeti si cu sentimentul ca nu pot sa ajut.
    Mai usoare sunt vacantele in tari straine, unde sufletul este turist.

    Iti urez un soare fierbinte.

  31. @ Odille- Din unele locuri se pleacă cu tristeţi că nu mai poţi rămâne…

  32. @CristinaC- Când ai să ajungi înapoi, în Canada va fi frig ca-n Braşov.

  33. Odille says:

    ODLM, “Din unele locuri se pleacă cu tristeţi că nu mai poţi rămâne.”, asa de adevarat si de trist.

  34. Odille says:

    Cristina C, ce ODLM nu stie este faptul ca am fost anuntati ca vom avea o toamna deosebit de calduroasa.
    S-ar putea cind te intorci, sa ne gasesti pe niste insulite plutitoare, in mijlocul unor ape de ghetari topiti.
    Singura grija a mea ar fi sa invat sa inot, fara sa trebuiasca sa ies pe mal ca sa respir. 🙂

  35. @Odille- Asta cu ce anunţă meteo girls, este aşa o gogoaşă la noi, că nu m-am bazat niciodată decât pe ce arată ele, nu ce prevestesc.
    Ştiţi bancul cu Pieile Roşii din Manitoba?

  36. Odille says:

    ODLM, nu mai stiu daca este polically correct sa-l ascult, in Manitoba traind Piei Rosii? 🙂

  37. CristinaC says:

    Omule… te rog nu imi goni vara canadiana… se pare ca se va incalzi usor si pe la Brasov… spune internetul ca la canalele tv nu indraznesc sa privesc…
    Azi am fost asa pe frig la Sf.Ana, Tusnad si miercurea Ciuc… ca daca e frig acolo e cel mai frig. Frumoasa tara e Romania!
    Duminica planuiesc Balea Lac… ca sa plec innecata de frumuseste peste ocean

  38. Odille says:

    Cred ca toata lumea deja doarme.

    Pentru miine dimineata, un mesaj dragut.
    As fi dorit sa-i vad pe acesti catei bind sifon din castronase, dupa pofta inimii. 🙂

    Subject: German Shepards drinking soda water

    http://www.youtube.com/watch?v=f309fSTWYo4&feature=youtube_gdata_player

  39. @Odille- Nici nu-ţi poţi închipui ce plăcere mi-ai făcut cu acest clip! Eu îl am pe Ricci tot marca German Shepard şi face identic când îl spăl cu furtunul. Numai când e jet. Când e ploaie, nu stă. Parcă ar zice “crezi că sunt gazon?” şi eu parcă-s cretin! Mă tăvălesc de râs de câte ori îl spăl…

  40. Odille says:

    ODLM, ma bucur ca ti-a facut placere.
    M-au induiosat cu privirile lor asa de inteligente si cu bucuria cu care se aseaza cu labutele pe bar. 🙂

    Buna Dimineata si weekend frumos.

    Cristina C, vei reveni in Canada cu sufletul plin de amintiri.

  41. Odille says:

    Daca in verile trecute huricanele se tineau lant, vara asta, desi fusesem infricosati ca furtunile se vor dubla ca numar, a fost linistita.
    Acum vine Huricanul Earl. Ce bucurie pe toate posturile de televiziune americane , reporteri care stau in ploaie si vint in diferite localitati si plaje din SUA.
    Se bucura si posturile canadiene pt ca vom prinde si noi o codita de furtuna pe coasta de est a Canadei. 🙂

  42. @Odille- Bate-un Earl de libertate şi-l prindeţi şi voi de codiţă. Bine că nu-l luaţi în piept, ca fraţii voştri americani.

  43. Odille says:

    ODLM, noi primim furtunile alea cu inghet si zapada. Nu ne incurcam noi cu niste furtuni calde! 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: