search
top


Baby Bath

Până şi acum, când sunt mărişor, aş sta să mă îmbăieze cineva aşa grijulie 🙂

12 Responsesto “Baby Bath”

 1. Odille says:

  ODLM,

  Oh! Prima conditie este sa nu intre apa in urechiusele bebelusului.

  A doua este ca ca baita sa aiba loc intr-o caditza speciala pt bebelusi, in care capsorul este mult mai sus, cadita care sa fie curate ca un cristal.

  Ceva nu este in regula cu acest film!

 2. Odille- bebeluşa abia a ieşit din mediul ei natural. Se simte în apă cu mult mai bine decât pe uscat. Ce dezinvolt doarme când apa o înconjoară peste tot. Este o clinică în Franţa care face această terapie. Nu-mi închipui eu că nu este desinfectată chiuveta înainte de baie. Este destinată special acestui scop. Nu spală nimeni cartofi în ea 🙂

 3. Odille says:

  Buna Dimineata!

  ODLM,

  Nu stiu motivul, dar acest clip mi-a dat o senzatie de neliniste, este ceva hipnotizant in el. Imi sunt foarte dragi cintecele de legan, dar trebuie sa transmita iubire, protectie si pace. Nu vrei sa hipnotizezi bebelusul.

  Cind ma gindesc cum ii legam noi fedeles pe bebelusi, acum mi se pare o barbarie. Insa, cind aud acum, tinerele mamici ca pediatrii si Internet-ul spun ca inca de la 6 luni bebelusii pot papa orice, inclusiv peshte, spices si omleta, mi se pare ca ceea ce stiam noi era ceva de bun simt, bebelusii neavind enzime sa metabolizeze toate alimentele.

  O cafea, si la 6 luni ar putea sa fie trimisi la serviciu. 🙂

  O Duminica frumoasa!

  Cristina, sper ca esti mult mai bine.

 4. Odille- sper să-ţi pot răspunde mâine la comentariul tău. Rog scuze pentru întârziere

 5. Odille- este o clinică de specialitate din Franţa. Asta face şi o face de mult şi bine din moment ce nimeni nu a reclamat ceva şi clinica încă funcţionează. Micuţa doarme pe mâini calde şi sigure şi-şi va aminti toată viaţa, astfel încât să-i ceară şi bărbatului iubit să-i aplice acelaşi tratament de protecţie şi grijă pentru un somn fără stres.
  Da, bebeluşii erau legaţi ca mini-mumiile, chipurile să crească drepţi şi să asculte de regimul de la putere. Ţin minte că mă zbăteam aşa de tare şi dădeam din picioruşe încât săreau feşele ca luate de uragan. Ce-i drept, am crescut drept şi mi-am împărţit dreptatea în toate zările.
  Şi eu îi urez Cristinei să-şi revină cât de curând

 6. Odille says:

  ODLM, ador sa fiu alintata, mingiiata, dar nu murata. 🙂 🙂

 7. Odille- tu ai băgat vreodată capul în piscină, sau lac, sau Niagara? Să vezi şi lumea de sub apă cum freamătă. Mai ales sirenele 🙂

 8. Odille says:

  ODLM,

  Imensitatea apelor pe mine ma inspaiminta. Imi sunt dragi plimbarile pe plaja in Carolinas. Imi ingrop papuceii in nisip si pornesc la plimbare. Admir pasarile delicate ale apelor si plajelor, culeg scoici roz, ma imbaiez in briza, caldura, pace si frumusete.

  Cred ca stiu de ce acest clip ma sperie. Imi da senzatia de totala pierdere a controlului asupra propriei minti. Ma cuprind fiori reci la acest gind. Pentru mine, preluarea controlului mintii de catre altcineva este de neconceput.

 9. Odille- am găsit anul trecut o pereche de papucei roz în nisip. Mi-au adus o basculantă ca să pun ca substrat la gazon. Abia când au crescut nişte ghiocei în ei i-am observat. Dacă-i vrei, spune-mi să-i dau la DHL. Cu tot cu ghiocei…
  Cum să-şi piardă minţile biata copilă în apă? Nu vezi ce liniştită doarme conform Legii lui Arhimede care spune că orice fetiţă scufundată într-un lichid este împinsă de jos în sus cu năsucul afară?

 10. CristinaC says:

  Dragilor…am cam întârziat cu răspunsul…..se vindeca dar durerile sunt tot mari…..cred ca zona zoster trece cu zona tropicala….

 11. Odille says:

  Cristinutza, stiu ca este usor de spus, dar trebuie sa ai incredere ca va fi bine. Cei pe care ii cunosc si au avut asa ceva, si am facut si un search pe Internet, spun ca dureaza 2 – 3 saptamini.
  Sigur ca te vei simti din ce in ce mai bine.

 12. CristinaC says:

  Odille Drqga…tocmai m-a consultat doctorița…care mi-a confirmat ca durerile se măresc dupa doua saptamâni. Eu care nu i-au medicamente sunt îngrozitoare de cate calmante am ajuns sa iau…si ma mai si amețește bine….știu ca imi va trece dar ma duc la servici începând de luni…jumătate de zi pentru doua saptamâni…apoi ma tratez o săptămana in Carolina de nord….se spune ca oceanul face bine….la orice!

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: