search
top


Iată cum se pescuieşte cu cap şi cioc

6 Responsesto “Iată cum se pescuieşte cu cap şi cioc”

 1. Odille says:

  ODLM,

  “Iată cum se pescuieşte cu cap şi cioc ”

  As adauga, si cu bun simt.

  Dupa cum vedem aceasta pasare inteligenta are un caracter mult mai frumos decit multi politicieni si asa zisi “oameni de afaceri”.

  Prinde un pestisor, il transforma in cina si este multumita. Nu incearca sa prinda 140 de milioane de pesti si nici nu cere retrocedarea tuturor pestilor din balta, numai pt ea. 🙂

 2. Odille says:

  ODLM,

  Am vazut la TV ca in acest sezon este moda ca barbatii sa-si ataseze in barba si mustata multe globulete frumos colorate, pt a stringe bani pt charities.

  Deja aceste globulete sunt out of stock. 🙂

 3. Odille says:

  As dori ca intr-una din vietele mele paralele sa sarbatoresc Craciunul pe “Insula Craciunului” – The Christmas Island”. 🙂

  “If you ever spend Christmas on Christmas Island
  You will never stray, for ev’ry day
  Your Christmas dreams come true”

  CHRISTMAS ISLAND – THE ANDREWS SISTERS

  https://www.youtube.com/watch?v=R8pTGKiXvHs

  Prezent fara trecut ar fi ca o planta fara radacini.

  ———-

 4. Odille- cum se întâmplă treaba asta cu globuleţe? Cum vezi un bărbat cu globuleţe în barbă sau mustaţă, cum imediat bagi banul?
  La noi, dacă se află, toţi aurolacii din gara de Nord vor căuta globuleţe. Au barbă toţi şi le este rasă numai când sunt duşi la Secţie.

 5. Odille- tu compari caracterul unui porc cu al unei păsări? Porcul se aşează cu spatele în uşa de coteţ şi nu-i mai dă voie nimănui să acceseze fonduri de hrană europeană. Pasărea îşi ia zborul şi pleacă în alte ţări ca să le înfrumuseţeze populaţia. Am exemple concrete.

 6. Odille says:

  ODLM,

  Cei care isi decorasera barbitzele si mustacioarele stufoase cu globuri colorate, aratau chiar draguti. 🙂

  Cum cred ca functioneaza donatiile: Barbatul-Bradut, isi anunta prietenii, colegii de serviciu, vecinii, rudele, ca vrea sa participe la aceasta actiune. Fiecare dintre acestia se obliga sa plateasca o suma de bani in functie de numarul de zile in care B-B ramine asa frumos decorat. La incheierea actiunii, fiecare plateste dupa cum a semnat.

  Aici este o cultura a donatiilor.

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: