search
top


Poveste pescărească

12 Responsesto “Poveste pescărească”

 1. Odille says:

  Extraordinar! 🙂
  Si barbatii isi cumpara tot felul de truse de muste artificiale, consulta reviste, isi cumpara echipament si stau de dimineata la pinda in apa rece.
  Cei mai dirzi participa si la ice fishing, doar, doar vor prinde un peste.

  Foarte interesant! Toata admiratia!

 2. Odille says:

  Canadian Ice Fishing Crazy Canucks Insane Fisherman

  http://www.youtube.com/watch?v=x768VAsOQSw

 3. Odille says:

  ODLM, la noi a inceput febra Sarbatorilor Craciunului. Mos Craciunii au sosit in mall-uri, la radio avem colinde, non-stop, si parcarile sunt pline.
  O atmosfera energizanta, plina de voie buna.

  Ma gindesc des la postarile prietenei noastre virtuale, Lotusull si cit de pline de intelepciune sunt. Sunt de fapt ca niste programe care ar trebui instalate in minte si in suflet. Numai ca pt a fi instalate, vechile programe vor trebui sa fie dezinstalate, lucru dificil de realizat, pt ca cele vechi se ascund cu incapatinare prin toate colturile sufletului si cit ai incerca sa apesi pe Delete, tot se gaseste cite un graunte din programul vechi care sa ramina ascuns. 🙂
  Pe rind, program dupa program, cu greu, cu rabdare si cu o mare dorinta de a evolua si a fi mai bun, reusesti sa le dezinstalezi complet.
  Abia dupa aceea cunosti libertatea si pacea cu adevarat.

  Am un coleg care imi spune ca vrea sa invete, pt ca vrea sa plece din lumea aceasta mai destept decit a venit. 🙂

 4. Odille- deja febra sărbătorilor? Singura febră la noi este de la circulaţia periferică. Pe 1 Decembrie începe cea adevărată.
  Lotusull nu mai scrie. Îmi lipseşte…
  Ca să pleci din lumea asta mai deştept decât ai venit este foarte simplu. Înveţi cu mult mai multe decât un “uaaaa” banal de la venirea ta pe lume.

 5. Odille says:

  Buna Dimineata! Buna Dimineata!

  Cristina, draguta asa cum este intotdeauna, mi-a trimis un articol scris de Alice (Revista Tango) din care cu parere de rau am aflat ca Alice se va desparti de revista ei.

  Orice despartire imi intristeaza sufletul.
  Alice este un om care a stiut sa creeze o revista de succes din nimic si am incredere ca va sti sa se reinventeze si sa creeze ceva la fel de frumos, sau poate si mai frumos.

  Gindul m-a dus la o stire pe care am citit-o cu ceva timp in urma. Revista “Newsweek”, revista cu o vechime de 80 de ani, si care incepind din Ianurie 2013 va exista numai online.
  Timpurile se schimba si noi trebuie sa ne adaptam.

  O zi minunata!

 6. Odille says:

  Dis-de-dimineata, grabita, m-am intors din drum dupa ce setasem alarma si nu stiu cum, dar am aiurit-o complet. Degeaba m-am uitat in oglinda ca sa nu-mi mearga rau, 🙂 alarma nu am putut sa o pun, firma de alarma nu m-a putut ajuta rapid, si am plecat lasind casa fara alarma.

  Cristina, Tecoma, ODLM, vad ca sunteti cu totii preocupati, mai putin vioi, ocupati. Va trimit aceasta scena din Mary Poppins cu mesajul ei de a gasi in fiecare lucru si ceva placut. 🙂

  Spoon Full of sugar – Mary Poppins

  http://www.youtube.com/watch?v=HrnoR9cBP3o

 7. Odille- sărmana alarmă, ea nu-i aiurită 🙂 Alarma are un cod de service care resetează tot, dar pentru asta, tresă te dai bine pe lângă cel care vine s-o dezaiurească ca să ţi-l spună pentru că nu are voie s-o facă. Este ca şi cum i-ai cere cameristei de pe etajul unui hotel să-ţi dea cheia master.
  Eu am obţinut-o odată când eram mai arătos. I-am arătat o hârtie de 5 Euro şi m-a scutit astfel să mă duc s-o caut pe Ilinca pe plajă, după ce mi-am amintit că uitasem şi cardul meu în geanta de plajă. Lenea se plăteşte. Norocul meu că era o ucrainiancă trupeşă.

 8. Odille says:

  ODLM, 🙂 pt acest motiv inca nu m-am incumetat sa-mi las pasaportul intr-un safety deposit box in hotelurile din Romania.
  Pretul unui master cod este foarte scazut!

  ODLM, voi incerca sa nu postez vreo melodie de Craciun pina la 1 Decembrie, dar nu promit. 🙂

 9. Odille says:

  ODLM, incepind de astazi, am fost anuntati fara niciun menajament, ca va incepe iarna. Sa ne scoatem saniile din garaj si sa ne chemam renii.

  Un weekend minunat tuturor!

 10. Odille- şi eu mi-am pus anvelope de iarnă, deşi dânsa n-are niciun gând cu noi, aici.

  Weekend plăcut

 11. Cand esti mort nu stii ca esti mort. E greu doar pt ceilalti.
  La fel si cand esti prost…

  -Cum se numeşte un bumerang care nu se întoarce?
  -Ghioagă.

 12. Odille says:

  ODLM

  “Cum se numeşte un bumerang care nu se întoarce?
  -Ghioagă.”

  Parerea mea este ca un bumerang care nu se intoarce se numeste un partener fara umor. 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: