search
top


Lakme

 

Are 80 de ani si este din Canada – merge in fiecare an in statul Washington pentru festivalul international al zmeelor. Este surd, asa ca cei care vor sa arate ca spectacolul le merge la suflet, il aplauda cu miinile ridicate. Muzica este extraordinara si completeaza minunat zborul incredibil al zmeelor. Doua dintre ele le conduce cu miinile iar cel de-al treilea ii este legat de mijloc.
Aterizarea ultimului zmeu este absolut incredibila!
Mulţumesc Carmen

12 Responsesto “Lakme”

 1. lotusull says:

  Omule de la Munte, n-am cuvinte… Tare, tare frumos. Multumesc.

 2. Odille- acum am aflat că jucătorii de la Rapid nu au mai fost plătiţi de 9 luni. Criza loveşte în toate domeniile cu excepţia donaţiilor pentru biserică, care au crescut de 4 ori în ultimul an.
  Cristina C.- bine ai revenit la casa voastră şi-ţi urez cele cu bucurii în noul sediu
  Lotusull- sunt deosebit de încântat că ţi-a plăcut provocarea zmeelor însoţite de o muzică magnifică pe care, din păcate, protagonistul clipului nu o va putea auzi niciodată.
  Vă rog să mă iertaţi pentru întârzierea răspunsurilor. Nu am fost deloc în apele mele zilele trecute. Sunt zile în viaţă când nu-ţi arde de nimic. Eu tocmai le-am făcut o vizită.


 3. Odille says:

  ODLM,

  “Sunt zile în viaţă când nu-ţi arde de nimic.”

  Hello! Hello! Draga ODLM! Cheer up! De zile de acest gen “se bucura” si altii. Pot sa jur. 🙂

  ——————————-

  Noi suntem protejati aici in Canada. 🙂 Piticii-paznici m-au blocat si nu am putut deschide acest clip. Am gasit, insa, un clip cu acelasi subiect.

  Un exemplu minunt de victorie a Spiritului.

  Ray Bethell’s Good Stuff

  http://www.youtube.com/watch?v=X3rK8-39AhQ

  ————–

  M-am linistit! 🙂 Saks Fifth Avenue anunta pe site-ul lor ca vor face livrari pt Canada pt suma de US$ 19.99, de la $ 99 up.

  Cred ca voi cumpara numai costul trasportului pt ca rochitele costa si peste 6000, plus taxe vamale. Dar nici nu-mi plac aceste rochite! Niciun pic! 🙂

  http://www.saksfifthavenue.com/Entry.jsp

  P.S. Imi pare foarte rau sa aud asa niste vesti despre Rapid.

 4. Odille- cum se poate ca tocmai de canadianul Ray Bethell să fiţi protejaţi? Mi se pare chiar un abuz din partea autorităţii YouTube canadiene. Păcat. “Flower Duet” din Lakme este superb.

  La Saks n-am găsit ce trebuia. Toate erau de damă.

 5. Odille says:

  ODLM, noi suntem “protejati”, totul este computerizat si despre oamenii cinstiti se stie totul. 🙂

  Cind vorbesc cu medicul de familie, nu se uita la mine, ea scrie totul pe computer si la sfirsit imi print reteta.

  Eu as dori sa fie masurati niste parametri ai bunatatii. Cred ca acest lucru ne-ar proteja cel mai mult.

  ———-
  Seara trecuta am vazut primul episod “Mad Men” din noul sezon.
  Daca ai ocazia, merita sa-l vezi.
  Este dur, de fapt viata era si este dura. Nu as fi dorit sa ma fi nascut in America acelor timpuri si nici a timpului prezent.

 6. CristinaC says:

  Bine v-am regasit!

  Nici nu imi vine sa cred ca nu pot vedea clipul tau….Odille are dreptate…ne pazesc degeaba…

  Sa va dau buletinul de știri? Ne-am mutat de o săptămâna. In ochii ministerului care da fondurile pentru program lucram si suntem si productivi… Realitatea: nu avem încă telefoane, internet, anunțuri cu schimbare de locatie nu s-au făcut….Frustrarea este la nivel maxim la fel si compententa șefei. Ma rog sa nu o iau razna si sa pot sa imi țin vorbele…ca sa nu imi pierd serviciul. Având in vedere ca sunt “the mort senior staff memeber” la aceasta locatie sunt si responsabila cu rezolvarea majoritari problemelor administrative..dar nu am putere căci toți trebuie sa primească instructiuni de la șefa…

  Sper ca la voi toate sunt mai bune!

 7. Odille- nu despre oamenii cinstiţi trebuie să se ştie totul. Numai infractorii ar trebui monitorizaţi. Mamă, ce le-aş face eu ăstora care trimit spamm-uri numai de amuzament, ca de altfel şi copiilor care sună la sonerie în miez de noapte, numai din bucuria de a vedea un moşulică cu cămeşoi şi fes în cap.

  Am să caut şi eu “Mad Men”

 8. CristinaC- poţi vedea un clip cu acelaşi personaj, dar fără superbul “Flower Duet”/ Lakme, pe link-ul trimis cu atâta amabilitate de Odille.
  Vă urez telefoane, internet, anunţuri standard de relocare

 9. Odille says:

  Cristina, cam greu sa atingi asa un nivel de dezorganizare in Canada cum a reusit sefa ta. She is special! 🙂 🙂

  Imi pare rau pt tine si doresc sa te auzim din nou vesela si optimista, cit mai curind.

  Cristinuzta, eu as vrea sa-l rog pe ODLM, sa-i lase pe Smileys de pe blogul lui sa se joace si cu mine. Daca vrei ne jucam impreuna? 🙂
  —————–

 10. Odille says:

  ODLM, eu ma rog la Ingerasul meu Pazitor sa nu cumva sa primesc mesaje cu virusuri sau spamm-uri, care sa se refere la rochite ale designerilor mei preferati, pt ca mare batalie s-ar da in sufletul meu daca sa le deschid sau nu. 🙂

 11. Odille- înseşi cele rochiţe sunt viruşi chiar dacă le primeşti direct de la Jean Paul Gaultier sau John Galliano.

 12. Tuturor crăieselor le doresc un weekend plăcut


Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: