search
top


Sorry

7 Responsesto “Sorry”

 1. all blacks says:

  Am trait sa o vad si pe asta :)…

 2. Ce trăiri ai avut All Blacks? Ceva anume te-a scos din culcuşul tău cald, pentru că nu dansai tu atât de veselă pe tăpşan, fără o noimă bine determinată.

 3. all blacks says:

  Promit sa ti le spun alta data. Oricum, in ultima vreme, ma surprinzi… placut…
  Vad ca esti pasionat de ip uri, deci, banuiesc ca stii ca, poti sa-ti schimbi ip ul de cate ori ai chef.Asta, referitor la ce-i scriai Simonei.

 4. @All Blacks- În trecut, când te-am surprins ca un ins fără trecut, poate că nu eram trecut prin furcile caudine ale devoalărilor virtuale şi eram doar menţionat în scrisorile de dragoste ale tatii către iubita-mi mamă. Acum toate au trecut şi iată-mă-s prezent! Am şi viitor…Cum îmi spune şi profesorul meu de Bune Maniere:”Tinere ,viitorul ţi-atârnă-n faţă!”
  Da, poţi schimba IP-ul static cu acordul providerului de net, dar cu inconvenientele de rigoare: delay de câteva zile până ce noul IP se culcuşeşte în toate serverele, la care se mai adaugă faptul că unii provideri verifică mai întâi dacă nu cumva eşti pe vreun black list.
  IP-ul dinamic pe ADSL este mereu altul la fiecare deschidere a comp., dar păstrează rădăcina şi poţi fi identificat.
  Cel mai simplu este să postezi măscări de la un comp. din Internet Cafe, dar şi acolo ar trebui să dai un act de ID şi să se menţioneze orele de închiriere. Mesajul astfel transmis, poate fi identificat ulterior.

 5. @All Blacks- Imi vâjâie în cap că la un moment dat căutai o melodie postată de mine. Ti-am răspuns, indidicând-o. Ai găsit-o?

 6. Odille says:

  @Omuldelamunte, mie mi-a placut! Un pic de umor negru ne mai trezeste din rutina. 🙂

 7. all blacks says:

  I won’t change you :)…Da, multumesc! Si buna dimineata!

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: