search
top


I want to be like mommy!

A first grade girl handed in the drawing below for her homework assignment

The teacher graded it and the child brought it home.

She returned to school the next day with the following note:

Dear Mr. Davis,

I want to be perfectly clear on my child’s homework illustration.
It is NOT of me on a dance pole on a stage in a strip joint surrounded by male customers with money.
I work at Home Depot and had commented to my daughter how much money we made in the recent snowstorm.
This drawing is of me selling a shovel.Sincerely,


Mrs. Foley

19 Responsesto “I want to be like mommy!”

 1. Odille says:

  Buna Dimineata Dragilor!
  @ODLM, mi-ai citit gindurile. Zilele trecute ca raspuns la un comentariu al tau am vrut sa scriu despre desenele copiilor, pe care profesorii le expun in clase. La un “Open House”, la scoala fetitei mele, m-a amuzat diferenta intre desenele fetitelor si ale baieteilor. Fetitele, se pare, ca stiau mult mai bine ce ar fi bine pt ele. Majoritatea aveau cite un castel si o regina si pe ele scria’ “I want to be a Princess”.
  Pe ale baieteilor le recunosteai imediat, 99% vroiau sa fie pompieri si aveau cite o schita de masina de pompier. Unul din desene nu voi putea sa-l uit, avea un catel cu un os in gura si mesajul era: “When I grow up I want to be a dog and my mommy to hide bones for me in the backyard”.
  🙂

 2. Anca says:

  Vai, I want to be a dog… Nu ştiu dacă să râd sau să plâng, căci eu una prin ceea ce a zis băieţelul mă duce cu gândul la faptul că mama lui nu-i acordă suficientă atenţie.
  Anca´s last blog post ..Rara Avis

 3. Odille says:

  @Anca, poti sa rizi din toata inima.:) Eu l-am cunoscut pe acel baietel, se juca de multe ori cu fetita mea. Era singurul copil la parinti si se bucura de toata atentia si afectiunea lor.
  Copilaria este asa de minunta, cred eu, si pt inocenta dorintelor. 🙂

 4. @Odille- ceea ce dovedeşte lipsa de imaginaţie a băieţilor sau, mai rău, sindromul de fraudă, copiind după unul fără imaginaţie. Când suntem mai mari, imaginaţia debordează, dar nu într-atât încât să v-o întreacă.
  Prinţese ştiu că multe ar vrea să fie chiar şi la 20 de ani, dar noţiunea de rege la noi dispare pe la 10 ani. Prinţi pe cai albi sau echivalentul contemporan ai cailor mari şi albi, pe Ferrari, sunt aşteptaţi la fereastră deja în rochie de mireasă, pe când noi nu vrem decât în “Forbes”.

 5. @Anca- căţelului meu îi acord foarte mare atenţie şi prima lui solicitare pe “wish list” ar fi să-l înfiez. N-am acte pe el, deşi-i ciobănesc german. Ba am, dar nu mi le-a cerut până acum. Va fi o surpriză!

 6. CristinaC says:

  Buna ziua .
  Sa va triasca si sa fie santosi toti Mihaii, Mihaelele, Grbrielii si Gabrielele!
  Si arhanghelii sa va ocrotesca pe voi toti!

 7. @Odille- de obicei, când te bucuri de toată atenţia dai din coadă. L-ai văzut?
  Dorinţele mele nu mai sunt aşa de inocente ca atunci, dar tot dorinţe sunt.

 8. Odille says:

  @ODLM, cred ca barbatii ramin baietei pina la o virsta inaintata, iar fetele doresc sa-i vada crescuti cit mai curind, in chip de Feti Frumosi.
  Acest decalaj este secretul atitor neintelegeri!
  Nu poti sa cauti oase in gradina si in acelasi timp sa apari pe un cal alb si sa promiti ca tu vei oferi toata grija si protectia. 🙂

 9. Odille says:

  Cristina C, ma alatur si eu mesajului tau de urari.
  Multi Ani Fericiti tuturor Sarbatoritilor!

 10. Odille says:

  @ODLM, nu stiu daca este bine sa-ti urez dorinte cit mai inocente, sau mai ne-inocente? Alege-ti tu si asa iti voi dori si eu! 🙂

 11. Odille says:

  @ODLM, nu am spus in sensul rau ca barbatii ramin baietei, mult timp. Eu ma uita cu mare ingaduinta si cu placere, pt ca si mie imi place sa-mi pastrez copilul din suflet.
  Avem niste amici si cind copilul a ajuns la virsta cind a iesit din tzarc, noul tatic nu stia daca sa-si ascunda setul lui de trenulete lux, sau sa o lase pe fetita sa se joace cu el.
  Avea un set splendid, cu linii multiple, gari si poduri.
  A invins sentimentul de tata si s-a jucat impreuna cu copilasul. 🙂

 12. @Odille- în accepţiunea universală, “până la o vârstă înaintată” înseamnă cam 70-80 de ani. Atât mai am de aşteptat până să gândesc cu capul? În accepţiunea vulgară cu care am fost categorisit de Thomas, (care nu cred că va mai trece pe aici, chiar dacă îşi dă seama c-a interpretat greşit un sfat prietenesc, scris decent şi fără patimă, infinit mai blând decât alte comentarii vehemente) aş spune că încă “ochii vede, inima cer”.
  De fapt, am un cal gri metalizat. Merge?

 13. Odille says:

  @ODLM, scuze ca am intirziat cu raspunsul, dar astazi a fost o zi in care am dat multe telefoane in Romania, si am si primit, desi nu sunt o Mihaela.

  Sunt convinsa ca toti am inteles comentariu tau, asa cum ai avut tu intentia sa-l scrii. No worries! 🙂

  Cit despre “vulgar”, eu nu cunoasteam expresia cu “freza”, dar chiar mi-a placut. In schimb, am probleme cu expresia “mi s-a pus pata”, inca nu stiu daca este frumos sa o folosesc, sau nu. Sfaturile sunt apreciate. 🙂

 14. Odille says:

  @ODLM, “un cal gri metalizat”, ca jucarie, sau pt rolul de Fat Frumos? 🙂

  In ambele cazuri mi s-ar parea chiar atragator. In cazul in care vei fi Fat Frumos, vei fura toate inimile domnisoarelor (Sa nu se arunce direct de la balcon! 🙂 ), sau vei stirni invidia prietenilor, daca este jucarie.
  Oricum, un cal gri metalizat cu fundita bleu ar fi delicios! 🙂

 15. CristinaC says:

  Omule… tu n-ai nevoie de cal sa impresionezi. Scrii asa de frumos..

 16. Odille says:

  Cristina C, cu totul de acord cu tine. Doar noi venim pe blog in fiecare zi si nici nu am stiut de acest cal gri, metalizat.
  Insa, cred ca i-ar ajuta pe cei superficiali! 🙂

 17. Anca says:

  @Odille, mă bucur să aud asta… credeam că e un copil trist.
  @ODLM, va fi foarte fericit să afle că e iubit. 🙂
  Anca´s last blog post ..Rara Avis

 18. @Odille- Un cal gri metalizat este o jucărie pentru Făt Frumos, dar cam zdrăngăne pe şosea şi degeaba-l strunesc cu fundiţa bleu, el tot jar mânâncă.

 19. @CristinaC- mulţumesc pentru scris frumos, asta pentru că şi voi mă apreciaţi tare cumsecade.

Leave a Reply

CommentLuv badge
top
%d bloggers like this: