search
top


8 ani

http://www.boredpanda.com/8-year-old-girl-gets-gifts-from-crows-gabi-mann/?utm_source=newsletter&utm_medium=link&utm_campaign=Newsletter

14 Responsesto “8 ani”

 1. CristinaC says:

  Frumos!

 2. Odille says:

  Si cateii aduc ofrande stapinilor: papuci pe care-I gasesc pe la case fara gard, shorturi, sopirlize, tot ce li se pare ca ar fi un cadou frumos. 🙂

 3. Odille says:

  ODLM,

  “Crăieselor, de ziua voastră, vă urez fericire şi mă înclin în faţa iscusinţei şi delicateţii voastre.
  ” Intuiţia femeii este mult mai exactă decât certitudinea bărbatului” – Kipling”

  Foarte adevarat!

  Intuitia este cea mai buna si loiala prietena a femeilor. Indiferent cit incercam sa o ignoram, sa ne luptam cu ea, Intuitia va continua sa fie alaturi de noi si sa ne sfatuiasca.

  Ma bate si pe mine gindul sa-mi inclin urechea la ceea ce spune aceasta prietena buna.

 4. Odille says:

  Pina la 30 de ani tineretea ni se pare vesnica

  Cind trecem de 30 de ani este ca si cum incepem sa vedem viata cu alte lentile si ne dam seama ca trebuie sa prindem si sa sarbatorim fiecare clipa si fiecare zi pt ca nu se mai intorc.

  Ca urmare, cind calendarul arata o zi de sarbatoare, eu o sarbatoresc dublu. 🙂

  Multumesc pentru urarile parca lucrate in filigran.

 5. Odille- şi măgăruşii aduc ofrande crăieselor: ghiocei.

 6. Odille- de foarte multe ori, la boacăne trecute şi viitoare, intuiţia este cel mai mare duşman al bărbaţilor. Şi culmea e că e mereu trează

 7. Odille- despre ce lucrări urate în filigran vorbeşti? 🙂

 8. Odille says:

  ODLM,

  Nu numai Intuitia este dusmanul barbatilor, ci si memoria femeilor. 🙂 Femeile, cele mai multe dintre ele, au o memorie ca a unui elefant. Nu uita nimic! Totul pare minunat si deodata, Pac!, se dechide un sertaras al memoriei si apar detalii dintr-un episod care a avut loc si cu 200 de ani in urma, din alta viata. 🙂 Pentru o femeie este ca si cum acel episod a avut loc ieri. Il retraiesc in toata “splendoarea” lui. 🙂

  Sertarasele functioneaza ca in scena din “Mary Poppins” cind se deschideau si inchideau cu o viteza nebuna, prin puterea gindului. 🙂

 9. Odille says:

  ODLM,

  M-am referit la cuvintele frumoase pe care ni le-ai adresat cu ocazia zilei de 8 Martie. Scrise ca o dantela din fir de aur si argint, cuvintele parca danseaza. Mi-au facut placere.

  Imi place sa spun cind vad ceva frumos, dar ma si pling atunci cind lucrurile nu sunt cum ar trebui.

  Zilele trecute am fost intr-un magazin “Hallmark” si cautam o felicitare pt copilul unor prieteni. Dar nu aveam success. O tinara vinzatoare s-a oferit sa ma ajute, insa, I-am multumit si am refuzat ajutorul pt ca o felicitare este ceva foarte personal si numai eu stiam ce doream sa trimit.

  Tinara nu a renuntat si cu toata impotrivirea mea a cautat, si iar cautat, mi-a tot adus tot felul de cards pina cind a nimerit ceea ce doream.

  Nu lucreaza pe commission.

  Am rugat-o sa-mi dea un numar de telefon unde sa telefonez pt a le spune cit de frumos si-a facut jobu-ul. Fericita, mi-a dat o adresa online. Primul lucru cind am ajuns acasa a fost sa scriu comentariul online.

 10. Odille says:

  ODLM,

  Magarusi si ghicocei? Cine a gustat salata din ghiocei stie ca este cam amaruie. 🙂 🙂

 11. Odille- memoria femeilor este aprigă. Bărbatul este mai iertător, iar el ştia în sufletul lui că iubeşte şi că poate să scoată, în virtutea a ceea ce simţea, un degeţel prin plasa care-l ţinea arondat.
  Este foarte simplu. Sertăraşele nu mai trebuie unse, să scârţâie deranjant o vreme şi să înţepenească de tot într-un târziu.

 12. Odille- mereu am cuvinte frumoase pentru voi, dar tu eşti ca o felicitare cu încărcătură tonică, vitaminizantă.

  Se duce un bărbat la “Hallmark” şi întreabă:
  – Aveţi felicitări cu “tu eşti singura mea iubire”?
  – Da, avem.
  – Daţi-mi, vă rog, cinci bucăţi…

 13. Odiile- tuberculii sunt cam amărui, dar cine să sape după ei când floarea de ghiocel este atât de diafană şi răscoleşte şi cel mai înverşunat suflet?

 14. Odille says:

  ODLM,

  “Odiile- tuberculii sunt cam amărui, dar cine să sape după ei când floarea de ghiocel este atât de diafană şi răscoleşte şi cel mai înverşunat suflet?”

  Superb scris, OK, ma dau batuta! 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: