search
top


Castora

Oare unde mi-am pus puii?

Poate fi depistată chiar lângă tine, în birou, dacă are noroc. Şi are… Natură generoasă, blândă, plină de linii armonice, se oferă să-ţi facă şi azi o cafea, iar tu, neîndemânatic cum te ştim, pui nişte sare în loc de zahăr. La cât este de perseverentă ar fi gata să găsească procedura de a înlocui prin cristalizare organoleptică sarea cu zahărul. Până nu-i iei uşor, cu tot cu mână, cana cu pricina şi o ierţi din ochi pentru afecţiunea exacerbată şi chimia ce s-a născut în creuzetul ei încă din august trecut, ea nu lasă să se întrevadă niciun semn că ar renunţa la idee sau la tine. Se simte cauza morală a mâinii tale drepte care, în loc să fie pe mouse, bâjbâie după sare cu ochii pieriţi la decorul ce se desenează ca o mandolină pe un perete auster de birou cu schema de ieşire în caz de incendiu şi o lozincă înrămată: “Poate dă Dumnezeu ca munca să înnobileze odată şi odată”. Când vine şeful, o scoatem de acolo. El este deja baron local. Are un local cu bară, muzică şi buddygarduri.

Întotdeauna are vorbe plăcute doar pentru tine, le trimite peste birouri, peste monitoare, sunt îndemnuri la muncă ce-i drept, dar atmosfera este mereu ademenitoare şi de n-ar fi colegii, ai lăsa-o naibii de înnobilare la rece şi ţi-ai petrece privirea peste fruntea ei bombată şi ochii ca două display-uri super AMOLED. Iubeşte cu disperare animalele de casă, iar când pregăteşte un dulce, dacă te afli pe lângă şi mori de pofte, îţi aranjează două pişcoturi cu semi-nuci pe o farfurioară şi o cană cu lapte, să creşti mai mare şi mintos, maică. Peste toate astea, mai capeţi şi un sfat gustos: ” nu te mai uita cu atâta însufleţire pasionată în direcţia mea ca să concluzioneze colegii că, cine ştie, om fi cumva acelaşi pachebot legat cumva la aceeaşi ancoră! În fond, eşti acum în garsoniera mea doar pentru a supune la teste de anduranţă pişcotul, mânile şi botul. Nu te amăgi în van cu ideea arderii unor trepte conform legilor din natură, pentru că mai avem 5 ani de derulat imagini până a stabili diapozitivul final sub care ne vom prezenta cunsocuţilor şi deţinătorilor noştri legali, părinţii! Eşti la clasa pregătitoare, fiule…”

Specialităţile culinare sunt fără andivă. Nu-i place nici dacă o tai în bucăţele. Tu, ce mai mânânci, doar seara, pe furiş. Iei un dop plin de ulei de măsline asezonat cu doua picături de soya sauce, îl plimbi ca un somelier versat ca să aburească papilele gustative care ar putea să-ţi aducă aminte că greaţa face parte din ceea ce simte o femeie cu prunc, deschizi frigiderul şi muşti cu cranţ din andivă. Senzaţia de a muşca pe ascuns din fructul interzis, la lumina plăpândului bec de frigider, este nemărginită şi se compară doar cu senzaţia de a fi muşcat în joacă de ce vrei tu: de lob, de nas, de buze. Doar mărimea semnalului suspinului îi va da scala intensităţii măsurată în decibeli de ea, nu de ascultători, să ne înţelegem!

Cucereşte multe inimi încă de la început şi prima victimă va fi mama soacră care îşi va şti băieţelul la adăpost pe mâinile unei astfel de gospodine valoroase şi cu simţul măsurii în toate, inclusiv în ceea ce te priveşte direct şi la obiect. Cu greu nu refuză o vânzătoare care-i propune să cumpere ambele rochii sau un bijutier care-i trimite acasă cerceii comandaţi. Ai s-o vezi la mare intrând în apa rece până la genunchi şi când un val se prefigurează unduind, ca şi ea, se va întoarce instinctiv în profil, mâna dreaptă cu degetele răsfirate graţios la nivelul genunchilor, mâna stângă la nivelul pieptului arătat generos soarelui şi un “au” cu arie largă de acoperire. Vine la tine plângând că i-a luat valul verigheta şi o jumătate din bărbaţii de pe plajă caută verigheta fetii, iar cealaltă jumătate sunt de acord cu tine c-o vei lua tu de nevastă, deşi, la cum arată, te-ar cam invidia, ce să mai zic şi eu?

Totuşi, să-i dăm Cezarei ultimul cuvânt! Te va refuza cu atâta gentileţe când o rogi să nu-şi taie niciodată unghiile drept ci să urmeze linia natural rotundă a bazei unghiei de unde răsar cuticulele, să nu-şi acopere cu părul fruntea înaltă şi bombată, să nu poarte niciodată balerini care arată ca nişte pantofi eleganţi al căror toc a intrat până la brâu în asfaltul în topire, te va refuza spuneam, încât să ţi să pară că eşti un dictator venit în vizită într-o ţară cu îndelungi state în arta democraţiei. Întreaga ei splendoare se dzvăluie în câteva veri înşiruite, când râsul ei de astă-vară nu va plânge peste nouă luni decât de fericire.

Este o fire solitară, de multe ori, care îndrăgeşte plimbările cu maşina noaptea, când semafoarele parcă nu mai sunt aşa de leneşe şi când stropitorile străzii îşi opresc cu reverenţă plasa picăturilor pentru a-i face cale liberă maiestuoasei regine a nopţii. Gâza de pe parbriz n-o deranjează, ba chiar se bucură că este noapte şi îi poate urmări nestingherită traseul , în fond, toţi trebuie să trăiască, inclusiv un ticălos ca tine care ar trebui să stai măcar în portbagaj ca s-o aperi  de tentaţia unui eventual boutique non-stop. Tu trebuie să fii non-stopul ei!

 

61 Responsesto “Castora”

 1. Tecoma says:

  De unde stii, ODLM, atatea tipologii? Daca nu le-ai fi pus nume de patrupede sau pur si simplu de mamifere, ai fi putut tot atat de bine sa le botezi cu nume de insecte si ar fi iesit un insectar de mai mare dragul…Dar stau acum si ma intreb daca s-o putea “mai mare” dragul in cazul tau. 🙂

 2. @Tecoma- insectarul mi-e plin de fluturi, stilul bondăresc mi s-a şters din repertoriu, iar pe de altă parte, mamiferele sunt slăbiciunea mea. Mai am şi păsărele, că de’, bărbat suntem.
  Dac-ai şti ce “mai mare dragul” era să păţesc până nu de mult…
  Dacă mai comentezi mult, te zugrăvesc şi pe tine. În curcubeu rotat, ca fenomen al naturii.
  SmileyCentral.com

 3. CristinaC says:

  Descriere excelenta.

  Nu ma prea dau in vant dupa castore…sorry.

 4. @CristinaC- Mulţumesc pentru apreciere.
  Nu te dai în vânt după acest gen de femeie sau după animalul ca atare?

 5. Dana says:

  odlm nu-mi place nici mie castora..femeia-castora, no…dar, o descrii bine, cu mult umor, as usual….castorele acestea obtin tot…sau, ma rog aproape tot.

  cum ai descrie dropia?

  o zi faina! ma intorc la “galere”

 6. Odille says:

  Cristina, mie imi sunt dragi castoritzele si castorii adevarati pt ca ei tot timpul construiesc, niciodata nu darima.
  Imi imaginez cum ar fi daca noi numai am construi? Ar fi frumos. Nicio relatie destramata. 🙂

  Dar…ma intreb daca toti castorii sunt ingineri constructori, sau au si ei scoli pt castori ingineri, castori proiectanti, castori meseriasi?
  Adevarat ca am citit povesti adevarate in care unii canadieni se culca seara linistiti, au un piriias care trece de-a lungul fermei lor, iar dimineata nu mai au nimic, castorii construind un dig solid. 🙂

  Offff… trebuie sa fug.
  O zi frumoasa! 🙂

 7. CristinaC says:

  Omule “Nu te dai în vânt după acest gen de femeie sau după animalul ca atare?”

  Tu ce crezi?

 8. CristinaC says:

  Va trimit un martiosr tuturor !
  Sa va fie sufletul ca o primavara!

  Omule iti trimit doua poze … daca vrei si crezi ca merita poate la postezi tu ca eu nu stiu cum…. Multumesc

 9. Tecoma says:

  ODLM, asculta sfaturile prietenelor tale si nu mai baga in seama castore. Sunt nesuferite. Tu meriti un albatros.
  Fetelor, dar de ce nu va place castora?

 10. Tecoma says:

  Dana, ce paragraf din povestea lui ODLM te-a facut sa spui ca aceste castore obtin totul? Sunt foarte curioasa, pentru ca eu nu am perceput asa povestea.
  Poate imi deschizi si mie ochii sa ma feresc de asemenea specimene pe mine si pe cei doi baieti ai mei. Vreau sa fiu soacra ideala, nu soacra pacalita de castora.
  Cristina, tu?

 11. CristinaC says:

  Tecoma si eu am doi baieti…

  Nu stiu sa iti explic acum ce nu imi place la genul acesta de femeie… asa simt. Fac totul ca sa isi obtina scopul… dar sunt false… cred

 12. @Dana, CristinaC- Castora este o femeie frumoasă, generoasă, plină de linii armonice, la care se adaugă multe alte calităţi pe care le-am subliniat în text. Faptul că are câteva mici trăsături care ar putea să le fie proprii unor femei, n-o face mai puţin acceptabilă decât Zmeia, spre exemplu. Chiar nu înţeleg de ce sunteţi aşa de pornite împotriva ei. Nu insinuez că este femeia perfectă, are şi stări sufleteşti contradictorii, dar ăsta este charmul ei, nu toate sunt perfecte ca un bărbat misogin şi înfumurat.
  Dana, ce te face să crezi că ar obţine totul? Un bărbat care a îmbrobodit-o pe fată, va face pasul următor înspre soacră, să-i intre în voie, să-i cânte “Îţi mai aduci aminte doamnă?”, să spele două vase, să-şi împăturească frumos fularul când vine în vizită, să nu spună glume deocheate, să simpatizeze cu partidul socrelei, sunt multe trucuri care să-i smulgă fraza cheie “ia-l mamă, că-i băiat de casă, nu ca taică-tău, skirt-lover!” Hopa, socrela s-a emancipat! Ştie scoţiana…
  Cristina, sunt tată de băieţi şi dacă o castoră mai scapă de Ilinca, de mine nu trece dacă produce o notă falsă în partitura vizitelor din ciclul “să ne cunoaştem părinţii”. Am aşa un ochi format încât s-ar putea ca la primul interviu să treacă, dar la al doilea, îmi iau băiatul şi fug.
  Îmi place de Odille, ea este neutră şi mărturiseşte că-i plac castorii care sunt aşa nişte animăluţe nostime.
  SmileyCentral.com

 13. @Tecoma- aceste prototipuri de femei sunt o plăsmuire. Dacă ai şti ce albatros mi-ar ieşi mie din combinaţia tuturor caracteristicilor tehnice ale celor 7 descrise anterior, dar şi ale celorlalte care se pregătesc, te-ar surprinde şi pe tine cât de minunat aş şti să modelez un albatros aievea.
  Lucrez în stâncă, dar şi-n aluat fraged. Absorb acuze, dar mă şi deschid la complimente. Sunt surd la stridenţe, dar şi vibrez la Vincenzo Bellini.

 14. Odille says:

  Odlm, cred ca barbatii ar gasi in postarile tale cel mai convingator argument in discutiile cu o sotie geloasa. 🙂

  I-ar vorbi sotiei despre Zmeia, cum l-a atras cu privirea ei de laser, si el nici nu a vrut,

  despre Elana care l-a transformat fara voia lui intr-o “pila cu alimentare perpetua”, despre iubitoarea Ratona, Hipopodama, care il imbraca in perle, Hamstera, care “ii vrea binele chiar si cu forta, Sopirlita, care poate sa-si mute sprincenutele in fiecare zi incit ai impresia ca este noua de fiecare data. Insa nu stiu cum o va explica pe Jaguara, chiar am intrat la griji. 🙂

  Zmeia,

  “Zmeia, of, ce puternic caracter! Laserul industrial din privirea ei te poate fierbe până la ţesutul adipos pentru gafa de acasă, iar pentru cea dintr-un anturaj oarecare, interesează-te în prealabil dacă au urgenţe la Ortopedie”

  Elana

  “Când îţi oferi apoi buzele uşor întredeschise, toţi curenţii de joasă tensiune închid circuitul şi sfârşeşti prin a deveni o pilă cu alimentare perpetuă, atât cât se poate spune despre dragoste că este perpetuă în primii trei ani”

  Ratona

  “Are o voce fină, caldă, încotoşmănată în registrul tonurilor medii şi nu-ţi toarnă vorbe mari, dar dacă-ţi spune “te iubesc” să fii convins că aşa simte şi nimic n-o poate întoarce din feelingul ei decât tot o Ratonă ca ea”

  Hipopodama

  ” îţi pescuieşte chiar şi scoici, dacă-ţi plac, după ce-şi reţine într-o punguţă prealabilă perlele. ”

  Hamstera

  “Femeia Hamster este cea mai sociabilă dintre toate. Îţi vrea binele chiar şi cu forţa”

  Sopirlitza

  Jaguara
  —————-

  As fi foarte curioasa ce ar spune sotia. 🙂

 15. Oachi says:

  Am trecut doar sa va las tuturor un martisor (floral, muzical), poate atragem in sfarsit si primavara ! Am vrut sa fie unul handmade by myself, dar n-am avut noroc, ii las pe altii care se pricep :).
  O primavara frumoasa !

  http://www.youtube.com/watch?v=Vh0KkW42iiY&feature=related
  Oachi´s last blog post ..MELODIA DE SÂMBĂTĂ

 16. Odille says:

  Oachi, multumesc mult de tot. Minunat!

  Din partea mea, cu mult drag, buchete de toporasi si urari pt o Primavara plina cu dragoste si intelegere.

  http://foto.cere.ro/album-Diverse-Toporasii+sau+Violetele+de+martie-1457.html

 17. @CristinaC- am introdus poza trimisă de tine. La cealaltă nu am primit decât un chenar din care lipseşte poza

 18. @Odille- tu ai citat din mine ca din clasici. Chiar mă şi mir după câteva zile ce enormităţi spuneam când eram cu câteva zile mai tânăr.
  Soţia? Ce să spună ea? “Toţi sunteţi la fel. Cum vedeţi o femeie cum credeţi că l-aţi apucat pe Agihuţă de-un picior!”
  De fapt, noi am ademenit pe cea mai frumoasă dintre făpturi: FEMEIA; doar pentru soţie, cealaltă este Agihuţă.
  SmileyCentral.com

 19. @Oachi- mulţumesc în numele fetelor de aici

 20. Dana says:

  Fetelor in primul rind un gind de bun augur de martisor…si multe floricele pentru voi.

  Tecoma…castoritza asta e “generoasa” si “amabila” si ostentativa…asa am perceput-o eu…nu stiu cum poti sa-ti feresti baietii de ele -vorbesc serios-dar cred ca o vor face singuri.

  odlm nu suntem pornite impotriva castoritzei…cred ca toate cunoastem acest gen de femeie…nu ne mai surprinde.

 21. Dana says:

  multumim oachi…FRUMOS!!

  multu´…deschid ochii mari si la comentariile tale odlm.

  ma duc la nani…a venit enelul primavaratec pe la genele mele

  noapte senina tuturor!

 22. Dana says:

  ioi Cristina…multam fain de tot…

 23. Odille says:

  Tecoma, Cristina, ODLM, cred ca ati intilnit si voi Femeia-Tanc. 🙂
  Pe linga ea Zmeia si Jaguara sunt niste mielusele.
  Femeia-Tanc isi porneste motorul pe automat si calca tot in calea ei, dreptul la cuvint, democratie, privacy, etc. Bietele Gingasie si Dragalasenie devin extincte.
  Cind intilnesc acest gen de femeie ma cuprind fiorii pt cei care au baieti. Uneori, la inceput, se ascund sub deghizare de Castora.

  Si pe o alta nota mi-am dat seama ca noi dormim o treime din viata. Asa ca mi-am cumparat un caiet liliachiu si ma voi programa sa-mi aduc aminte visele si sa le scriu in caiet. In felul acesta ma voi bucura de viata si cind dorm.
  Mai trebuie sa-mi cumpar un pix de pilot, cu lumina, pt a scrie pe intuneric. 🙂 🙂

 24. CristinaC says:

  Omule… poza a doua era una cu ghiocei dintr-o gradina din romania foarte draga mie. Am primit-o si eu ieri… si m-a apucat melancolia… asta peste jelitul matern caci unul din baietii mei a trebuit sa se mute… la el acasa si m-a rugat frumos sa nu plang ca nu pleaca la razboi.
  Nu e prea usor….

 25. lotusull says:

  ODLM, mie mi-a placut Castora 🙂
  Ai spus tu ca ea are o natura generoasa, blanda – deci nu pot s-o suspectez de ipocrizie. Ma gandesc ca e genul de femeie ce pune zacusca si compot toamna – asta ca sa fie sigura ca nu-i ramane familia flamanda si probabil ca tine de traditii cu dintii, iar mesele in familie duminica sunt o regula.
  Posibil uneori ar putea fi rigida, inflexibila atunci cand cineva din familie nu respecta regulile ori mananca cartofii prajiti cu mana si nu cu furculita 🙂
  Fiind tot timpul incojurata de cel putin un membru al familiei sau macar de capul ei pe care-l suceste conform zicalei ” barbatii sunt capul, femeile gatul ” nu m-as fi gandit la ea ca fiind o fiinta solitara. Dimpotriva cred ca atunci cand e singura, e putin trista ca n-are asupra cui sa-si reverse instinctul ala matern 🙂

  Deh, ce ti-e cu perceptia asta subiectiva
  🙂
  lotusull´s last blog post ..Nu am chef

 26. Tecoma says:

  Offf, de ce mi-a fost teama, n-am scapat: de acel “nu-mi place ca asa simt eu”. 🙁
  Fetelor – Dana si Cristina- voiam argumente, logica, dovezi. Are sotul meu o vorba “nu poti baga in puscarie pe cineva spunand “asa simt eu” sau “asa cred eu” sau “asa mi se pare mie” “. Cred in instinctul feminin, dar nu cred ca se poate aplica la o simpla lectura, in absenta omului.
  Nu m-ati ajutat cu nimic. 🙁
  O sa-i cer autorului mai multe detalii pe mail. Daca nici el nu ma poate ajuta, atunci cine? :)))
  In rest, ma bucur sa vad ca ODLM are atatea fete roind in jurul sau. Frumosul feminin tine de cald si de urat oricui, fie dama, fie domn. 😛

 27. @Dana- chiar nu pricep de unde reiese că este ostentativă! Adică, îşi arată ce? În plus, ce v-a căşunat pe castoră? Nu este cu nimic mai prejos decât celelalte, ba chiar are un bonus de oferit concretizat într-un sărut pasional când are ea timpuri mai bune.

 28. Dana says:

  odlm…poate am gresit eu…sorry.
  mie castora mi-aduce aminte de o colega de-a mea.

  o zi faina! si nu va suparati pe mine, bineee??

 29. CristinaC says:

  Scuze si de la mine… Eu de fapt plac pe toata lumea. Trebuiesa o dea rau in bara sa ma supar ( inca nu mi s-a intamplat).
  Ai dreptate Tecoma… nu poti judeca dupa cum te simti tu in ziua respectiva…

  Un weekend fain va urez tuturor

 30. Dana says:

  iubesc tata lumea…cum nu? e vineri…urmeaza weekend-ul…o fost bine la servici…am primit floricele emailate si d-elea vii…si si si e fain aici pe blog cu voi…fara periuta.
  depind multe de starea omului.

  weekend fain tuturor!!!!!

 31. Crăieselor- azi n-am fost acasă aproape toată ziua. Vă voi răspunde puţin mai încolo

 32. Odille says:

  ODLM, bine te-ai intors! 🙂

  Nu am vazut la niciuna dintre aceste reprezentante ale sexului gingas sa prezinte niciun interes pt muzica.

  Vreuna din viitoarele “7”, va cinta vreun cintecel dis-de-dimineata? 🙂

 33. @Odille- e bine că dormim o treime din viaţă altfel, în celelalte două treimi am fi mereu somnoroşi, deşi eu aş vrea să avem un întreg pentru iubit.

 34. @CristinaC- la cât eşti tu de bună şi iubitoare să fii convinsă că băiatul tău îţi va face vizite dese, iar pe cea pe care o iubeşte o va aduce şi la voi la masă.

 35. @Lotusull- ai intuit foarte bine natura Castorei. Cartofi pai cu mâna greblă, bere cu sticla ca şi cum nu ştii unde ţine ea paharele, şerveţel din faţa de masă, o supă cu sorbituri care sperie pisica, nişte fărmituri împinse cu piciorul sumasă, un mâncat din cratiţă, toate astea se mai efectuează de către unii din semenii mei. Important este ca ea să aibă cei 7 ani şi să-i atragă delicat atenţia cu polonicul. 🙂

 36. @Tecoma- offf, dar dacă mie-mi place că aşa simt eu, poţi a te împotrivi oare? În puşcărie nu, dar pe ringul de box cu nişte muşcături prieteneşti este chiar o provocare. Dau o savoare celestă sentimentelor. Instinctul feminin se opune instinctului masculin. Ea: “unde-ai fost?” El: “N-am fost!”
  Pe mail aş fi foarte caustic, dar în realitate, cred că aş fi foarte mângâietor. Frumosul feminin nu ţine numai de cald, ţine şi de ea să fie caldă.
  SmileyCentral.com

 37. @Dana- fără intenţie m-am suprapus peste caracteristicile tehnice ale prietenei tale. Mie Castora mi-aduce aminte de ceva mai mult decât de-o colegă de-a ta.

 38. @CristinaC- ştiam eu că tu placi pe toată lumea. Eşti o ardeleancă deschisă şi iubitoare.

 39. @Odille- dacă găsesc pe cineva din sexul gingaş căreia să-i placă Vincenzo Bellini, atunci îi atribui toate calităţile depictate până acum, dar şi pe ale celor care vor mai veni.
  Sper să-mi cânte într-o dimineaţă la fereastră. Din interior… 🙂

 40. Dana says:

  odlm…am o prietena draga care se plimba prin bloguri in urma ei ramine parfumul primavaratec si caldura ei.
  apropos prietenie ieri am vazut un film la kino despre prietenia adevarata…se numeste Intouchables.

 41. Dana says:

  o zi frumoasa! senin in suflet!

 42. Odille says:

  Buna Dimineata Dragilor,

  ODLM, m-am gindit la merele-Martisor daruite de Cristina si imginea unei Merisoare imbujorata, trilulind fericita, mi-a adus un zimbet de dimineata.

  O zi frumoasa tuturor.

 43. @Dana- nu cumva prietena dragă este Mihaela? Aşa aş înţelege şi eu.

 44. @Odille- şi eu mă gândesc la Merry, dar nu ştiu cine este.

 45. Am urmărit filmul “The Other Boleyn Girl”. Jucat magistral, intrigă şi deznodăminte neaşteptate, într-un cuvânt, un film excepţional despre cum s-au croit destinele înaintaşilor Angliei

 46. Dana says:

  Da ea este.

 47. Dana says:

  Da, ea este.

 48. Odille says:

  Draga ODLM, iti multumesc si mi-am notat. Imediat ce voi iesi din pana aceasta de timp voi incerca sa-l obtin.

  Vad ca aveti + 9 grade. A venit primavara! 🙂

 49. lotusull says:

  Oameni buni voi despre ce prieteni buni vorbiti pe aici ? 🙂
  Sigur ca prietenii buni exista. In carne si oase, cu calitati si defecte.
  🙂
  lotusull´s last blog post ..Suflete Pereche. Desen naiv

 50. CristinaC says:

  lotusull… eu n-am sesizat defecte… si nu cred ca e doar unul din multele mele lipsuri de data asta.

 51. Crăieselor, revin. Am fost blocat cu o trebuşoară.

 52. lotusull says:

  Cristina, daca e sa ma intrebi, am sa-ti spun ca nici unul din prietenii mei n-are vreun defect. Asa imperfecti cum sunt, sunt desavarsiti 🙂
  lotusull´s last blog post ..Suflete Pereche. Desen naiv

 53. Odille says:

  ODLM,
  Am citit ceva dragut pe blogul lui Tiberiu, un prieten de blog al lui Lotusull. Tibi scria ca nu stie cind va reveni pt ca “se recalibreaza”.
  Cred ca toti avem nevoie de un spatiu privat, si un timp al nostru, in care sa visam, sa ne reincarcam, sau pur si simplu sa ne oprim gindurile pt citeva clipe.
  Uneori ne refugiem pe o alta planeta stiuta numai de noi. 🙂

  Deci, ODLM, daca te recalibrezi, sau esti pe o alta planeta, eu iti doresc vise frumoase si recalibrare asa cum iti doresti.
  Eu m-am “recalibrat” cu citeva seri in urma, cu ajutorul filmului “Sunday In New York”, cu Jane Fonda ( realizat, conform Wikipedia in 1963).
  Inocenta, sensibilitate, feminitate, iubire, ingrediente pt o poveste minunata.

 54. Dana says:

  lotusica…exact asa este :)puuuuup

 55. CristinaC says:

  Odille si eu am nevoiede recalibrare… m-a prin o raceala din urma si e f urata…dar stiti si voi ca dureaza o saptmana tratata si 7 zile netratata…

  Fug sa nu va molipsesc!

 56. @Odille- recalibrarea presupune hodină multă, ori eu nu am avut parte de această delicatesă. Aş putea spune doar că mi-am ajustat mustăţile unor timpi morţi şi am resetat înţelegerea cu unele fapte călcătoare pe nervi.

 57. @Dana- Mihaela n-are nici defecte ascunse, iar singurul ei defect de suprafaţă este că prea se împacă cu toată lumea.

 58. Dana says:

  odlm…da cine a zis ca are defecte ascunse?

 59. @Dana- am corectat. Ai dreptate, exprimarea a fost ambiguă.

 60. Dana says:

  odlm..e o mare calitate sa poti accepta pe toata lumea…unul din defectele mele este ca mi-e greu sa accept tata omenirea…dar, nici nu pretind sa fiu acceptata de toti.
  nu fac nici o aluzie la cineva…si nici nu sunt ironica…e doar putina autocritica.

  o zi faina! sper ca la voi este mai cald..ca aici e fríguletz

 61. lotusull says:

  ODLM, e filozofie multa aici 🙂
  In principiu asa e chestie de toleranta. De respect. De delimitarea mea clara de ceea ce nu ma priveste, fara nici o dorinta de a modifica spatiul celuilalt, nici macar de a-l convinge ca eu am dreptate, iar el greseste 🙂
  lotusull´s last blog post ..Între

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: