search
top


Trapez

5 Responsesto “Trapez”

 1. CristinaC says:

  O saptamana foarte buna va doresc!

  E cam pustiu pe aici omule… si eu am cam chilit, recunosc dar parca nu sunt obisnuita cu asa de multa liniste….

  Toata lumea OK?

 2. Anca G says:

  Daca ai sti ca mi-au dat lacrimile cand am vazut clipul asta! Si-mi tot trecea prin cap replica aceea din “Green mile” (trebuie sa-l fi vazut, spune-mi ca l-ai vazut! Daca nu l-ai vazut recomand neaparat! Neaparat!): “Angels! They are angels from Heaven”
  Ce rau imi pare ca nu mai e ce a fost Circul nostru de Stat! Stii, in copilaria mea vedeam asa ceva live! Ma ducea (ne ducea) mama pe toti si stateam cu guritele cascate si aplaudam pina ni se inroseau palmutele si tot nu ne opream din aplaudat. Am prins chiar cand se mai facea trapez fara plasa de siguranta….asa m-am uitat si la clipul postat de tine cu ochii Ancai mici care am fost. Si-ti multumesc! Ca n-am ocazia prea des sa ma intorc in copilarie! Multumesc! Cu lacrimi in ochi! Si-mi doresc sa nu fiu interpretata ca fiind patetica 🙂

 3. @Anca G – am avut aceeaşi reacţie la gândul că aceşti copii de până în 20 de ani nu au avut copilărie. Magnifică demonstraţia lor de priză a mânilor la astfel de înâlţimi, unde voltijul te poate arunca şi dincolo de plasă.
  Bun venit Anca!

 4. carmen says:

  Nu am aparat de tensiune in casa, dar am simtit ca mi-a crescut tensiunea pana s-a terminat videoclipul. Cata munca trebuie sa fi depus pana au ajuns la asemenea performanta. Cu ani in urma am cunoscut o fosta trapezista care avea in jur de treizeci de ani si renuntase la acrobatii si se angajase la noi la contabilitate. Ii spuneam “trapezista” .Ce era uimitor este ca ani de zile cat a lucrat la circ nu a avut nici un accident, dar de cand renuntase a cazut si s-a accidentat destul de des in casa sau pe strada.

 5. @Carmen- Clipul m-a impresionat foarte mult şi de aceea l-am postat. Se prea poate ca unii să-l fi văzut înainte, dar pentru cei ce nu l-au văzut, am considerat că este o încântare.

Leave a Reply

CommentLuv badge
top
%d bloggers like this: