search
top


Firework-Katy Perry

Mă răstoarnă fiinţa asta cu vocea ei, exuberanţa şi fruntea.

14 Responsesto “Firework-Katy Perry”

 1. meninne says:

  🙂 frumos, merci!

 2. CristinaC says:

  Cata energioe emana ochii ei!

 3. Odille says:

  ODLM, fruntea? 🙂 Este o femeie frumoasa si are niste ochi superbi!
  Insa nu inteleg rostul violentei. Ar trebui oamenii sa se revolte si sa spuna cu totii, ca vor Bine si Intelegere si lucruri frumoase.
  🙂

 4. @Meninne- pe unde eşti tu pe acolo o ai mai aproape pe Katy Perry. E chiar aşa dulce sau se face?

 5. @CristinaC- nu mai pomeni de energie degajată că ne-o ia Dinu Patriciu şi p’asta!

 6. @Odille- Eu, prima oară la o femeie, mă uit la “Triumph” şi apoi la frunte. Aşa am învăţat la Fizică: întâi desluşeşti fizicul şi apoi treci la Logică. De unde stau eu, în acest clip nu prea am văzut-o aşa cum era ea obişnuită să apară, aşa că n-am remarcat decât fruntea. Ochii îmi aduc aminte de cineva aşa că nu-i pomenesc aici. Mie, de fapt, buzele ei îmi plac pentru că le strâmbă atât de copilăreşte încât ai zice că-i o ştrengăriţă americană, cum avem şi noi câteva localnice, mai multe.

 7. Odille says:

  @ODLM, vezi cum suntem noi, rominii, numai lucrurile de la “pachet” ne plac!
  La o marca locala “Mariuca”, “Ilenuca”, nu ne-am uita, numai la “Triumph”! 🙂

 8. Odille says:

  In privinta ochilor,imi aduc aminte ca intr-una din povestirile tale ai spus ceva in sensul asortarii ochilor verzi cu culoarea linoleumului din apartament.
  Mi s-a parut asa de nostim incit ma joc de saptamini bune cu acea imagine.
  Cam asa culoare de linoleum am avut si eu, dar in bucataria de tip comunist. Probabil,din acest motiv nu stateam mult acolo, pt ca ochii nu se asortau cu podeaua. 🙂

 9. meninne says:

  munteanule, e drept ca din cand in cand ma trezesc printr-un loc sau intr-o situatie care imi da senzatia ca sunt intr-un film…dar in general sunt rupta de lume si de realitatea americana. (bine, sunt eu rupta de mai multe realitati din fericire sau nefericire, inca nu m-am hotarat).
  veverite, caprioare, iepuri vad mai des decat celebritati! cat mi-a ajuns mie la urechi si ochi (fara voia mea, of course) fata nu are publicitate negativa! deci e buna! 🙂

 10. @Odille- mare minune că nu ţi-au pus linoleum roşu! Nu mai călcai în bucătărie.

 11. @Meninne- aibi de grijă să nu te rupă realitatea americană când oi da cu ochii de ea, pentru că ambientul cu astfel de vietăţi se pare că este o pădure. Putea să aibă şi o ţâră de publiciatate negativă. Tot bună este! Da’ bună tare!

 12. Anca says:

  Pe cine nu răstoarnă… 🙂
  Anca´s last blog post ..Rara Avis

 13. @Anca- primul Răsturnică este soţul ei.

 14. meninne says:

  normal ca e o padure, una buna de tot!
  de fapt aici nu e “america” ci un loc special unde oameni cu cap (a, nu eu…la mine a fost pura intamplare; fericita) se muta sa isi creasa copiii!
  “realitate” de orice natie ar fi ea, ne va lovi pe toti la un moment dat…pe unii in freza, pe alti in stomac,etc. numai bine!

Leave a Reply

CommentLuv badge
top
%d bloggers like this: