search
top


Back to solitude

‘Back to Solitude’ (2011) from Joschka Laukeninks on Vimeo.

6 Responsesto “Back to solitude”

 1. Odille says:

  Uitindu-ma la clip mi se parea ca ceea ce vedeam nu avea sens. Si atunci am facut un search. Am inteles ca era vorba despre o relatie backwards.

  Si totusi…. oricit de “backwards” ar fi fost filmata aceasta poveste, ar fi ingrozitor de trist ca doi tineri care au impartasit o iubire sa devina atit de straini unul cu celalalt.
  S-ar putea ca autorul sa nu fi trait o iubire adevarata, in toata profunzimea si frumusetea ei.

  http://vimeo.com/27764822

  Arran Lee Greenwood 2 days ago
  This is amazing! Love the concept. Is this a relationship backwards? xxx

  Joschka Laukeninks 2 days ago
  You’re right, it’s a relationship backwards. Thank you! ( :

 2. @Odille- bine v-am găsit. Mie mi-a plăcut filmul pentru regie, muzică, iar vocea speaker-ului este atât de plăcută… Scenariul în sine este puţin ciudat şi povestea lor merge când înainte, când înapoi. În concluzie: interesant din multe puncte de vedere, o concepţie singulară.

 3. Odille says:

  @ODLM, cind am inceput sa privesc acest clip mi-am amintit de “Apricot”. Nu cred ca voi uita vreodata, cum parca mi-am tinut respiratia in asteptarea unui semn din partea acelui tinar ca impartasea aceleasi amintiri si sentimente cu tinara povestitoare. A urmat dezamagirea! Viata nu este vesela intotdeauna, dar un clip ar trebui sa se termine cu bine. 🙂

  Bine ai revenit! 🙂

 4. @Odille- şi “Apricot” şi “Back to solitude” au un sâmbure de adevăr rupt din viaţă. Mie-mi plac amândouă foarte mult ca realizare.

 5. oachi says:

  Odille, eu cred că se poate o așa înstrăinare, din păcate …Gândește-te că sunt oameni (de ambele sexe !) care își ignoră până la uitare proprii copii … dacă s-ar întâlni cu ei pe stradă, ar trece unii pe lângă alții fără nici un tresărit !

  Fain filmulețul, Odlm …
  oachi´s last blog post ..APROAPE DE … "APROAPE"

 6. Odille says:

  Oachi, mi s-ar parea ingrozitor de trist si nu as vrea sa cred ca nu ramine, macar, o tresarire a sufletului.

  Bine ai revenit, draga Oachi!

Leave a Reply

CommentLuv badge
top
%d bloggers like this: