search
top


Periniţa fantasy

Câtă feminitate emană băieţii ăştia!

Buuun, până acum ţi-am spus ce să iei şi ce să arunci de la El. Facem o pauză ca să-ţi spun ce ar trebui să faci pentru a-l păstra cu adeziv rezistent şi elastic, de exterior, la doar câţiva centimetri, sau lipit de tine, dar numai  atunci când vrei.

Deocamdată eşti acasă la El. Ca să pici în extaz, îţi va pregăti nişte ouă prăjite şi un ceai. Nu mulţi bărbaţi ştiu să facă asemenea bunătăţi, aşa că laudă-l, cum că este prima oară în viaţa ta când acest meniu este asociat magnific: pe de-o parte uauale, iar pe de altă parte, ceaiul. Caută-ţi un scaun înalt, de bar şi o pernuţă decorativă ( ca tine). Scapă odată de tocurile alea, cocoaţă-te în genunchi pe scaun şi stai într-o rână, cât de mult permite amplasamentul. Las-o naibii de fustă! D’aia-i făcută! Ca să se ridice… Să nu cumva să cobori în picioarele goale pe gresia din bucătărie pentru că, deocamdată, nu ai papucii la El!  Rişti să dai prin inamici mici, perverşi şi pe deasupra, invizibili, de grăsime de la uauale de aseară, când el făcea repetiţii pentru spectacolul din seara asta. Suflă-i în lumânărele ca să-i dai de înţeles că “astăzi, nu!”. Admit că se găsesc şi numai mieji de seminţe, dar ce plăcere mai este şi aia să nu le spargi la meci? Arată-i că eşti seminţie de viţă nobilă, cu coajă tare şi miez desert râvnit. Nu ştiu ce pisici mi-a dat prin cap o asemenea alegorie. De obicei nu-mi dă nimic prin cap…

Lasă-l pe El să aducă şi tacâmuri şi farfurie şi să taie pâinea. După ce se aşează în sfârşit la masă, freacă-l un peek: “n-ai chifle?”, “da’ ketch-up?”, “da’ o furculiţă mai mică, n-ai?”, “sarea este de mare, sau e de la ţărani?”. În acest fel, îţi aşterni mai târtiţos cuibarul în sufletul lui şi-i dovedeşti că banalităţile sunt atributul celor sirene de dinaintea ta. Fii exigentă şi va înţelege că în aceste condiţii, El întruneşte un cumul de calităţi pe care le-ai apreciat, chiar aşa scândalivă cum eşti. Întrebă-l de câte ori socoteşte că trebuie dat cu aspiratorul printr-o casă oarecare, să zicem a lui. Azi, încă nu-l întreba “cine?” Îţi va folosi mai târziu răspunsul lui.

Roagă-l să pună un film de fete. Fă-te meekă-meekă pe canapea şi chiar dacă este miezul verii, cere-i un pled. Dacă întreabă de ce, înseamnă că încă pluteşte în lichidul amniotic. Păi, o fată ghemuită sub un pled este o comoară sublimă după ce-l dai la o parte. Este caldă, este aromată, este din cartea de bucate a Universului. Cere-i apoi un pahar de vin roşu. Cu picior. Dacă n-are, la ce naiba te-a mai invitat?! De obicei, băieţii prevăzători au aşa ceva în arsenal. Oja să fie burgundy şi deşi este ton-sur-ton peste culoarea mai plină de tananţi a vinului roşu, combinaţia este fatală. Cu o pisicească impecabilă precum a doua limbă maternă, şopteşte-i “să-ţi fiu dragă!”, ia o guriţă din vin şi una din el, răsuceşte paharul din poigner, lipeşte-l de obraz şi te uită de pe balcon la asfinţit, la lună, la poliţia care trece ninoo-ninoo, la ce-o fi, dar nu la el. Dă-i răgaz să-şi imagineze ce-o fi în minţişoara ta. Este momentul să analizezi argumentele pro şi contra şi să dai crezare nu-urilor Eu doar ştiu ce-i în a lui!

Dacă ţi-a răspuns că se dă cu aspiratorul o dată pe săptămână, este safe să te aşezi pe covor, în faţa fotoliului lui ( nu uita că El ţi-a cedat integral canapeaua, retrăgându-se, întrucâtva reticent, pe un fotoliu) pe perna fantezi care te-a însoţit încă de la bucătărie. Nu ştiu de ce, voi fetele, simţiţi că o pernucă în braţe te face să sari peste linia ţărmurilor de reverie şi că ar fi o armă soft, stavilă indignărilor lui în a fi respins. Slabă consolare! E mai degrabă o chemare la revoltă a îndârjirii lui. Învelişul tău să fie moale, vulnerabil la priviri pătrunzătoare, de asediu. Deci, foloseşte perna numai pentru a te aşeza la baza fotoliului, cu piciorele strânse sub tine, uită-te fix în ochii lui şi cu mişcări lente de pisică la vânătoare, ia-i mâna şi spune-i că ghiceşti în palmă. Fă rost acum de imaginaţie, adun-o de prin toate ungherele trăirii anterioare şi îndrugă-i o verde, o uscată, o verde, o uscată. Esenţa este să-i ghiceşti că va întâlni una ca tine şi începe să te descrii cu bune şi cu rele, detaşat, fără părtinire, ca şi cum ai fi altcineva sus pe bibliotecă. Dacă n-are bibliotecă, urcă-te-i-te în cap! De acolo să nu ieşi decât când vei voi tu, sau când va vui el de dor sfâşiat. Să-i fie învăţătură, că nu trebuie să sucească din cap pe stradă nici măcar când se întoarce Charlize Theron de la lapte.

Acum, că am ajuns în stradă, dacă ştii să patinezi eşti regină! Convoacă-l la o plimbare în parc, fie şi El cu rolele, ori cu bicicleta. Arată-i că ai o bluză scurtă, siluetă de invidiat, pantaloni mulaţi pe ştii tu ce, alb impecabil, care să-l liniştească că nu ai de gând să cazi ca toanta-n potecă. Părul lung, strâns la spate, care să fluture ca în Caraibe. Nu da repede din picioare de parca-ai fi prim solistă a Ansamblului Periniţa. Cursa luuungă pe stângul, apoi luuungă pe dreptul agitând alternativ şi mâinile cu degetele deschise şi răsfirate, arsenal de nepreţuit pentru graţia ce v-a fost hărăzită.

Dacă nu ştii să patinezi, atunci închei postarea asta sărutându-te pe frunte, de nepriceputa tatii ce eşti tu şi care are alte atuuri la vedere şi în minţişoara aia a ei…

 

48 Responsesto “Periniţa fantasy”

 1. CristinaC says:

  Ce sfaturi bune…cam tarziu sa le aplic pe unele dar cu bicicleta voi incerca…
  Ce pacat ca stiu sa patinez…..

 2. Odille says:

  Buna Dimineata ODLM, Buna Dimineata Dragilor!

  @ODLM, postarea ta m-a luat prin surprindere si am constatat ca sunt complet nepregatita sa fac fata unor situatii de acest gen. 🙂
  Am rulat doua filme in paralel si filmul meu are mari lacune. Pisiceala o am in gene, insa scenariile bine gindite imi sunt complet straine.
  Sper ca “ii sunt draga”, dar ma voi imbraca cu pantalonii albi, mulati, si voi pleca la o scurta plimbare fara patine, pt a reflecta asupra noilor idei. 🙂 🙂

 3. Odille says:

  Sa aveti un weekend minunat si Cristinei, un long weekend de vis.

  🙂

 4. Odille says:

  Inteleg ca “Pisiceala” este acompaniata si de niste gherute scoase din pernute, dar care vor fi folosie numai pt a tine un pahar de sampanie, sau o lingurita pt Profiterol. 🙂

 5. Odille says:

  Neil Sedaka HAPPY BIRTHDAY SWEET 16

  http://www.youtube.com/watch?v=V9Urs4URuTk&feature=related

  Sweet 16! Tinerete, Dulceata, Naturalete, Spontaneitate!
  Fara niciun scenariu, sau plan.

  🙂

 6. @Odille-Bună să-ţi fie ziua! Ce filme vezi tu în paralel? Scenaristul sunt eu, deci eşti absolvită de vreo vină cum că ai premeditat totul. Pantaloni albi în parc verde, o să ieşi tare în evidenţă. Nu că ai avea nevoie de mai mult. 🙂

 7. Odille says:

  @ODLM, inainte de a pleca in “parc verde”,
  un clip foarte dragalas si optimist. 🙂

  Once Upon a Dream – Sleeping Beauty

  http://www.youtube.com/watch?v=3OaxejZBe0M

  Invatam ca “Un vis devine realitate, daca este visat mai mult decit o singura data.” 🙂

 8. Odille says:

  M-am intors pt citeva secunde. 🙂

  @ODLM, atunci cind scenariile scrise de viata se intrepatrund, apar baloanele, jocurile de artificii si flutusarii splendid colorati si zburdalnici in stomac.

  🙂

 9. Dana says:

  Hello,

  odlm esti si “pisicolog”…ce ma fac ca nu stiu sa ma dau cu rolele-ele insele-si paru-i mai scurtut asa…si aici e frig ca-n Scandinavia…de unde vint din Caraibe!!! 🙂
  fain text..mi-ai facut seara…si acum nu glumesc: ai dreptate in proportie mare.

  o seara faina tuturor! poate imi trimiteti un strop de caldura, asa sa ma tina pina in octombrie.

  Dana 🙂

 10. arcadia says:

  Sara bună! Tocmai ce-am sosit, călare pe cal, de pe pereţii verzi ai patriei şi-am poposit la domnia ta să-mi fac update-ul săptămânal.
  Numai că uite, sunt nevoită să cer normativul de aplicare şi la această ultima postare, of!

  Aşadar, dacă operaţiunea de lipire cu adeziv de interior are loc într-un cadru bucolic, cu ce pot să-l frec pe subiect, în afara chiflelor şi-a checiapului? El sara mâncă bulz şi lapte acru. Îs bune şi la masaj?

  Pe la noi pe uliţă nu circulă salvările cu nino-nino, deci mă pot uita pe fereastră, uşor înfricoşată, la lupii care urlă la lună?

  Fără parc şi cu lupii prin preajmă, zău că nu-l pot invita la o plimbare ca să-i arăt catrinţa mulaţă şi ia bufantă. (De cioareci albi nici nu poate fi vorba, m-ar confunda cu vecinul Gheorghe, îmbrăcat de hramul Sfântului Ilie.)

  Noa, aştept lămuriri, între timp mă duc să mulg vaca şi să închid găinile.

 11. @Odille- mai ai baloane, jocuri de artificii şi fluturaşi? Se mai găsesc la tine la chioşc?

 12. @Dana- dacă n-ai vânt de Caraibe poate-l rogi pe El pentru un vânt din pupă.
  Cuptor mai are doar două ore şi se gată, dar ceva căldură găsim noi pentru tine şi-n august.
  O săptămână caldă!

 13. @Arcadia- adezivul de interior ţine până te plictiseşti de faianţă şi-o dai jos, pe când cel de exterior este rezistent la intemperii, este elastic la ciclurile îngheţ-dezgheţ. Îţi spune un experimentat care a pus şi faianţă înainte de a fi miliardar în lingouri şi Ferarri ale vecinului.
  Iaurtul îi bun la masaj mai ales dacă are şi pulpă cu fructul pasiunii. Scufiţo, frica de lup este în gene la voi, iar lupul este în gene la noi. Auuuuuu!
  Păi noaptea mulgi tu vaca, sau ai stroboscoape în grajd şi muzică de relaxare? Ai cumva găini deschise?

 14. Am terminat de văzut filmul “Killers” o comedie romantică cu Katherine Heigel şi Ashton Kutcher. De mult n-am mai văzut atâta feminitate pe ecran. Amândoi joacă atât de bine şi sunt atât de tineri, că doare…

 15. Odille says:

  ODLM, am inceput sa primesc niste vesti oribile, incepind de ieri seara. S-au speriat si fluturasii si s-au imprastiat in vazduh, cu aripioare poleite cu tot.

  Acum citeva ore am revazut la TV, filmul “Tea with Mussolini” care mi-a mai indulcit sufletul.
  “Love never dies”, spune filmul!
  Cred ca noi, oamenii, avem asa de mare nevoie sa credem in povesti fericite. Desi, mintea stie ca sunt mai multe povesti nefericite decit fericite, sufletul le neaga existenta. 🙂

  Parca au inceput sa mi se mai adune fluturasii colorati si poleiti cu vise. 🙂

 16. Odille says:

  @ODLM, mi-am notat numele filmului si sper sa-l pot inchiria curind.

  Noi traim un adevarat vis de vara, la ora 19.00 fiind 32 de grade.
  Adevaratii canadieni sunt pe la cottages, facind fel de fel de sporturi de apa in cele citeva mii de lacuri din Ontario.

  Conform google:
  “The answer to this question depends on your definition of a lake (e.g. mimimum size). There are 3,899 lakes in Ontario greater than 3 square KM (32,000 in Canada). There are over 3 million lakes in Canada of any size.”

  Cum eu sunt fricoasa, fiindu-mi teama de apa adinca, de serpi, de gindaci, de castori, imi petrec weekend-urile, cu mare placere, in oras. 🙂

 17. @Odille- din 3 milioane de lacuri n-ai găsit şi tu o băltoacă care să nu aibă mai mult de 50 cm adâncime, să pluteşti pe o cameră de tractor şi să ai pe cap boneţica aia bleu?

 18. Odille says:

  @ODLM, nu vreau sa te tin acum pt ca la tine este asa de tirziu in noapte.
  O singura data am inchiriat un cottage, cind abia sosisem in Canada, si am reusit sa ne otravim. De atunci sarbatorim ca am ramas in viata si am terminat cu viata de cottage.

  Bonetica bleu are si stelute, ca sa se asorteze cu un cer de noapte.

 19. oneway says:

  “Arată-i că eşti seminţie de viţă nobilă, cu coajă tare şi miez desert râvnit.” “Dacă nu ştii să patinezi, atunci închei postarea asta sărutându-te pe frunte, de nepriceputa tatii ce eşti tu şi care are alte atuuri la vedere şi în minţişoara aia a ei…”
  Da, de sperat ca exista intotdeauna in mintisoara…altfel….se intampla ca saracei femei …

  O femeie din New York a scris pe un site financiar cerand sfaturi despre cum sa-si gaseasca un sot bogat.

  *Ea*:
  Sunt o fata frumoasa (mai mult, foarte frumoasa) de 28 ani. Sunt inteligenta si am cu adevarat clasa. As vrea sa ma casatoresc cu cineva care castiga minim jumate de milion de dolari pe an.
  Exista pe site-ul asta vreun barbat care sa castige atat? Sau sotii ale unor milionari cere pot sa-mi dea sfaturi pe aceasta tema? Am avut deja relatii cu barbati care castigau 200 sau 250 mii $, dar acest lucru nu-mi permite sa locuiesc in Central Park West.
  Cunosc o doamna care face yoga cu mine, care s-a casatorit cu un bancher bogat si traieste la Tribeca, nu e atat de frumoasa ca mine si nici macar atat de inteligenta. Asa ca ma intreb, ce a facut ca sa merite acest lucru si de ce eu nu reusesc? Cum pot sa ajung la nivelul ei?
  *EL*:
  Am citit e-mailul dvs cu mult interes, m-am gandit profund la cazul dvs si am elaborat un prospect al situatiei dvs. Va asigur ca nu va fac sa pierdeti timpul, deoarece castig 500 mii $ pe an. Clarificat acest lucru, consider faptele in urmatorul mod:
  Ceea ce dvs oferiti, vazuta din perspectiva unui barbat ca acela pe care-l cautati e pur si simplu o afacere foarte proasta. Si acest lucru din urmatoarele motive:
  Lasand la o parte blablabla, ceea ce dvs oferiti e o negociere foarte simpla. Dvs oferiti frumusetea dvs fizica, iar eu ofer banii mei. Propunere foarte clara aceasta; dar exista o mica problema. In mod sigur frumusetea dvs se va diminua putin cate putin si intr-o zi va disparea, in timp ce e foarte probabil sa creasca progresiv contul meu in banca.
  Asadar, in termeni economici dvs sunteti un activ care sufera depreciere, in timp ce eu sunt un activ care produce dividende. Dvs nu numai ca suferiti o depreciere, aceasta e progresiva si creste in fiecare an!
  Va explic mai bine: azi dvs aveti 28 de ani, sunteti frumoasa si veti continua sa fiti pt urmatorii 5/10 ani, dar din ce in ce mai putin. Si intr-o zi, cand veti observa o poza a dvs de azi va veti da seama ca ati devenit o pruna uscata. Acest lucru inseamna, in termeni de piata ca azi sunteti bine cotata, in epoca ideala sa fiti vanduta, nu cumparata.
  Utilizand un limbaj Wall Street, cine va poseda azi trebuie sa va puna in “trading position” (pozitie de comert) si nu “buy and hold” (cumpara si patreaza), cum se pare ca sugerati. Asadar in termeni comerciali, casatoria (“buy and hold”) cu dvs nu e o afacere buna pe termen mediu/lung. In schimb, inchirierea pe o anumita perioada poate fi chiar si din punct de vedere social o afacere inteleapta si am putea s-o luam in calcul.. Am putea sa avem o relatie pt. o anumita perioada. …………..
  Hmm ……….. Daca ma gandesc bine si ca sa ma asigur de cat sunteti de inteligenta, cu clasa si frumoasa, eu, potential “client care inchiriaza” asa o “masina”, cer ceea ce este corect: sa facem un test drive.
  Va rog sa stabiliti data si ora..
  Cu stima,
  Investitorul dvs,…

 20. arcadia says:

  M-am uitat atent la ochii şi genele lui Ales-El şi n-am găsit nici urmă de lup.
  Iar eu mă admir toată ziua în oglindă şi jur că nu semăn deloc cu Scufiţa Roşie, dar din profil pot fi lesne confundată cu Căpcăunul. Auuuuu!

 21. @Oneway- femeia era săracă şi voia o viaţă îndestulată, iar omul era bogat şi voia una săracă cu duhul.

 22. @Arcadia- urmele de lup sunt înlăuntrul nostru, sunt atavice şi în permanentă cercetare de scufiţe, până într-o zi, când s-or mulţumi şi cu bunicuţa…

 23. Odille says:

  Bine v-am gasit!

  Numai o parere! 🙂

  Femeile care isi aleg sa aiba o viata bazata pe interes, nu publica anunt in ziar. 🙂 Ele distrug mariajele chiar ale celor care au ajutat-o. M-a suprins foarte mult ceea ce am citit despre actuala sotie a lui Murdoch:

  “In 1987 Deng met an American businessman and his wife, Jake and Joyce Cherry,[8] who had temporarily relocated to China to help build a refrigerator factory.[8] Deng asked the couple for tutoring lessons in English, which Joyce eventually provided.[8] In 1988, Deng abandoned her medical studies and travelled to the United States to study, with the Cherrys sponsoring her student visa.[

  “After entering the United States, Deng lived with the Cherry family for a while when attending university. Mrs. Cherry suspected her husband was having an affair with Deng (30 years his junior) and demanded she leave the house. Mr. Cherry soon followed and moved in with her.[8] The two married in 1990.[7] Deng and Cherry’s marriage lasted 2 years and 7 months before they were legally divorced,[8] but he would later explain they only stayed together for 4 or 5 months,[7] after which he learned of the extramarital relationship Deng had with a David Wolf, a man closer to her age.[7] Nonetheless, she had been able to secure a green card through her legal marriage to Cherry.[7][8]

  In 1997, Deng met Rupert Murdoch at a company party in Hong Kong.[9] Deng and Murdoch married in 1999,[15] less than three weeks after his divorce from ex-wife Anna Maria Torv Murdoch Mann was finalized.[15] They live in Manhattan with their two daughters: Grace Helen Murdoch (born 2001) and Chloe Murdoch (born 2003).
  (Murdoch este nascut in 1931!)

 24. @Odille- salută-l pe Murdoch din partea mea şi adu-i aminte te rog că-mi datorează un dolar de la pariul cu mine. Ştie el de ce! Dacă nu-şi mai aduce aminte, lasă-l în pace! S-a ramolit. Nu m-au făcut pe mine 10 milioane de dolari. Acum, nici să pisez omu’ pentru 100 de milioane de dolari nu se cade! Ce spuneam? Unde rămăsesem?

 25. oneway says:

  “@Oneway- femeia era săracă şi voia o viaţă îndestulată, iar omul era bogat şi voia una săracă cu duhul.”
  Sau poate ca cel bogat sa-si doreasca bogatie intelectuala. Cum altfel sa te poti bucura de npse mii de tablouri, calatorii, concerte, etc etc etc? Si cand zic bucura nu ma refer la o emotie, ci la bucuria care ti se citeste pe chip, la momentul care-ti transforma prezentul. ….Ma rog, idei din alte lumi paralele cu realitatea.

 26. Odille says:

  @ODLM, a spus “bietul” Murdoch ca nu-si mai aduce aminte de nimic. Iarta-l de acel miliard! 🙂

  Uituc, uituc, dar a fost inteligent si s-a insurat cu o voleibolista cu reflexe bune, ca sa-l apere. O fi o moda noua! 🙂

 27. @Odille- un miliard? Când s-a făcut un miliard? Acum 10 minute erau 10 miliarde. Mă pierd cu Firea. Să uite el aşa uşor de 100 de miliarde?

 28. Odille says:

  Va doresc o zi frumoasa, cu oameni buni si fara niciun norisor de grija! 🙂

 29. Odille says:

  ODLM, venisem de putin timp in Canada si cumparasem o casa mai mica intr-o zona foarte buna, pt ca asa se spunea in teorie ca este bine. “Casa cea mai mica in zona cea mai buna”, pt ca va creste mult in valoare.

  Fetita mea era in clasa a III-a si a inceput sa fie interogata la scoala de catre fetite, despre citi bani cistigam noi, daca este casa noastra, sau nu, etc.
  Aceste fetite locuiau in niste case enorme.
  (Am fost uimita pt ca pe timpul cind eram eu copil, noi aveam in minte numai cum sa ne jucam, si nu ce bani au parintii altor copii.)

  Atunci, eu am taiat ziare in forma de bancnote si i-am dat un vraf fetitei mele. I-am explicat ca oricit de multe ziare as taia si cite bancnote i-as da, ea nu va fi mai fericita.
  Fetita mea a fost foarte multumita de explicatie, iar eu ma infoiam in pene de ce idee buna am avut, cind sotul meu mi-a spus (numai mie) ca ceea ce am facut era complet gresit pt o societate capitalista.

  Inca mai cred ca pt a fi fericit iti trebuie mult mai mult decit bancnote de hirtie, dar daca esti fericit, bancnotele ajuta. 🙂

 30. @Odille- “Adevarata fericire consta in lucrurile mici: o mica vila, un mic iaht, o mica mostenire…”

 31. Odille says:

  @ODLM, un mic inel cu o piatra mare albastru-safir! 🙂

 32. Odille says:

  Este atit de cald incit pina si ratzele salbatice din parc, s-au refugiat pe o insulita de pe Don River (care in realitatea este un piriu) unde stau tacticoase la plaja.
  Asa ceva nu am vazut niciodata, nicio ratzusca in apa!

  Cred ca apa este asa de calda incit le este frica sa nu ajunga ciorbitza de ratzuste! 🙂

 33. @Odille- cred că raţele canadiene n-au mai văzut aşa căldură şi au ieşit la o consfătuire pe uscat

 34. Odille says:

  @ODLM, imi pare rau ca nu m-am oprit sa ascult ce anume vorbeau ratzustele. 🙂 Eu eram atenta la conversatia veveritelor, care se plimbau lenevoase pe alei, nici vorba de sarit prin pomi, si care discutau intre ele ca ar schimba oricind blanitele maro si gri, cu niste costume de baie chic. 🙂
  Eram atenta sa aflu numele magazinului. 🙂

 35. @Odille- aşa costum de baie mic vrei tu? Zi-mi şi mie unde faci tu plajă?

 36. Odille says:

  @ODLM, cum unde? La Strandul Veveritelor, bineinteles! 🙂

  Acolo, tot mobilierul de plaja este din alune de padure si ghinde. Iar umbrelutele sunt din frunze de artar.
  🙂

 37. CristinaC says:

  Dragilor… nu m-am topit ( inca) de caldura canadiana. Va marturisesc ca imi place mult. Doar saracele cheryy tomatos trebuie udate zilnic de doua ori ca sa nu moara…

  Odille spune-mi si mie care e magazinul acela cu costume chic… pt femei de varsta a …a ca sa fug sa imi cumpar si eu unul!

  Va salut foarte calduros….

 38. Odille says:

  Cristina C, virsta este o notiune abstracta, ca urmare cosumasul de baie trebuie sa fie pe masura felului cum gindesti tu, adica un cosumas tinar si vioi. 🙂

 39. @Odille- cosumaşul este o noţiune abstractă şi n-ar trebui să ne distragă de la conţinut.

 40. Odille says:

  @ODLM, daca te-ar distrage, as incepe sa-mi fac griji! 🙂

 41. Odille says:

  Cristina C, stiu ca esti foarte ocupata, dar noi iti simtim lipsa.

  O zi frumoasa tuturor!

 42. CristinaC says:

  Multumesc Odille. Eu poposesc scurt si va citesc printre toate “nebuniile” de la birou unde jumatate sunt in concediu si cei ca mine abia asteapta sa plece…

 43. @CristinaC- poate pleci în concediu tocmai acum când v-a dat şi vouă drumu’ la căldură…

 44. Odille says:

  Oh! Minunat!

  Un piculet 🙂 de temperament la cumpana dintre doua zile.

  Malageña Salerosa–La hija del Mariachi***coloso vs emiliano

  http://www.youtube.com/watch?v=Kg34_h3I9Zk&feature=related

 45. CristinaC says:

  Ce sa fac Omule… eu plec in concediu in august de cativa ani incoace. Atunci nu sunt cursuri la universitate si putem pleca amandoi… Ar trebui sa plecam in iunie si sa ne bucuram de vara canadiana dar e bine si asa…

 46. @CristinaC–cumva pe la Braşov?

 47. Alina Grozea says:

  ODLM, eu o sa scot la imprimanta tot ce ai scris tu! Maine, la birou, ca acasa n-am imprimanta. Daca n-am imprimanta (dar stiu sa patinez), e bine? 🙂
  Alina Grozea´s last blog post ..2 Mai forever

 48. @Alina- ai scos la imprimantă? Sunt curios cum arată o nălucă color în compunere CMYK. Dacă ştii să patinezi, te poţi topi fără frâne în braţele lui.

Leave a Reply

CommentLuv badge
top
%d bloggers like this: