search
top


Sunt bărbat, nu cotor de varză!

34 Responsesto “Sunt bărbat, nu cotor de varză!”

  1. Odille says:

    Se mai spune, “Sunt barbat, nu gluga de coceni!”. 🙂

    Cit este de dragalas si de nostim. Parca i-ar place-nu! 🙂

    Dar ce parinti nebunei, sa-i dea copilului sa manince lamiie!

  2. Ana-Bell says:

    Timpul trece atat de repede ! Parca mai ieri faceam in pampers. Azi stau pe olita. Nu stiu de ce, dar mami se bucura. Peste vreo 20 de ani o sa ma insor. O sa imi iau o nevasta proaspata ca o lamaie tocmai culeasa. O sa fie frumoasa, cu parul galben, zemoasa. Dupa nunta, imi va dezvalui totul despre ea, o voi cunoaste in adancul sufletului. Ce frumoasa felie de lamaie. Ia sa vad ce gust o sa aiba nevasta-mea ! Acru. Nu, ma insel, nu poate fi asa. Sa mai incerc. Tot acru. Mami e dulce, nici o femeie nu poate fi acra. Mai incerc. Ma scutur. Nu de placere, de acru si vreau si la olita. Azi am invatat ceva: ca sa simti cat e de dulce o femeie, trebuie sa ii suporti mult timp acreala 🙂

  3. @Ana-Bell, azi ai fost în formă pe toate trei fronturile. Nu te sparie weekendul singurătăţii în doi. Parcă văd că dispari vreo săptămână pentru încărcare acumulatori şi dus lipsa.

  4. Ana-Bell says:

    @ODLM: in orice barbat se ascunde o vrajitoare 😀 Sau era in orice femeie ? 🙂

  5. @Odille- acest clip este minunat. Dacă mi-ai da să mănânc clătite pe sub uşă şi nişte apă pe gaura cheii, n-aş mai ieşi de pe net. Mă uitam la mine cât aş fi de caraghios în ochii altora care m-ar vedea hlizindu-mă cu ochii într-un monitor. Aş rula non-stop şi eu şi clipurile.

  6. @Ana-Bell- tu în ce ipostază eşti acum? Acreală sau dulceală?

  7. @Ana-Bell- cred că răspunsul este, după ce am sunat un prieten, că în orice vrăjitoare se ascunde o fiinţă neutră, adică sunt unele bune care se dau de trei ori peste cap şi se fac zâne peste noapte şi râmân aşa cât sunt tratate cu delicateţe şi celelalte, care se dau de trei ori peste cap şi fac un dezastru în casă dacă dau de vreo zână prin dulap.
    Concluzia: zânul este ESENZA.

  8. CristinaC says:

    Odille, si nepotica mea manaca lamaia ca pe mar… la 3 ani; si recunosc ca si mie imi place, mai ales cand ma apuca greata la birou cum m-a apucat azi!

    M-a intristat vestea mortii lui Adrian Paunescu.

  9. Odille says:

    Ana, frumos comentariu tau! Comparatia gustului lamiiei cu viata mi-a adus aminte de o imagine care imi aduce intotdeauna un norisor de tristete, pe care ma grabesc sa-l alung.
    Intr-o carte care imi este draga, “Forsyte Saga” este vorba si despre un tablou din casa lui Fleur, tablou care reprezenta o fatzeta a vietii, o maimutzica si un fruct oprit. In contextul povestii, ideea era foarte trista. Si cum eu sufar cu toate personajele, nici acum nu mi-a trecut.

  10. Odille says:

    Cristina C, ODLM, Ana, ma gindesc ca se poate face si compot din lamii si daca mai adaugam si un pic de zahar, s-ar putea ca dupa multe portii, sa declaram intr-o buna zi ca este chiar YUMMY! 🙂

  11. Odille says:

    ODLM, sunt mai multe picaturi feminista, dar imi place un pic sa fiu asezata si pe un piedestal, insa din cite am vazut, cred ca sunt mai multe vrajitoare ascunse in sexul frumos decit in barbati.
    Sorry dragelor, dar asa vad eu. 🙂

  12. Odille says:

    Cristina C, astazi in Richmond Hill (la nord de Toronto) era deaj lapovita. Masinile speciale pt sare deja au aparut pe strazi. BRrrr….!

  13. CristinaC says:

    Odille, chiar daca sunt mai la sud se simte in aer zapada… nu-mi era dor deloc de ea!

  14. @Odille- Compot din lămâi? Tu mai ai puţin şi decretezi că şi dulceaţă ar ieşi din acritura aia. N-ajunge o chisea la o felie de lămâie!

  15. @CristinaC- greaţa greaţă, sau scârba de şef?

  16. Odille says:

    ODLM, de astazi, de cite ori intru pe blogul tau primesc o multime de anunturi-advertising. Ma duc la Simona si nu primesc nimic.
    Poate descoperi ce se intimpla.
    Am incercat deja de citeva ori.

  17. @Odille- permite-mi te rog să te contrazic, dar vrăjelile sunt apanajul bărbaţilor. Nu au venin, doar o miere înşelătoare cu propolis, pentru anestezii ale instinctului de apărare.

  18. Odille says:

    ODLM, femeile sunt mult mai inteligente si diplomate decit cred barbatii. O femeie il va lasa pe barbat sa creada pina si ca este vrajita. 🙂
    Eu nu intru in aceasta categorie, din pacate. Am ceva de spus, spun pe loc.

  19. Odille says:

    ODLM, te rog frumos sa vezi ce se intimpla pt ca am deja 3 reclame pe ecran.

  20. @Odille- bine că nu sunt la sud de Richmond! M-ar cuprinde tremuriciul de ianuarie-februarie. Nu râde nimeni că te cuprinde euforia sărbătorilor de pe acum. După modelul american, au apărut şi la noi brazi în coşuri de nuiele, cu pământ şi rădăcini. Pe la sărbători, se bagă coşul în casă, se udă zilnic, i se înfige îngeraşului şi în ianuarie, se despodobeşte şi se plantează în curtea balconului sau a căşii.
    Chiar te rugăm să ne introduci în atmosferă ajutată fiind şi de zăpada care năvăleşte peste voi mai devreme.

  21. @Odille- clipul cu “cotorul de varză” a rămas la mine setat pe site-ul mamă care este din Israel. Ai văzut tu o naţie deşteaptă ca asta să nu facă un gheşeft dintr-o neglijenţă a unui român neatent?

  22. CristinaC says:

    Omule… si la mine sunt pop-ups… cidate si tot numai cand intru la tine pe blog… adica foarte des.

    Seful meu e sau mai bine zis nu e.. sef…
    Sistemul in care trebuie sa operam cu toate “guidelines” ma ingretoseaza…I-am trimis sefului clipul cu “need a new job…” n-a raspuns. Exista mai multe variante: n-are habar cum sa ne imbunatateaca conditiile, nu vrea si nu ii pasa, sau si-a luat liber ca e vineri…

  23. Odille says:

    ODLM, de necrezut cu reclamele!

    Atunci sa incepem dragilor cu povesti si obiceiuri de Craciun.
    In Canada, bradutul apare in case la inceputul lui Decembrie si este aruncat afara imediat dupa Craciun, in jur de 27 – 28 Decembrie (la canadienii de citeva generatii). In blocuri nu este voie sa ai decit pomi artificiali, pt motive de safety si de curatenie (lucru bun, spun eu).
    Insa, dupa documente vestite si bine studiate 🙂 , Bradutul trebuie despodobit pe data de 5 Ianuarie. Boboteaza nu trebuie sa ne prinda cu niciun ornament pt ca, si a cum trecem la Obiceiuri pagine, nu este bine!!! 🙂 🙂
    Ca urmare, noi, pe 5 Ianuarie, orice ar fi, despodobim pomul, stringem ornamentele, cards, tot. Dar nu inainte de a-i mai cinta “O Brad frumos!”. Asa ca sa se simta bine.

    De miine voi incepe cu colinde.
    🙂

  24. CristinaC says:

    Odille eu tin bradul pana dupa Sf.Ion.si il dezpodobesc cu mare greu si atunci( noroc cu mama). Recunosc ca nu asa de harnica sa il pun la primul Advent, (scoala la nemti) adica in prima duminica din decembrie. Podoabele sunt toate rosu si auriu.

  25. @Odille- De mâine tu te duci cu colindele?
    Aaa, vreau la mama! Nu se poate să arunci bradul imediat după Crăciun. Trebuie să rămână şi după Anul Nou, care, de fapt, în America se petrece pe stradă. Niciun respect! Zic eu…

  26. Bravo CristinaC ! Aşa se face! Altfel, se scurtează Sărbătorile!

  27. Odille says:

    ODLM, Cristina C, nici vorba sa arunc bradutul devreme. Eu il impodobesc pe la mijlocul lui Decembrie, insa pe 5 Ianuarie, toate podoabele ii vor fi scoase, pt ca sunt foarte superstitioasa.
    Este impodobit cu globuri de toate culorile, cu balerine, ingerasi, cosulete, tzurtzuri, dar si cu tot felul de ornamente noi pe care le cumpar in fiecare an. Apoi il incarc cu bomboane de ciocolata invelite in poleiala.
    Pregatesc partiturile cu colinde si facem repetitie. (partiturile le am numai pt cuvinte, notele vor fi cintate asa cum stim noi! 🙂

  28. Odille says:

    ODLM, ce facem cu reclamele acestea? In citeva minute am acumulat 8!

    🙂

  29. Trebuie să găsesc un anti-phishing pentru reclamele astea!

  30. CristinaC says:

    Odille.. banuiesc ca ai cumparat cadourile de mult la cat de organizata esti.
    Acum pe seara am fost la COSTCO si vazand atatea cutii cu ciocolata si dulciuri m-am gandit la tine. Am fost cuminte am cumparat doar o punga de mini-toblerone si inca n-am mancat nici una!

    noapte buna

  31. @CristinaC- să ştii că Odille a cumpărat ceva cadouri, dar mai are tot noiembrie şi decembrie de umblat prin magazine. Pe ea n-o potoleşti la vânturat prin magazine. După Bobotează încep reducerile şi atunci înmugureşte toată şi o porneşte meticulos, bifând fiecare magazin şi magazinaş. Aşa mi-o închipui eu, altfel nu e ea.

  32. Odille says:

    ODLM, m-ai cam ghicit! 🙂 Deja am inceput cumparaturile si am planuri mari pt. imediat dupa Craciun. Totul trebuie gindit bine pt ca in Ianuarie apare deja marfa de primavara si de croaziere. 🙂

  33. Ana-Bell says:

    @Odille: multumesc 🙂 Am citit Forsyte Saga acum vreo 7-8 ani, cred. Mi-a placut enorm. Asta ma apropie de tine; oamenii carora le plac aceeasi muzica si aceleasi carti care imi plac si mie sparg pe log bula de aer care ma inconjoara 🙂

  34. Ana-Bell says:

    @ODLM: mama, mama, ce de postari ! Eu cand sa le citesc pe toate ? Acum sunt in faza sarata, ca in “Sarea in bucate” 🙂 🙂 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: