search
top


Tango la Margo

Simona, Cotabiţă, Alice

Alice şi Tudor Caranfil

Freza Unui Trecător face parte din buchet

Imagine de ansamblu a evenimentului

Trebuia găsit răspunsul şi neaparat în seara asta, la întrebarea “Ce le face fericite pe femei” .

Răspunsul a fost căutat de către mulţi invitaţi de seamă, dar cel mai sincer dintre ei mi s-a părut Tudor Caranfil care, la cei 79 de ani ai săi, a spus că a uitat. Are totuşi o revelaţie spirituală citindu-le pe Alice Năstase şi Simona Catrina, două firi atât de diferite care se completează reciproc.

Am depăşit ora de începere pentru că am încărcat bateria aparatului foto şi n-am înţeles de ce nu a mai venit Lucian Mândruţă, care a fost înlocuit în ultimul moment cu Gabriel Cotabiţă.  Microfonul a fost preluat şi de câţiva din audienţă, au fost şi bătători de apă-n piuă şi înafară de Alice şi Simona care sunt în nota obişnuită de strălucire, era o tânără care ba stătea după coloane, ba lua loc la masa de lângă mine, ba pândea un scaun recent eliberat mai din faţă şi mereu era cu două degete pe sus, fugărind microfonul. Avea un corp superb, longilin şi strălucea de inteligenţă. Mă uitam în stânga, dădeam de inteligenţă, pac în dreapta, n-aveai loc de inteligenţă. Sclipirea ei s-a transformat în cele din urmă în cuvinte, fraze. N-o mai puteai opri şi nu spunea tâmpenii. Avea o logică pe care o construia cu câteva milisecunde înainte de a-i da drumul în cuvinte. Impresionant! Va ajunge departe în carieră, dar în dragoste nu cred că va găsi un partener care s-o întreacă în turuiala fulminantă. Foarte pretenţioasă acum, iar alegerea-i va fi strâmtată pentru că toţi vor prezenta dizabilităţi la o scanare minuţioasă. Nu ştiu cine-i, nu ştiu dac-o voi mai întâlni vreodată, dar dacă intră în viaţa publică va dărâma multe popice.

Alice Năstase, de o feminitate extremă, nu înţeleg cum poate fi atât de puternică şi cu forţa de a ţine în picioare o revistă. M-au zăpăcit mâinile ei. Are degetele atât de delicate, lungi şi subţiri, încât nu-mi explic cum stă verigheta la locul ei. Diafană, pluteşte de fericire şi zâmbetul n-o părăseşte. Are cu cine…

Simona Catrina a luat în concesiune pe 99 de ani ironia debordantă, dar şi talentul de a o domina în forme scrise. Este definiţia cuminţeniei de birou şi are o putere nebănuită de seducţie a defectelor acide, inodore, insignifiante, pe care le înghesuie într-un sufleu şi după un ultim prăfai de îndulcitor le scoate din cuptor aburinde, dând peste marginile tăvii de crescute ce-s. O divizie de cititori bat cu furculiţele în masă a nerăbdare. Simona a devenit fotogenică şi neastâmpărata ştie asta pentru că apare mereu. M-am uitat îndeaproape dacă are vreun rid care rămâne după o cură de slăbire, când pielea îşi pierde elasticitatea şi se înghesuie pe suprafaţa rămasă. Măi, nu are niciun rid şi are un ten neted şi catifelat, care rămâne la fel şi după ce o pupi la plecare.

N-am avut în intenţie să-i dezvălui în totalitate identitatea  Unui Trecător. Se uită inteligent. Vă asigur.

A fost şi Marina. Te copleşeşte bunătatea ei şi este o făptură pe care ai vrea s-o vezi în fiecare zi. Două vorbe. Atât am schimbat, dar m-am edificat definitiv.

Le-am simţit lipsa oamenilor dragi de prin ţara noastră: Oachi, Semndefoc, Lotusul, Tania, Criss, Anamaria, Ana-Bell, Flavia, Carmen, Simf, Nina, Wind, Indiscreta, Nami şi să vezi ce mi-o iau dac-am sărit pe cineva! Peste ocean le am pe Odille, CristinaC. Iana nu cred că s-ar fi uitat la mine.

 

94 Responsesto “Tango la Margo”

 1. Iti multumesc mai mult si mai nelalocul lui decat iti poti imagina. Stiu ce spun, in conditiile in care eu stiu ca tu iti poti imagina imens.
  Simona Catrina´s last blog post ..O invitatie- o intrebare- multe raspunsuri

 2. @Simona- nici nu-i greu de imaginat cum îţi cucereşti cititorii şi dacă mă uit puţin la mine, chiar sunt obiectiv. Noapte bună ţie şi pisicilor de peste ocean.

 3. CristinaC says:

  Omule… Simona… Ce bine ca v-ati vazut v-ati petrecut… si noi am fost cu voi in gand chiar daca intr-o furtuna de zapada.
  Simona, Omul are dreptate…pe mine m-ai cucerit prin energia pe care o emana scrisul tau si vocea de inger…cred ca cei care te vad live sunt… up in the sky!
  Miau!

 4. carmen says:

  Chiar daca nu imi fac simtita prezenta prin cuvinte, eu vin in vizita des sa mai aflu ce e-n lume si sa mai “savurez” cate o postare. “Vrabiutele” ce vin la fereasta ta ciripesc mult si “cantecul lor vioi” ma inveseleste de multe ori si pe mine. Eu nu sunt de fel “asa vorbareata” si cred ca m-ai vazut totusi, sunt acolo tot la fereastra ta, dar stau pe o creanga din copacul ce l-ai plantat langa casa….

 5. wind says:

  multumesc ca nu m-ai uitat ODLM si ca ai povestit cu detalii uimitoare, cu oki de femeie, de parca’as fi fost acolo 🙂 te pomenesti ca stii raspunsul mai ceva ca toti ! 🙂 ne auzim la SW

 6. Nami says:

  Hmm… Si cu dovada neastamparului femeii aceleia, nu cred ca exista vreun raspuns pentru intrebarea aceea.
  Dar… de ce nu ne intrabam si ce vor barbatii, ca mie tare mi se par si ei alambicati?!
  Eii… asta e farmecul vietii. Si unde se aduna asa suflete frumoase si minti inteligente, parca te simti… acasa.
  Ziua buna!
  Nami´s last blog post ..Nr 69 la postare

 7. lotusull says:

  ODLM, saru’mana pentru cea mai obiectiva si mai sensibila relatare de la fata locului.
  Cam greu sa ajung de la Timi la Buburești. Fix asa spun copiii mei : soțu’ fostu’, baiatu lu’ Mia, e la Buburești 🙂

  Tare mi-ar fi placut s-o vad pe Simona. Sunt cititoare fidela a ei, asa din umbra si tot parcurgand cuvinte, ma trezesc razand singura.
  Pe Alice o stiu si e chiar asa cum spui tu. ODLM, hai ca nu-ti fac in ciuda, da’ eu am fost in biserica cu Alice cand s-a casatorit cu Paul si am mai tinut-o si pe Iza in brate 🙂
  Zi senina tuturor 🙂
  lotusull´s last blog post ..Memoriile unei ne gheișe

 8. psipsina says:

  chiar dacă nu scriu la tine, citindu-te numai, am primit astăzi prin cristina bîzu darul tău: îți mulțumesc pentru faptul că primul tău autograf mi-a fost dăruit mie. nici eu nu voi uita asta niciodată. 😳
  și subscriu în totalitate: alice și simona sunt exact cum spui tu.
  psipsina´s last blog post ..ce îmi aduce chinezu

 9. Oachi says:

  Ooo, ce ma bucur ca s-a gandit cineva si la noi cei care nu suntem asa norocosi sa ajungem …. Si cine altul decat dragul de Odlm 🙂 …. Multumesc !
  Uite ca unul din raspunsuri, dintre multele rostite sau negandite, ar fi ca ne face fericite si atentia … atentia altora, sub orice forma s-ar manifesta ea … ganduri, o floare, versuri,un telefon, un compliment ( mai ales 🙂 ), orice vine de la cineva ( oricare ) cu drag !

  Si pana la urma, Odlm, care crezi ca ar fi raspunsul la intrebarea serii, dupa sufletul si asemanarea ta 😉 ?
  Oachi´s last blog post ..SUPERMAN si SUPERWOMAN

 10. Odille says:

  Buna Dimineata Dragilor!

  @ODLM, frumos reportaj, scris cu sensibilitate si simpatie pt intreagul eveniment.

  Interesant ar fi sa stim concluziile-raspunsurile la intreabarea care a constituit motivul acestei intilniri. As paria ca au fost tot atitea raspunsuri cite participante. 🙂

  Nu am inteles de ce se agita Domnisoara/Doamna care avea loc linga tine? Probabil ca avea o intreaga lista de raspunsuri. Dragut! 🙂

  Ideea ca cineva foarte inteligent ar darima multe popice daca ar intra in politica romaneasca, m-a amuzat. Esti inca un optimist! 🙂
  Cineva inteligent si cu caracter s-ar feri de politica romaneasca ca de foc. Si in tari precum Canada cei care sunt foarte inteligenti nu doresc sa intre in politica, si politica canadiana nu se poate compara cu dulcea si blinda politica romineasca. 🙂

  O zi buna tuturor! 🙂

 11. Odille says:

  Cristina C, la mine sunt – 7 grade (- 15 cu factor de vint) si sunt in cautare de surse de energie pozitiva pt a am incarca. 🙂

 12. Andrada says:

  Andrada Damian, imi pare bine (m-am recunoscut dupa remarcile cu foiala, de restul nu sunt sigura). Va multumesc din suflet, sunt flatata (Precizare: nu fugaream niciun microfon, doream sa vad mai bine, atat… interventia a fost spontana)

 13. Andrada says:

  PS: Simona, esti mandra de mine :D?

 14. CristinaC says:

  Odille, am inteles si trimit!

  E La fel si la mine si crede-ma ca nu mai vreau si nu mai pot sa…IARNA!

 15. wind says:

  odille si CrisC , trimit in zbor la voi o albinuta ratacita pe la mine prin birou?
  🙂

 16. indiscreta says:

  Multumim pentru rezumat! Frumos, plin de cuvinte onorabile despre cei prezenti acolo, neuitand atentia pentru cei care au lipsit! Omule, apreciez la tine modul în care faci sa rasara un soi de “gazon cu multe flori”, peste tot pe unde calci:)) Oricine iti trece peste prag, nu poate decat sa se simta bucuros ca te-a cunoscut. Pastreaza-ti calitatea asta si invata-ne si pe noi ceilalti sa-ti calcam pe urme. O zi frumoasa, ca asta de azi de la Constanta!
  indiscreta´s last blog post ..Vis de primavara Primavara asta

 17. CristinaC says:

  Wind multumim dar va ingheta aici…
  E foarte adevarat ce spune indiscreta Omule!

 18. Sunt cu nişte activităţi cam până pe seară, dar vă răspund eu…

 19. Odille says:

  Cristina C, mai avem zile bune sa IARNA! Miine vom avea – 18! Imi voi scoate din nou saniuta din garaj! 🙂

  Wind, multumim pt gindul bun. Esti o draguta, dar intii ne-ar trebui putina caldura si abia apoi, albinute. 🙂

 20. semndefoc says:

  Ce final neasteptat! Multumesc. Mă simt induiosata. Și vinovată prin absență.
  Salutări și flori de primăvară tuturor.

 21. @Indiscreta- când spun că mi-aţi lipsit, aşa să fie! Simt monstruos de bine prezenţa voastră aici. Păstrez calitatea asta. Este la “Favorites”.
  La Bucureşti este acelaşi soare, dar apare cu câteva minute mai târziu decât la Constanţa, în schimb durează mai mult…

 22. @Wind- ai trimis tu albinuţa la mine? Părea purtată de vânt. Sau asta-i din alt stup şi tre’ s-o pun eu pe DHL pentru Canada, cap compas Toronto?

 23. Marina says:

  Multumesc pentru prezentarea facuta !Ma bucur nespus ca v-am intalnit !

 24. @CristinaC şi Odille- aştept instrucţiuni de la Wind.

 25. @Andrada- Nu mă aşteptam să citeşti. Am dat cam multe detalii şi iată că te-am nimerit, contrar aerului de fregată invincibilă. Ai un potenţial enorm şi presimt un Oxford la orizont. Este chiar bine că te faci remarcată şi nu stai în coşuleţul cu motocei aşteptând ca altcineva să ridice pledul. Nu eşti deloc genul “trai Nineacă!”

 26. @Odille- intrarea în viaţa publică nu înseamnă neaparat în politică. Poate fi moderator de TV, poate fi analist politic, poate fi jurnalist redutabil, poate fi chiar Primar. Eu aş vrea un Primar ca ea, care să pună pe picioare urbea.

 27. @Oachi – ar fi o întreagă dizertaţie pe tema asta. Poate o voi face-o într-o zi. Ai multă atenţie de la mine pentru că, repet, eşti brici.

 28. @Psipsina- sunt măgulit de aprecierile pe care le-ai transmis. Data viitoare să apari şi tu pe lângă frumoasa Cristina Bâzu. No, cât apreciez eu ardelencele, numa’-numa’ mă roşesc tăt!

 29. wind says:

  OLDM…spune-mi si mie te rog, pe ce anume oferi autografe, asa inteleg de la Psipsina (uf ce nick complicat) , adica, vreau si eu sa stiu ce scrii, despre ce, sa citesc, si sub ce nume real, daca…se poate… am devenit prea curioasa curioasa ???
  🙂
  fetelor din canada si alte locuri friguroase…am discutat cu tot sptupul si cu regina albinelor, ar fi dispuse sa emigreze la voi, pregatiti stupina, pasaport si transport are relatii OLDM, s-a oferit sa ajute 🙂

 30. CristinaC says:

  Wind… multumim le cazez, le ajut cu actele de inceput si promit sa le ajut si cu jobul!
  Esti o scumpa!

 31. Odille says:

  Wind esti foarte draguta, si-ti multumesc.
  Imi este teama ca atunci cind va veni si la noi caldura, ne vom topi de placere. 🙂

  O zi frumoasa tuturor!

 32. CristinaC says:

  Dragilor va urez un weekend minunat.
  Al meu va fi doar foarte aglomerat si fara acces la vreun PC.

 33. @Marina- multă plăcere mi-ai făcut cunoscându-te personal. Şi nu m-a uimit faptul că ai o privire atât de caldă precum ţi-e scrisul. Eşti atât de calmă încât ai putea îmblânzi chiar şi-un bad-boy. Pe aici, ai locul tău.

 34. @Semndefoc- rămâi înduioşătoare aşa cum te citesc!

 35. @Lotusul- aşa de rău îmi pare că n-ai fost la întâlnire…

 36. @Nami- fata cu neastâmpărul s-a dat în vileag. Este Andrada Damian şi pun parii că ştie ce-i face nefericiţi pe bărbaţi. Dac-o asculţi, îi dai dreptate orice ar spune pentru că vorbeşte mai repede decât percepţia. Păcat că n-are blog!

 37. @Wind- cum să uit Buzăul? Dac-ai şti câte-s cu izbici de acolo…

 38. @CristinaC- înainte de a deveni foarte aglomerată te sfătuiesc să ai un weekend minunat în familie.

 39. @Wind- autograful n-a fost pe un bilet de tramvai pentru câte aveam să-i scriu eu Psipsinei. A fost pe “Andiamo”, deocamdată…

 40. CristinaC says:

  Omule… m-am dat de gol. Inainte de a deveni foarte aglomerata am dat un ochi pe aici… ce iti spune asta?
  O sa fie cu multa familie… pleca la Montreal. Ma pun pe drum in 1/2 ora. ajung nu se stie cand… pe la 2 am, maine si duminica sunt la o conferinta de la 8:30 la 7 sera. Duminca la 7 ma pun pe drum inapoi ( 700km) cu soacra cu tot si luni rasar ca o floare de primavara la birou.
  Ma voi gandi la voi pentru ca sunt sigura ca si voi… la mine
  Cu tot dragul
  cc

 41. Odille says:

  CristinaC, iti doresc drum bun, sa veniti cu bine si sa te vedem Luni dimineata ca o floricica pe blog.

  Ginduri bune.

 42. Odille says:

  Buna Dimineata Dragilor!

  Ce va pasa voua ca la noi sunt – 17 grade? In curind veti purta cirese – cercei la urechi, rochite si pantalonasi de vara, tot sa traiesti!

  Weekend minunat! 🙂

 43. Odille says:

  @ODLM, imi pare rau ca nu am participat la dezbaterea “Ce le face pe femei fericite?”, pt ca eu am dezlegat acest mister de ceva timp. Am toate raspunsurile. 🙂

 44. @Odille- la ora asta? Şi unde ţii toate răspunsurile? Dă-ne şi nouă un mănunchi, sau dacă te lasă inima, un snop!

 45. Odille says:

  Draga ODLM, cu placere. 🙂

  Dupa multe incursiuni in sufletul meu mi-am dat seama ca fiecare femeie are in suflet si in minte un fel de puzzle, facut din piese mari si piese mici, puzzle care ii defineste formula fericirii.

  Ca la orice puzzle exista o piesa centrala care-i da tema, restul pieselor pun in evidenta centrul si asigura si un decor.

  Fiecare femeie pt a fi fericita trebuie sa gaseasca si sa se indragosteasca de barbatul care rezolva acest puzzle, in sensul ca acel barbat trebuie sa raspunda acestor nevoi.

  Insa cel mai greu este pt fiecare femeie sa-si dea seama care este figura centrala a acestui puzzle care-i apartine. Abia dupa ce a realizat acest lucru isi poate cauta si gasi barbatul care o va face fericita.

  De foarte mult ori te poti indragosti de barbatul care nu corespunde deloc acestui puzzle si de aici suferinte si nefericiri.

  Dar…. am mai invatat ceva. Foarte putin din ce vedem la suprafata este adevarat. Am cunoscut multe cupluri, care in public se tineau tot timpul de mina, iar in realitate se detestau. Dar aceste lucruri ies la iveala la inmormintare, sau la divort.

  Voi veni cu exemple din viata reala.

  – Am vazut mariaje in care femeia si-a dorit sa fie centrul universului barbatului iubit. Daca acest lucra s-a realizat, nu conta daca primea , sau nu, flori cu ocazia nu stiu caror zile, toate florile din lume le veadea in ochii barbatului care o iubea. Nu dorea nimic altceva decit sa fie iubita, sa fie in sufletul si gindul lui. Se intimpla insa, ca in cazul in care piesele mici din puzzle nu se potrivesc, cu anii sa subrezeasca temelia piesei centrale.

  -Am vazut mariaje in care sotia vroia sa aiba o situatie materiala buna pt a se mindri fata de amicile ei. Sotul o insela cu orice ocazie, si ocazii se iveau unde nici nu credeai si la fiecare noua cucerire a lui, sotia primea o bijuterie. Cu cit era mai mare piatra inelului cu atit domnul sot era mai incins in alta relatie. Au trecut anii si sotia abia mai respira sub povara bijuteriilor, dar cum este ea impodobita in cercei, inele, bratari, lanturi, nu mai este nimeni din cercul ei de amici. Este fericita!
  Eu, spre exemplu, am vrut numai bijuterii de la mama mea. 🙂

  -Am vazut femei care au mariaje cu barbati buni, care-si iubesc familia, insa ele vor sa fie libere sa duca o viata independenta. Sau mariaje in care amindoi au vieti separate.
  Daca asta este piesa centrala din puzzle-ul fiecaruia, atunci sunt fericiti.

  -Am vazut femei care indiferent daca sunt iubite, sau nu, indiferent ce face sotul, ele vor sa fie Doamna Doctor. Am cunoscut o persoana care mi s-a prezentat ca Doamna Doctor. Am intrebat-o ce fel de medic este si mi-a raspuns ca sotul ei este dentist.

  -Am intilnit femei pt care centrul acestui puzzle este frica de a fi singure. Ele suporta orice barbat numai pt a se simti intr-o siguranta asa cum o percep ele.

  Deci cite femei, atitea formule de fericire. 🙂

 46. nina dumitru says:

  Odille, multam frumos pentru aceste rinduri, chiar aveam nevoie de asta azi…
  O seara frumoasa , bine v-am regasit!
  nina dumitru´s last blog post ..de la noi

 47. Odille says:

  Nina, ma bucur ca ai revenit. Simt ca si tie iti trebuie un cosulet cu energie. 🙂
  Noi, aici, abia ne mentinem pe linia de plutire pina la venirea primaverii. In Mai! 🙂

  Sunt sigura ca vei primi de la cei dragi tie, toata energia de care ai nevoie si in plus.

  O seara frumoasa tuturor!

 48. Odille says:

  @ODLM, un articol din Dilema Veche care m-a amuzat, “Si sarutari de miini doamnei!”. 🙂
  Cred ca prezinta un aspect al vietii care le-ar face pe femei fericite.
  🙂
  Tin sa precizez ca intotdeauna am dorit sa fie egalitate intre sexe, dar sa se mentina acea diferentiere prin care femeile sa ramine sexul frumos si delicat si barbatii sa fie barbati.

  (@ODLM, daca gasesti ca articolul nu se potriveste aici, te rog sa-l delete.)

  http://www.dilemaveche.ro/sectiune/societate/articol/sarutari-miini-doamnei

 49. @Odille- mă uit la meci România-Bosnia

 50. Odille says:

  @ODLM, Oh, bine ca mi-ai spus. Eu voi tine cu Rapidul! 🙂

 51. Am luat bătaie cu 2-1 la bosniaci acasă şi în noaptea asta mai pierdem şi o oră trecând la orarul de vară. Numai pierderi. Bine că vă am pe voi!

 52. Odille says:

  ODLM, imi pare rau. Nu am stiut ca Bosnia are o echipa asa de buna. Sincer imi pare rau.

  Despre ora, nu ati pierdut nimic, dimpotriva, ne-ati ajuns pe noi. 🙂

 53. Andrada says:

  M-am hotarat, imi fac blog… Scriam mult “in tinerete” si desi acum activez intr-un domeniu de care sunt pasionata, am ramas cu o nostalgie perpetua si cu dorinta reprimata de a scrie. Si daca tot ati lansat aceasta provocare, va rog sa-mi sugerati si un subiect pe care sa-l pot aborda in primul text. Va multumesc.

 54. @Andrada- mă bucur pentru faptul că am stârnit acest mugur incipient al pasiunii pentru un blog personal. Cu siguranţă ai ce spune, de ex., despre armele femeilor şi ale bărbaţilor, dar te rog să fii zgârcită cu dodiile. Îţi îngustezi major sfera adresabilităţii şi nu vorbesc aici numai despre primul post. Eu stau aici şi aştept…

 55. Blanca says:

  Ilinca ce raspuns a gasit la intrebarea de la “Margo” ?

 56. @Blanca- Fidelitatea. Restul, le construim împreună.

 57. wind says:

  OLDM ai pus degetul pe rana cu concluzia asta !

 58. wind says:

  sau Ilinca, nu’s ce m-am bagat in discutie, se pare

 59. wind says:

  Blanca, scuze 🙂

 60. @Wind- se pare că te-ai băgat bine în discuţie. Ştiu ce te doare. Am umblat după tine şi pe la Lotus şi pe la Ludico.
  Cred că este fundamentul fericirii, după care urmează cele lumeşti, cotidiene, până termini castelul.

 61. wind says:

  🙂 OLDM fii si tu…discret, oricum, Flowerpower m-a protejat si mi-a sters niste postari…unde smiorcaiam…:)lotus e foooarte directa si ma dezmeticeste…acum sunt in convalescenta 🙂 nu mai vreau nici un castel, o buna perioada ma multumesc sa respir in voie 🙂

 62. wind says:

  OLDM, m-am mai gandit sa-ti spun ceva, nu….mai cauta ca nu gasesti nimic spectaculos, e banal, iti spun eu
  🙂

 63. lotusull says:

  Mie imi plac castelele 🙂
  Dar alea pe pamant, cu fundatie solida. Si spun pas celor facute pe nisip doar din vise, le matura apa imediat.
  ODLM, am un principiu, nu de mult l-am invatat si eu : iubirea e reala si adevarata atunci cand supravietuieste probei realitatii. Cand ea se limiteaza la vorbe frumoase fara continut, la planuri utopice si mori de vant, la intalniri in care hamesiti muscam din carnal fara sa ne atingem sufletele, nu prea e iubire. E dor de iubire, e iluzie de iubire, e amagire..
  Wind, am fost prea directa ?
  🙂
  lotusull´s last blog post ..Deja vu

 64. wind says:

  lotus, e perfect cum spui !

 65. Odille says:

  Lotusull, iubirea despre care vorbesti tu, cea ideala, este un miracol, dar este rara. Cealalta, insa, este la moda acum, cel putin pe continentul Nord American.
  Eu din serialul “Sex in the city”, cred ca asa se numea, am vazut numai vreo 15 minute, dintr-un episod. M-am lamurit! Nu este pt mine.

 66. lotusull says:

  Odille,

  moda de care spui tu imi pare asa efemera…Mai vine un val, mai matura o experienta gen “sex pe unde si cu cine apuci”.
  Dar probabil ca e o chestiune de optiune personala. Probabil iecare are prorpia lui definitie in ce priveste fericirea si binele.
  Eu stiu sigur, sigur ca tanjesc la din acelea miraculoase si rare 🙂

  Wind, zambet tie 🙂
  lotusull´s last blog post ..Deja vu

 67. Odille says:

  Lotusull,

  Acest gen de relatii amoroase in care astazi iti alegi o palarie blonda, miine, una bruna, sau roscata, eu nu le inteleg deloc. Dar a trebuit sa accept ca enorm de multa lume de aici le practica. Citeodata ma intreb daca nu sunt eu cea ciudata? 🙂
  Eu sunt precum ratzustele, asa cum am mai spus pe blogul Simonei, pe viata. 🙂

 68. @Lotusul- castelele de nisip rezistă o zi, la mare, la soare şi sunt doar pentru copii care se joacă cu iubirea. Când ai …şi de ani, te duci mai spre stâncă ca să durezi un castel cu poartă care se ridică şi halebardieri care să-l păzească de invazia altei prinţese. Tu, Lotusul, fiind unica prinţesă admisă.

 69. Alo, Răţuşca? Unde eşti? Eşti cu bicicleta?

 70. Odille says:

  Ratzusca a raspuns la apel, desi este numai o macaiala, in urma unei zile foarte agitate! 🙂

 71. wind says:

  🙂
  lotus
  sunt p’aici, va citesc

 72. Pentru cine nu a citit încă, am o postare nouă aici:
  http://www.catchy.ro/fietel/7318

 73. lotusull says:

  ODLM, multumesc 🙂
  Odille, nu esti ciudata, esti normala si cu mult bun simt si cu multa frumusete interioara.
  Eu zic despre mine ca sunt precum calutii de mare, ce raman loiali intreaga viata partenerului lor 🙂
  lotusull´s last blog post ..Deja vu

 74. Odille says:

  Buna Dimineata Dragilor!

  @ODLM, o dulceata de poveste menita sa creeze buna dispozitie si o stare minunata de alintare. 🙂

  Gingasia cu care a fost scrisa da sperante ca lumea interioara a femeilor este inteleasa de unii barbatii.
  Cred ca lumea noastra este mult mai complicata, dar asta ii da si frumusetea.
  De pilda, unele femei creaza un cuvint nou care sa fie un cod al dragostei si fidelitatii spuselor. Cind este spus nu mai exista niciun dubiu.
  Sau atunci cind sotul/barbatul iubit saruta mina dreapta a iubitei si intelege ca va trebui sa sarute repede si mina stinga pt ca stinga sa nu se supere pe dreapta.
  Nu stiu citi barbati inteleg acest lucru, dar care inteleg traiesc viata mult mai placut si sensibil.
  Cred ca femeile sunt facute sa dea gingasie vietii.
  O zi gingasa la toata lumea! 🙂

 75. Odille says:

  Lotusull, iti multumesc mult. Nu am stiut despre calutii de mare. De acum incolo imi vor place si mai mult.

  Imi esti draga pt sensibilitatea, caldura si gingasia ta. Oameni ca tine fac viata mai frumoasa pt toti din jur.

 76. CristinaC says:

  Te-am citit si acolo… trebuie sa imi fac un folder cu toate locurile unde te pot citi!
  Va urez o marti buna!

 77. lotusull says:

  Wind, am incercat sa postez la Flower dar nu pot, probabil e vreo defectiune tehnica. Spun asa pe scurt, ca sa nu ocup spatiu, ca nu merita sa te risipesti pe jumatati de barbati. Si na, eu cred ca sufletul trebuie sa fie cel frumos, corpul e doar un ambalaj perisabil care trebuie ingrijit in limita bunului simt, fara a-i aduce ofrande exagerate 🙂

  Odille, multumesc frumos. Calutii de mare sunt asa gingasi in gesturile lor, chiar am urmarit un documentar pe Discovery cred. Si tu imi esti draga 🙂
  lotusull´s last blog post ..Deja vu

 78. Odille says:

  Cristina C, astazi a aparut in magazine sezonul IV de la “Mad Men”. La 9.15 dimineata mai aveau un singur DVD pt inchiriat.
  Abia astept sa am timp sa-l vad.
  Poate poti sa le inchiriezi pe toate, pt perioada cind vei sta acasa.

 79. Odille says:

  Astazi am avut o experienta foarte placuta la o insitutie de stat. Vroiam sa inchidem una dintre firmele noastre.
  Contabilul a facut o cerere cu citeva luni in urma si ne-a sosit aprobarea.
  Astazi ne-am dus la Minister cu o forma pe care scria numai numele firmei, numele noastre si semnaturile. Eram deja montati pt ca si dupa atitia ani de cind am plecat din Romania, ne-a ramas teama de birocratia de acolo.
  Am intrat in sala, ne-am dus la receptie si ni s-a spus sa mergem pe linia albastra.
  Erau covorase cu sageti albastre. Multi functionari si noi singurii clienti.
  Am platit $ 25 si s-a rezolvat! 🙂

 80. Odille says:

  Cristina C, cred ca este inumana aceasta inventie.
  In unele firme este o regula ca numai cei din top management au ferestre.
  Eu am avut noroc sa am ferestre mari, insa, ani de zile ideea ca ferestrele nu se puteau deschide ma nelinistea.

  Acum este un soare foarte zimbaret, dar un frig taios. Cred ca soarele a iesit la plimbare frumos machiat, dar a uitat sa puna lemne pe foc. 🙂

 81. CristinaC says:

  Odille felicitari. Mai sunt si functionari eficienti!

  Probabil ca voi vedea mad man in vacanta mea de boala. Mi-am propus sa rezolv foarte multe probleme dar mai ales pe cele pentru sufletul meu.
  M-a intrebat ieri anestezistul daca am avut probleme cu vreo anestezie… i-am spus ca eu adorm dupa antialergic asa ca voi dormi mai mult…

  De cand am schimbat brourile nu mai am ferestra si nici macar nu stiu cum e afara…ce inventie tampita birourile fara ferestre!

 82. Cum Cristina? Tu nu mă vezi cum radiez?

 83. @Odille- aici vă batem! Când vrei să închizi o firmă, pur şi simplu nu mai plăteşti dările şi te lasă în plata Domnului. Cunosc mulţi lăsaţi în plata Lui.

 84. carmen says:

  Legat de inchiderea unei firme aici in Romanaia , noi nu am avut ocazia sa fim lasati “in plata Domnului”.Dupa ce a incetat activitatea firmei si cu actele pentru inchidere depuse la monitor ,a durat mult pana s-a putut rezolva.In tot acest timp de derulare greoaie a inchiderii la Registrul comertului,de la circa financiara veneau tot felul de minuni.A fost o adevarata odisee inchiderea firmei.Asa ca probabil unii au norocul sa fie sariti de la itele multiple ale birocratiei. Norocul lor…

 85. CristinaC says:

  Omule, pe tine te vad prin fereastra sufletului. Aceea e deschisa mereu spre oamnei buni cu sufletul frumos!

 86. CristinaC says:

  Buna dimineata plina de soare canadian rece!
  L-am lasat afara si sper sa-l gasesc tot sus pe cer.
  Odille apropos de birou cu fereastra, care la unele firme e doar pentru management… urmatorul step in management este prevazut cu birou pe colt… il vezi, sfantul soare, si cand rasare si cand apune ca daca esti in upper management e ca si cum te-ai mutat in birou.
  N-am inteles niciodata de ce nu sunt ferestre la scoli… sau sunt foarte putine (front desk si security). Stau sarmanii studenti la lumina neoanelor de la 9 la 3.
  Biroul nostru a fost “construit” intr-o fosta sala de curs in care s-au montat biouri cu paravane despartiroare… nu vezi ce face colega dar auzi totul. Eu de vreo 12 ani de cand lucrez la modul acesta m-am obisnuit sa “tune out” dar clientii aud totul.

 87. CristinaC- n-aş putea să lucrez după paravan. Mi se pare că sunt despuiat. Mai bine într-un birou la noi unde ţi se ascultă telefoanele.

 88. Odille says:

  Draga Cristina C, iti urez numai bine miine la operatia la genunchi, convalescenta scurta, pe care sa o folosesti pt a face numai lucruri pe care ti le-ai dorit, lucruri de suflet.
  Vacante frumoase cu plimbari in doi, prin locuri romantice, sau calde si romantice, cum vei dori. 🙂

 89. Odille says:

  Seara trecuta am uitat de ora mea de nani si parca am fost prizoniera a serialului “Mad Men”. Am stat pina tirziu in noapte. 🙂
  Imi intareste convingerea ca este foarte greu sa cunosti cu adevarat oamenii.

  Cristina C, adevarat ca cei din top management au birouri pe colt, vor sa prinda ei tot soarele! 🙂

 90. Odille says:

  Noapte Buna tuturor!

 91. CristinaC says:

  Odille multumesc.
  Sper sa revin la voi cat de repede pentru ca intre timp s-a stricat laptopul si sunt f. necajita!


 92. Noile amenzi stabilite de guvern pentru apeluri false, nejustificate, la:

  – Salvare 1.000 lei
  – Pompieri 2.000 lei
  – Poliţie 3.000 lei

  Promoţie: Sună astăzi la toate trei şi primeşti amendă numai pentru două.

 93. @CristinaC- te aşteptăm în mijlocul nostru, sănătoasă tun.

 94. Odille says:

  Buna Dimineata tuturor!

  Cristina C, pupici, bine si numai bine si laptop reparat! 🙂

  Va ofer un clip cu un catel si un delfin.
  Mi-a incintat sufletul. 🙂

  http://www.youtube.com/watch_popup?v=Yfbchq0xQmQ&vq=medium#t=183

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: