search
top


Honda U3-X

Drăciul ăsta este bun la shopping, însă pentru Ilinca are două carenţe:

a) nu are portbagaj pentru rochiţe

b) bateria durează numai o oră, când un shopping normal se face în 4-5 ore…

19 Responsesto “Honda U3-X”

 1. iana says:

  Omule, ii trimit link-ul cumnatului meu. Anul trecut se plingea ca nu s-a inventat ceva sa-l duca din casa la masina… uite draciul de la honda numai bun sa-l transporte pe pretiosul din casa la masina.

 2. Odille says:

  @Omuldelamunte, si oglinda unde este?
  Nici macar un buzunarel pt creion dermatograf? 🙂

 3. @Odille- la asemenea viteză nu se foloseşte creion dermatograf. Ochelari. De soare.

 4. @Iana- Cumnăţelu-i cam durduliu?

 5. semndefoc says:

  E bună pe post de instrument de exersarea echilibrului. Corporal, evident că de cel mental al românilor se ocupă…câinele politic.

 6. @Semndefoc- Au picat mulţi la echilibrul psihic şi totuşi ne conduc…

 7. iana says:

  omule, nu, nu e durduliu deloc. Arata chiar foarte bine e insotitor de bord la United. A devenit, cu timpul foarte comod. Nu se misca absolut deloc.
  desi obisnuia sa fie foarte activ.

 8. @Iana- Dacă ai un cumnăţel care arată chiar foarte bine, fratele lui înseamnă că logic, arată cel puţin la fel de bine şi, şi mai logic, nu putea să-şi ia decât o nevastă trăsnet. Pe cale de consecinţă, Ecoul este o mândreţe. Aici am vrut să ajung! Felicitări mie pentru deducţie!

 9. Odille says:

  Buna Dimineata!

  Am trecut si de Ziua Canadei – 1 Iulie, insa de ieri am primit o taxa noua, se numeste HST – Harmonized Sales Tax. In traducere, se taxeaza tot ce nu a fost taxat inainte.
  Va spun acest lucru ca sa vedeti ca toate guvernele nu mai stiu ce metode sa gaseasca de taxare a cetatenilor.

  La radio anuntau ca cei care vor sa plateasca membership la cluburi de golf sunt sfatuiti sa plateasca inainte de 1 Iulie pt a nu plati taxa. Va imaginati ca cei care platesc cite 10,000 de dolari membership, nu-si fac asa grija de o noua taxa. 🙂

  Weekend frumos cu ginduri bune, Omuldelamunte, Cristina C, Tania, Marina, Iana, all Blacks, Oachi, Simf, Semndefoc si tuturor vizitatorilor.

 10. CristinaC says:

  Odille multumesc. Sunt in Chicago si ma intlnesc cu Amalia in curand.
  Va urez si eu tuturor un weeekend minunat

 11. Odille says:

  Cristina C, weekend frumos si multumesc pt urari. Sa veniti cu bine si relaxati.

  🙂

 12. iana says:

  Odille,
  si eu va urez un weekend frumos. al meu, asa cum ziceam si la Simona, va fi cu munca. Nici nu prea am avea ce sa facem fiindca va fi aglomerat peste tot. e un weekend peste care trec in fiecare an fara sa programez nimic, fara sa ma duc prea departe de casa.

 13. Odille says:

  Iana, am avut si noi ocazia sa fim prinsi pe autostrada in drum spre Myrtle Beach, pe 4 Iulie. Abia venisem in Canada si nu stiam ce inseamna 4 Iulie in America. Era trafic bara la bara si ce m-a uimit pe mine, femei, in masini, cu bigudiuri in par! 🙂

  Iti urez concediu frumos! Sunt sigura ca va fi minunat pt ca veti fi cu totii si mai ales cu cea mica. Copiii la mare sunt un deliciu, dar trebuie sa fie si urmariti in fiecare clipa.

 14. iana says:

  Omuldelamunte,
  ma flatezi si in loc sa rosesc iti marturisesc… nu sint o frumoasa, cel putin nu in acceptiunea “femeie frumoasa” – decorativa.
  doar s-a intimplat sa fac un copil frumos. si nu exagerez, o iau pe Cristina martor. 🙂
  un lucru ma bucura mai mult decit toate: si eu si Ana sintem, din cap pina in talpi, atitudine. si ma rog sa nu o schimbe viata prea mult. pe Ana. caci pe mine…

 15. @Iana- Io zic că ai o atitudine frumoasă. Numai frumoasă,trece! Atitudinea rămâne!
  Nu are cum s-o schimbe viaţa. Dacă Ecoul a pornit-o de mică cu “vleau teliocomanda” şi face buziţa pătrată, capătă orice când va fi mare. Păi ce, nu ştiu io!?

 16. @Odille- Aia cu bigudiuri în păr era una dintre acelea care nu se mai uită nimeni la ea, mai ales bărbat-su. Este conştientă de asta şi dacă-ai fi avut curiozitatea să vezi când face o pauză, precis era cu şlapi şi pantaloni cu celulită îndesată prin toate buzunarele.

 17. semndefoc says:

  mulțumesc de urare. un week-end fără ploi să avem. de plecat am vazut cine pleacă. de ramas mai ramane cineva?

 18. CristinaC says:

  Dragilor Chicago e superb!
  Atmosfera m-a incantat!
  Maine plecam spre Indianapolis si luni ne intoarcem. acum m-ati pserita cu traficul… va povestesc eu luni… daca ajung in timp util.

 19. Odille says:

  Cristina C, ce bine ca te bucuri de mini-vacanta!
  Mie cel mai mult imi place zona Carolina Nord si Sud pentru ca au alt pas de viata si oamenii vorbesc intr-un ritm mai lent si cintat si parca au tot timpul din lume. Simti si o ospitalite asemanatoare cu cea de pe vremea strabuniclor si bunicilor nostri, cind musafirii primeau un pahar cu apa rece si serbet de lamiie facut in casa, sau o farfurioara cu dulceata de cirese amare, sau trandafiri.
  Cu o singura mare diferenta, in Caroline nu primesti farfurioare, ci niste enorme farfurii, incarcate cu atita mincare incit te blochezi numai cind o vezi.
  Nu voi uita primul mic dejun: o farfurie mare care avea in mijloc un turn de pancakes infofolite in frisca, afine, sirop de maple. 🙂
  Vacanta frumoasa in continuare si weekend bun celor care nu au vacanta acum.

Leave a Reply

CommentLuv badge
top
%d bloggers like this: