search
top


La vamă

9 Responsesto “La vamă”

 1. Oachi says:

  Q.E.D. Cu oricate “lacate” ne-am “lega”, tot nu suntem siguri ca suntem protejati … Acuma ca am vazut filmuletul asta, parca imi da niste fiori…asa…degeaba ….
  Oachi´s last blog post ..DIVERTIS- FOREVER –

 2. Oachi says:

  Q.E.D. Cu oricate “lacate” ne-am “lega”, tot nu suntem siguri ca suntem protejati …
  Oachi´s last blog post ..DIVERTIS- FOREVER –

 3. Odille says:

  @Oachi, eu am o reteta sigura de protectie in casa, cind sotul este plecat in delegatie. Metoda care este in plus fata de alarma. 🙂

  La parter: Pe fiecare clanta se va atirna o umbrela, apoi in fata fiecarei usi, un lighean in care sunt cratite. La fel si in dreptul geamurilor. Urmeaza baricadarea in dormitor cu copilul, pt cine are copil si impinsul unui fotoliu in usa, pe clanta careia va fi o umbrela.
  Apoi dormit iepureste toata noaptea pt a auzi daca cumva cade umbrela in lighean.
  Metoda functioneaza pt ca am testat-o. 🙂

 4. all blacks says:

  nu ai nevoie de lacate, atunci cand nu ai nimic de ascuns si joci cinstit…

 5. Oachi says:

  Odille, ca de obicei, esti inepuizabila 🙂 🙂 Cu “cine” ai testat metoda ? Cu niste veverite, care am inteles ca sunt vizitatori frecventi :)?
  Ca sa nu iti spun ca prima data am citit “umbra” in lighean 🙂 ! La cate capcane ai montat, cred ca si umbra ar face zgomot 🙂 !

  All Blacks, este foarte adevarat ce zici, dar vezi ca unii n-ar spune ca ascund, ci ca (se) “protejeaza” … Ei ?
  Oachi´s last blog post ..DIVERTIS- FOREVER –

 6. all blacks says:

  Ei, se pare ca iti place sportul :), nicknamul meu e scris cu litere mici. Asta ca sa ii dau apa a moara gazdei. :).
  Eu inteleg altfel cuvantul a proteja…si crede-ma ca inteleg si subtilitatile :).Si mai stiu ca atunci cand esti protejat, ar trebui in primul rand sa simti, iar singurul lucru pe care eu il simt, pardon inteleg, e ca , atunci cand te protejezi, defapt te joci cu sufletul oamenilor. Indiferent sub ce forma ii avertizezi, indif. ca suntem intr-un spatiu virtual… Tot urat o sa mi se para!!! Imi pare rau, stii ca sunt impulsiva si m-ai cam provocat 🙂

 7. Odille says:

  all blacks, eu inteleg altfel cuvintul a proteja. De foarte multe ori simti nevoia sa te protejezi de teama sa nu se joace altii cu sufletul tau. 🙂

  Oachi, metoda cu umbrela/ligheanul am folosit-o in primii ani de Canada. Venisem dintr-o Romanie comunista, unde stiam ca sunt “protejata” 🙂 , ascultata,
  intr-o lume cu presa libera, unde citeam ca aveau loc si crime.
  De aici aceasta teama si nevoie de aparare.

 8. @All Blacks- Aici s-a vorbit numai de lacăte ca prezenţă fizică, nu de zăgazuri virtuale în calea înţelegerii sau destăinuirii. Categoric da, ai nevoie de lacăte zeci, pentru a te proteja pe tine şi familia ta de dezaxaţi care caută ceva fără muncă, sau de toxicomani în sevraj. Sunt două concepte care nu au în comun decât verbul tranzitiv “a proteja”.
  Odille se protejează cu lighean, oale şi umbrelă. Foarte eficient să te scoale ca să tremuri mai bine până afli că-i soţul care face un zgomot ca nora-n blide.

 9. Oachi says:

  all blacks :-h, daca te-am provocat, n-a fost cu intentie …negativa. Din partea mea, cel putin si sper ca nici din a ta :)….Poate nu m-am facut inteleasa ?Asaaa, acum : subtilitatile n-ar avea nici un farmec daca n-ar fi intelese si de cei din jurul nostru, nu ? Cel putin mie asa imi plac …iar cand n-o nimeresc, ma simt frustrata .
  Hmm, cat despre a te juca cu sufletul oamenilor “-?…mie imi suna putin a manipulare… Daca-i asa, eu una ma declar vinovata cel putin de cateva ori, desi in alte contexte de viata … dar … sa arunce primul cu piatra cine n-a facut-o macar o data ! Desi si manipularea asta nu e intotdeauna rea (depinde de scop ) in ciuda (re)numelui ei .
  In rest …ma bucur ca esti asa cum esti 🙂
  Oachi´s last blog post ..DIVERTIS- FOREVER –

Leave a Reply

CommentLuv badge
top
%d bloggers like this: