search
top


David after Dentist

7 Responsesto “David after Dentist”

 1. Oachi says:

  Oh, poor David ! Oare ce i-o fi dat dentistul ala ? LSD ???? M-a luat cu fiori ….
  Oachi´s last blog post ..Augusto CuryPărinţi străluciţi- profesori fascinanţi

 2. Odille says:

  Bietul copilas! Dar si tatal lui, ce inima are si ce detasat este , sa aiba putere sa-l mai si filmeze!

 3. Odille says:

  Pentru informare numai, pt cei care nu au avut aceasta experienta, la dentist poti sa ai o o anestezie pe cale intravenoasa. Ai impresia ca esti prezenta, dar in realitate nu inregistrezi nimic. Dupa aceea, stai in cabinet 15 – 20 minute si in timpul asta vorbesti tot ce vrea creierasul la ora aceea, fara niciun control. Chicotesti, le spui la toti din cabinet povesti din copilarie si inca acele povesti ar fi “safe”. Cei cu secrete, cred ca ar trebui sa se fereasca de acest gen de anestezie. 🙂

  Cristina C, ma bucur sa te aud. 🙂

 4. @Odille- Dentistul l-o fi prevenit pe tatăl copilului care sunt urmările şi l-o fi asigurat că aşa va reacţiona. David este cât se poate de scump şi dezgheţat. Eu chiar mă bucur că l-am văzut. De fapt, l-am mai găsit şi-n alte clipuri.

 5. Odille- Tu de unde ştii?

 6. Odille says:

  ODLM, eu am un prag al durerii foarte scazut, ca urmare, dorind sa nu mai sufar atit, am incercat aceasta forma de anestezie, o singura data. Nu stiu, insa ce am vorbit dupa! 🙂
  Am fost, insa, cu o prietena care a trecut prin aceesi experienta si a fost o dulceata. Nu-i mai tacea gurita. 🙂

  Odata m-am dus la un nou dentist. Imi era o frica cumplita. Ma asez pe scaun, dentistul se spala pe minii, vine linga scaun si pleaca iar la chiuveta. Nici nu deschisesem gurita.
  Se spala iar pe minii, iar vine la mine si pina la urma imi spune ca-i transmit atita frica incit nu poate sa-mi lucreze.
  Desi, pe drum catre dentist imi spun tot timpul, “The dentist is my friend!”, nu are nici un efect. )

 7. semndefoc says:

  Era anestezic ori serul adevărului? Cică prin Columbia jefuitorii folosesc un extract – escopolamina – dintr-o floare asemanatoare crinului – Borrachera/Îmbătătoarea.

  Fără glumă, nu știu ca am spus eu sub anestezie generală. Mi s-a povestit că a fost nevoie să fiu legată de masă. Iar după intervenție, tot reluam, ca într-o buclă temporală, acelasi apel telefonic, cu aceleași informații. Brrrrrr.

Leave a Reply

CommentLuv badge
top
%d bloggers like this: