search
top


Spaghetti Night

12 Responsesto “Spaghetti Night”

 1. Anamaria says:

  🙂 🙂 Craciun frumos si linistit!

 2. lotusull says:

  ODLM, cu asa prieteni e clar ca e imposibil ca vreodata sa suferi de foame 🙂
  lotusull´s last blog post ..Horoscop 2012 ( leapșă )

 3. @Lotusull- cu aşa prieteni ca tine, e clar că e imposibil să suferi de amorţeală şi singurătate. 🙂

 4. @Anamaria- bunvenit pe plaiuri de poveste. Să nu suferi din lipsă de timp, îţi doresc.

 5. Doru says:

  Chiar dacă un pic mai cu întârziere (pe care sper să mi-o ierți, pentru că e motivată), nu puteam totuși să stau pe margine la nesfârșit și să nu vin aici pentru a-ți ura, a vă ura vouă, tuturor, un An Nou mai bun decât precedentul și Sărbători fericite în continuare!

  PS: Omule bun, acum știi la ce mă refeream acum câteva posturi în urmă, când îți spuneam că brunețica mea e cea mai frumoasă 🙂 Și chiar mă simt foarte bine că știi, pentru că știu și eu că tu ești unul dintre prietenii de suflet, foarte apropiați, care a fost alături mereu.
  Încă un pic și vom striga peste tot, să afle toată lumea ceea ce cunoști tu acum!… 🙂

 6. Odille says:

  Dupa un Decembrie superb, astazi a inceput sa ninga. Eu am desenat un soare surizator cu o bluclisoara pe frunte si citiva ghiocei, si sunt gata sa ma bucur de zapada.

  Intr-un magazin am vazut de vinzare, linga brazii artificiali, si citiva palmieri artificiali. Erau destul de amariti, dar parca aduc un aer de Florida. 🙂 (Cristina, i-am vazut la un Canadian Tire)
  Poate nu ar fi o ideea rea sa impodobim palmieri.
  Numai ca va trebui sa cintam “O Palmier frumos!”. Vom mai vedea!

 7. Odille says:

  Doru, te rog sa strigi si la noi secretul. 🙂 Suntem curiosi! 🙂

 8. @Doru- chiar dacă un bob întârziere, motivat fiind de conceperea unui nou episod, vă urez să aveţi prilejul de a găsi bucuriile în zilele ce vor urma multe şi negreşit frumoase.
  Oare încă de atunci dăinuie cavalerul de ispravă din tine? Aş vrea să fiu alături şi să împărtăşesc cu voi momentele voastre de trăsnăi amoroase. Bruneţica ta merită ce-i mai bun, ca şi cum acum s-ar fi născut.

 9. @Odille- Înghesuim pe foaie soare mult şi ghiocei, iar dacă nu încap, răspândim şi-n natura înconjurătoare.
  Eu am văzut un palmier care cânta “O, om frumos!” şi cred că pe mine mă elogia, dar mi-am dat seama că nu sună româneşte. Nu e corect “O, om frumos!” ci “Un om frumos” 🙂

 10. Anamaria says:

  Omule, iti multumesc pt urari! Cum stii tu sa pui degetul pe rana… Promit ca voi incerca, totusi, sa te ascult.

 11. Doru says:

  Omule bun, da, dăinuie de atunci și chiar de mai devreme decât atunci. Acum, nu știu cât de “cavaler de ispravă” sunt, dar un lucru este cert: îmi doresc să fiu, încerc să fiu, reușesc să fiu așa cum spui tu, pentru că brunețica merită. Și nu e nici măcar cine știe ce efort din partea mea, pentru că îi trebuie atât de puțin să fie fericită încât eu mă mir și acum cum se face că a trebuit să apar eu atât de târziu, cum se face că nu s-a găsit altcineva cu mult mai devreme care să ocupe locul…

 12. @Doru- mă tot miram eu că ce prezenţă activă, vivace, deasă, eşti pe un anume plai, da’ uite că mi-a trecut mirarea. Aibi de grijă însă, că ironia bruneţicii este atât de bine ţintuită încât te-ai putea găsi descris într-o zi 🙂 Ce bine că data viitoare voi putea vorbi cu doi happy Smileys 😉

Leave a Reply

CommentLuv badge
top
%d bloggers like this: