search
top


Jennifer Lopez – Feel the Light

Mie-mi place Jay Lo şi nu pentru ceea ce vă închipuiţi, ci pentru că este o artistă care cântă şi se mişcă mai cu talent.

35 Responsesto “Jennifer Lopez – Feel the Light”

 1. Odille says:

  ODLM,

  Bine v-ati intors, si cum a fost in vacanta?

  Cred ca JL este o foarte buna business woman. Are meritul de a reusi sa dureze o incredibila perioada de timp, intr-o lume care galopeaza.

 2. Odille says:

  ODLM,

  Zilele trecute am vazut un documentar despre John Denver, prezentat ca un American country boy care, desi foarte talentat si pretuit de public, nu s-a putut obisnui niciodata cu noua viata.

  I s-a luat un interviu si primei lui sotii, Annie, pentru care John Denver compusese o melodie incintatore.

  Interviul a fost luat dupa ce John Denver nu mai era in viata.

  Nu stiu de ce au divortat, si ce s-a intimplat cu marea iubire care-I lega? Mi-a parut rau.

  Sper ca Universul a luat-o intr-un tezaur al tuturor Iubirilor, si daca cei care nu-si pretuiesc Iubirea o alunga, ea sa fie daruita altora care stiu sa o pretuiasca si sa lupte sa o pastreze.

  “ANNIE’S SONG LYRICS BY JOHN DENVER ”

  https://www.youtube.com/watch?v=mBQilgFFoR0

 3. Odille- O melodie răscolitoare: voci, aranjament, cuvinte…

  https://www.youtube.com/watch?v=BQnF5aRNQF4 em>

 4. Bine v-am găsit! Poate-mi fac niţel timp să vă povestesc. Vreau s-o văd şi p’asta! 🙂

  Pe Jay Lo a ajutat-o şi fizicul ca să dureze atâţia ani. Unii galopează mai încet decât timpul.

 5. CristinaC says:

  Eu ma uit la American Idol doar ca sa o vad pe ea….

 6. Odille says:

  ODLM,

  Impresionant! Am avut senzatia ca am re-trait momente dintr-o alta viata.

  Iubirea este o nebunie divina, fermecatoare, si intotdeauna vom pastra In suflet acele momente care ne-au schimbat pe noi insine.

 7. Odille says:

  Cristina si ODLM,

  Italia este asa de corupta incit italienii nu sunt siguri cu cite grade vor ramine in timpul zilei. Din acest motiv poarta caciulite la 19 grade. 🙂

 8. Odille says:

  In dimineata aceasta am avut un soc, MINUS 11 grade Celsius!

  Cei cu Teoria Incalzirii Globale, si toti care prezic vremea, ar trebui sa fie obligati prin lege sa apara in fiecare zi la TV si sa declare:

  Habar nu avem cum va fi vremea!

  Draga ODLM, dupa cum vezi, noi nu avem nicio dilemma. Singura grija este sa ne infofolim bine. 🙂

 9. CristinaC says:

  Acum la 1:40 sunt -8… si se pare ca daor pe miercuri trece de 0 C. Poate cineva sa trimita primavara in Canada va rugam?

 10. Odille- probabil că te referi la melodia “Green Fields” care te-a impresionat aşa cum a procedat cu mine lăsându-mă afundat in ceea ce am trăit şi trezindu-mă cum mângâiam cicatricea.

 11. Odille & CristinaC- sunteţi sigure că ţara este Canada şi nu Groenlanda?

 12. Odille says:

  ODLM, nu stiu ce se intimpla cu vremea. Cred ca este o greseala de management a vremii. 🙂

  Un crimpei dintr-un articol despre vremea din Alaska:

  “Alaska’s Kenai Peninsula, which Zappa calls home, has been practically tropical this winter. Rick Thoman, a meteorologist with the National Weather Service in Alaska, has been dumbfounded. “Homer, Alaska, keeps setting record after record, and I keep looking at the data like, Has the temperature sensor gone out or something?“

  Something does seem to be going on in Alaska. Last fall, a skipjack tuna, which is more likely to be found in the Galápagos than near a glacier, was caught about 150 miles southeast of Anchorage, not far from the Kenai. This past weekend, race organizers had to truck in snow to the ceremonial Iditarod start line in Anchorage.”

 13. Odille says:

  ODLM,

  Da, m-am referit la Greenfields.

  Toate aceste melodii triste si pline de amintiri, sunt ca niste prieteni buni de calatorie.

  Cred ca nu este bine nici sa fii foarte romantic.

  “Everlasting Love” nu intra in conceptia tuturor, la fel si “I’ll keep on waiting until you return”. Pentru multi viata este ca un shotron. Acum imi aleg o patratica unde sa ma joc, apoi arunc o privire la alta patratica, s.a.m.d.

  Pentru mine este trist si de neinteles!

  Insa, sa ne bucuram de ceea ce Universul ne-a daruit, ca niste cintezoi sa ne bucuram de venirea primaverii(la cei care a sosit) 🙂 , ca niste iepurasi dragalasi, de primele fire de iarba verde, ca niste veverite, de primii muguri. 🙂

  Noapte Buna!

 14. Odille- “vreme trece, vreme vine…” Alaska este cumpărată de americani de la ruşi. Pe vremea aia era altă vreme. Alaska îşi ia căldura acum de la Canada şi vă lasă nişte minusuri.

 15. CristinaC says:

  Omule… eu chiar nu mai sunt sigura … promit sa nu ma plang daca se va face cald la vara… si sa nu prind pe nimeni pe aici pe la birou ca o face si seteaza aerul conditionat la 16 grade…

  Uite ce griji am eu… am citit stirele despre avionul care a cazut in Franta si sunt tare trista…

 16. Odille says:

  ODLM,

  “Odille- “vreme trece, vreme vine…” Alaska este cumpărată de americani de la ruşi. Pe vremea aia era altă vreme. Alaska îşi ia căldura acum de la Canada şi vă lasă nişte minusuri.”

  Am stiut eu ca rusii sunt de vina! 🙂 🙂

  Cristina,

  Pe mine, asa o pierdere de vieti ma depaseste. Am aprins luminare pentru cei plecati, insa nu pot sa ma desprind de gindul la tragedia celor plecati si a celor ramasi.

 17. Odille- ruşii sunt un Băsescu Mondial.

  CristinaC & Odille- exact cu acelaşi tip de avion am zburat noi la Roma. Pilotul era o fată de 28 de ani, iar copilotul un băiat de 26 de ani. Aterizarea a fost un pic de trântit în pat, dar toţi am fost de acord în autobuz că la vârsta ei este scuzabil. În avion ai minime şanse faţă de automobil sau faţă de o prietenie toxică.

 18. CristinaC says:

  Omule si eu am zburat de la Bonn la Bucuresti cu acelasi avion… chiar cu Germnan Wings…daca e sa fie va fi…
  Cu prietenia toxica ai mare dreptate..

 19. Odille says:

  Cristina, ODLM,

  Din cite am citit si auzit pina acum, aceste avioane sunt asa de computerizate incit la o dereglare, pilotii nu sunt pregatiti sa controleze avionul.

  Chiar si pe avioane mai putin computerizate au problem.

  Nu voi uita cum capitanul unui zbor intre doua orase americane s-a incuiat in afara cabinei, din greseala, iar copilotul niciodata nu invatase sa piloteze de pe scaunul de pilot, nu stia sa aterizeze si decoleze.

  Cei de la sol au reusit sa-l instruiasca sa aterizeze avionul, el stind in scaunul de copilot.

  Este ca si cum o invatatoare poate sa le predea copiilor numai literele “A” si “B”, iar pt “C”, trebuie sa vina o invatatoare specializata in “C”. 🙂

 20. Odille says:

  Dupa ce am suferit de dureri de urechiuse timp de 5 – 6 luni, doi ani la rind, am gasit explicatia. Cred ca pilotii germani urmeaza un antrenament diferit de cei canadieni, americani, francezi, olandezi.

  Se ridica brusc in cer si cind aterizeaza, te arunca, parca in dusmanie. Cel mai rau este cu avioane Lufthansa transatlantice, care se ridica mai sus decit avioanele mici din curse europene si socul pe urechiuse este mai dur.

  Nu glumesc deloc! De citiva ani zbor cu Lufthansa numai intre orase europene, iar peste ocean, cu oricine, dar nu cu ei, si nu am nicio problema.

 21. Odille says:

  Impresia mea este ca pt cei mai multi politicieni romini, religia este ca un fel de vrajitorie pt care te aprovizionezi cu unelte puternice: Bidinea de albit de pacate, mir de a scoate pe Michiduta din pacatos. Ar mai trebui un cazan cu o potiune care sa arunce Justitia in aer.

 22. Ştire cumplită: Au descifrat cutia neagră a avionului Germanwings
  Este înregistrată conv. între copilotul care s-a închis în cabină şi pilotul care a încercat în zadar să forţeze uşa. Copilotul, de 28 de ani, a vrut să se sinucidă odată cu toţi ceilalţi 149 de pasageri. Demenţa ia forme tot mai devastatoare.

 23. Odille says:

  ODLM,

  Este cumplit!

  Imediat, in toate avioanele canadiene, in cabina de comanda vor fi intotdeauna doua persoane.

  Cu aceasta ocazie am aflat de la CEO al Lufthansa, ca serviciile de intretinere ale avioanelor transatlantice Lufthansa se fac in China, de 20 de ani. Si eu eram convinsa ca Lufthansa are cele mai sigure servicii de intretinere!!!

  Lectia pt mine ar fi: Never assume anything!

 24. Odille- mă gândesc cum se poate pune practic în aplicare legea celor două persoane din carlingă. Pleacă unul să îşi ia o măslină ceva… şi pe cine pune în loc? O stewardesă? Ce poate face ea în vecinătatea dementului cu care rămâne încuiată? Doar o stratagemă cu o pupătură tandră, dar am dubii că ţine la maniaci.

  După câte ştiu, există printre pasageri şi un necunoscut care este însărcinat cu securitatea avionului. Acesta are un pistol sigur de folosit într-un avion la înălţime şi ar fi putut trage în încuietoarea uşii. Întrebarea este ce te faci dacă acest securist este cel dement? Logica spune că trebuie şi doi d’ăştia…

  Cei care au copii ar trebui să reflecteze serios dacă să fie împreună în acelaşi zbor.

  Când am citit detaliile traseului, m-am mirat cum numai după 30 de minute de la decolarea de la Barcelona, pilotul a simţit nevoia să meargă la toaletă?
  Nu spun că seara, la ştiri, un pilot român a avut aceeaşi nedumerire. Eu am fost primul. Nu-i corect!

 25. CristinaC says:

  Depresie?
  Ce altceva poate fi sa nu iti peste de 150 de oameni?
  Noi lucram in fără colegiului…front store locativă ca sa fim “in the community” si accesibili oricui. Nu avem voie sa fim doar unul din noi cu clientii. Ușa se descuie numai cand sunt doi din noi prezenți….e adevărat ca oricând poate sa intre orice nebun si sa facă ce vrea.

 26. CristinaC- Nu înţeleg fraza asta: “Noi lucram in fără colegiului…front store locativă ca sa fim “in the community” si accesibili oricui”

 27. CristinaC says:

  Omule, normal ca nu intelegi ca scriu aiurea. Scuze!

  Am vrut sa spun ca lucram in afara colegiului. Nu avem “panic button” cum au cei din colegiu atasat de birou…

 28. Odille says:

  Va spun sincer, m-a afectat mult ce s-a intimplat. Cred ca zilele astea, avem cu totii un nivel scazut de energie.

  In unele zboruri transatlantice pilotul iese din cabina si schimba glumitze cu unii pasageri.

  Pe mine ma cuprinde teama si spun in gind:

  – Oh, please, please, go back and take care of the plane!

  Niciodata, un coducator de masina nu ar pleca de la volan in plin mers, pt o plimbarica. 🙂

  In avioanele canadiene sunt Air marshals. Sper sa fie cite unul in fiecare avion.

  In masina am timp sa ascult stirile de la radio si au venit cu explicatii in privinta celor doi care trebuie sa fie in cabina. Acea a doua persoana poate fi oricine din echipa de zbor.

 29. Odille says:

  ODLM, ca raspuns la intrebarea ta, probabil ca maslinele sunt interzise pt piloti si copiloti. 🙂

  Pe mine ma suprinde faptul ca Lufthansa nu are acces la dosarele de sanatate ale pilotilor.

 30. Odille- când iese pilotul din cabină, e semn bun: înseamnă că are încredere în copilot, care are încredere în pilotul automat 🙂
  Sunt convins că tu conduci de pe scaunul din dreapta, deci şoferul poate pleca un peek pe canapeaua din spate.
  Am zburat cu foarte puţine linii unde sunt şi bărbaţi stewards. Revin obsesiv cu cea de-a doua persoană care ar trebui să fie o stewardesă în cazul în care nu sunt stewards în acel zbor. Ce poate face ea?

 31. Odille- o măslină şi un Martini Bianco sunt atracţia serii. Nu le poţi refuza aşa ceva, mai ales că la zborurile peste gârlă, un pilot mai pune şi capul pe manşă.
  Taina spovedaniei şi dosarul de sănătate sunt proprietatea ta. Dosarul de securitate este proprietatea lor. 🙂

 32. Odille says:

  ODLM,

  🙂 Ce Intuitie buna ai? Cu adevarat, sunt ca un GPS, numai ca eu fac aprecieri si in privinta vitezei, si uneori, pt ca ma dezorientez repede, gresesc cite “un piculet” instructiunile. 🙂

  Intre mine si driver se creaza “mici” tensiuni care uneori au ca deznodamint “mici” explozii de nervi. Nu din partea mea! 🙂 Eu stau cuminte ca un iepuras vinovat (un pic, dar imi trece repede si reincep emisiunea GPS. 🙂 )

 33. Odille says:

  ODLM,

  Nu iti trebuie multa putere pt a imobiliza pe cineva, daca ai luat cursuri de self-defence.

  Eu tin foarte mult la libertate, pt libertate am plecat din Romania, dar sunt convinsa ca atunci cind ai soarta altor oameni in mina dispare “taina” spovedaniei si compania are dreptul sa aiba acces la fisa medicala.

  Nu stiu ce se intimpla, dar mi se pare ca sunt tot mai multi psihopati in lume si din ce in ce mai multi pe droguri si tranchilizante. Poate ca viata are prea mare viteza si este mult prea competitiva si dura.

  O statistica interesanta: 60 milioane de retete pt Valium, un salt enorm al consumatorilor de droguri, etc.

  http://drugrecognition.com/Use%20Statistics.htm

  —-
  Ieri, ni s-a spus ca vor fi MINUS 20. Astazi dimineata, cele minus 9, mi s-au parut un cadou.

  Weekend frumos!

 34. Odille- Nici nu mă îndoiam că un şofer este doar roboţelul, iar cea din dreapta, creierul ghidant cu beculeţe.
  Eu, când păţesc aşa ceva, scap instant cu un “ia tu covrigul!” ceea ce, în haosul din Bucureşti, este o flagelare a nervilor. 🙂

 35. Odille- eu îţi dovedesc, comandant fiind, că nicio stewardesă nu mă poate imobiliza. Poate doar c-o ceşcuţă de cafea şi-o privire albastră…
  În tren, în avion, pe bancă în parc, întotdeauna mă uit ce medicament ia vecinul meu, apoi, în loc să mă uit la concursuri de frumuseţe, scot niţeluş mobilul şi-l googălesc. Dacă-i tranchilizant, mă culc pe umărul lui/ei, dacă-i psihotrop, mă trezesc că eliberez incinta.

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: