Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Dragilor,

  Eu am continuat conversatia sub postarea “Poza….”. Acum m-am mutat la noua postare.

  Cristina C, desi imi pare tare rau pt tine ca treci prin aceasta durere, in acelasi timp este tare placut sa te avem mai mult cu noi.

  Eu nu stiu ce sa fac cu aceasta sarbatoare, “Dragobete”. Cit am trait in Romania, nu am auzit de ea.

  Nu stiu daca ati vazut in Romania, filmul “The Gods must be crazy”, in care un bushman din Desertul Kalahari, gaseste o sticla de Coca Cola, cazuta dintr-un avion. Toti membrii tribului, trib care nu avea nicio legatura cu lumea din afara, au fost convinsi ca le-a trimis-o Dumnezeu si au incercat sa-i gaseasca fel de fel de intrebuintari. Pina la urma au inceput sa se bata intre ei pt aceasta sticla.
  Cam asa si eu cu “Dragobetele”, nu ma bat cu nimeni, dar nici nu stiu ce este.

  Daca nu ati vazut acest film, vi-l recomand cu caldura. Este delicios! 🙂

  O zi perfecta! 🙂

 2. Dragilor,

  Nu stiu pe unde sunteti cu totii? Poate stati ascunsi ca viorelele la inceput de primavara? 🙂
  Eu voi lipsi ore bune, daca nu va mai vad astazi, sper sa va intilnesc miine.

 3. Am venit Odille… mai tarziu de-i drept ca n-am dormit azi noapte si am recuperat in spre dimineata. Noi am plecat din Ro in ’95 si nu am auzit de Dragobete dar daca se sarbatorete iubirea… o adoptam nu?

 4. ODLM, ce placut este sa vii acasa cu sacosele pline si sa-i vezi pe cei mici cum abia asteapta sa vada ce bunatati ai adus!

 5. @Odille- chiar şi eu m-am bucurat pentru că am luat bunătăţi şi pentru noi, cum ar fi: lapte de soia,, măsline, iaurt, mămăligă, pătrunjel,făină de secară. Nu mai îmi spune, că mă car de aici până mâine dimineaţă.
  Noapte bună!

 6. ODLM, crede-ma ca se poate si mai rau, piine din orez. Ar trebui sa incerci si vei vedea ca cea de secara va deveni delicioasa. 🙂

  Noapte Buna!