search
top


Crăciunul pentru voi, crăieselor.

Moş Crăciun vă caută în Catastiful lui de crăiese şi dacă n-aţi fost cuminţi atunci vă trimite la mine întru cuminţire.Sărbători Fericite!

Moş Crăciun vă caută în Catastiful lui de crăiese şi dacă n-aţi fost cuminţi, atunci vă trimite la mine pe blog întru cuminţire.
Sărbători Fericite!

 

28 Responsesto “Crăciunul pentru voi, crăieselor.”

 1. Oachi says:

  Sarbatori cu voiosie, cu oameni dragi si cu de toate bune in jurul vostru !
  Sa fiti sanatosi !
  Cu drag !
  🙂
  Oachi´s last blog post .."CU TIMPUL"…

 2. Odille says:

  ODLM,

  Mi-a fost teama ca sarbatorim Craciunul pe blog, pe stil vechi, pe 6 Ianuarie, dar imaginea lui Mos Craciun mi-a risipit indoiala. 🙂

  Trebuie sa va spun ca Mos Craciun ma are in catastif ca fiind deosebit de cuminte.

  Sper ca Marinica se referea la banane organice si nu la banane de rind. 🙂

 3. CristinaC says:

  Mulțumim Mos Craciun si Om Bun!

 4. Odille- nu Marinică încerca să hrănească acest căţel. În spatele urangutanului este jungla aşa că nu pot fi banane mai organice decât cele crescute în sălbăticie. Totodată, şi unele fete sunt crescute în sălbăticie, dar asta nu le face organice ci doar sălbatice. 🙂

 5. Odille- M-am uitat în catastiful Moşului şi erai prima pe lista cumintelor. Restul erau în ordine alfabetică

 6. CristinaC- să ai bucurii cu miile.

 7. Odille says:

  ODLM,
  Evolutia “Tractoristului” mi se pare frumoasa. Dupa ani de zile nu a mai simtit nevoia sa se razbune pe soarta.
  Am intilnit asa de multi oameni care isi poarta complexele si rautatile ca pe niste flori la butoniera si se si mindresc cu ele.

  Poate ca el vroia sa-si pregateasca colegii pt self-defence. 🙂

 8. Odille says:

  Acum citeva minute am vazut pe CNN ca in Utah, profesorii vor fi invatati sa foloseasca arme si mi-am adus aminte de o emisiune de la radio.
  Trebuie sa va spun ca intre americani si arme este o adinca poveste de dragoste. Poti purta cu ei o conversatie rationala, dar imediat ce spui ceva despre faptul ca nu este normal ca ei sa poata cumpara ce arme vor, atunci fac un fel de criza de isterie. Imediat iti spun ca este dreptul lor care este scris in Constitutie.
  Ce nu spun este faptul ca acest drept a fost inclus in acest document, pt ca cetatenii sa se poata apara contra guvernului. Nu glumesc!
  Imediat dupa tragedia din Connecticut, eram in masina si schimbind posturile am nimerit pe o conversatie intre host si o doamna canadiana pensionara.
  Povestea ca in fiecare iarna se duce cu sotul in Florida, unde stau 3 luni intr-un tailer park, ca sa pacaleasca iarna canadiana. Intr-o zi, cind a iesit din rulota, afara era si o americana de 80 de ani care statea in rulota vecina. Eu va povestesc ce am auzit, daca nu este adevarat, nu este vina mea.
  Deodata blinda doamna americana de 80 de ani a zarit un melc, a intrat rapid in rulota, s-a intors cu o pusca si a impuscat melcul.
  Ei bine, eu nu pot sa uit aceasta poveste. Daca un melc a suparat-o asa de rau atunci toata lumea poate sa-i fie un potential dusman.

 9. Odille says:

  ODLM, eu inca nu am inteles cum s-a intimplat ca voi ati votat 300 de candidati (sau 400-nu stiu numarul exact) si in parlament sunt 588? 🙂

 10. Odille- este un sistem de vot care atribuie voturi prin redistribuire, foarte complicat şi care a fost impus atunci când PDL era majoritar în parlament. Au vrut să modifice sistemul înainte de aceste alegeri, dar din nou s-a opus Matrozul pentru că îi avantaja. De ex. la Botoşani Elena Udrea s-a clasat a doua, dar prin redistribuire, a intrat ea în Parlament şi primul clasat a picat. Nu se mai aplică nicăieri în lume acest vot. Aşa se face că SUA are 533 de parlamentari, iar noi avem 588, cu 588 de maşini şi şoferi, cu 588 de secretare, cu 588 de birouri, cu 588 de salarii şi tot aşa.

 11. Odille- voi avea grijă să-i aflu the whereabouts blândei doamne pentru că mi-e plină grădina de melci. Verdushka are raţe mari leşeşti şi să vezi ce-i crănţăne. Raţele…
  Am aflat despre ei că se îngroapă în pământ şi pot sta acolo şi trei ani fără să mănânce. Cam aşa ne vor şi pe noi guvernanţii.
  Uneori, sunt aşa de obosit că aş sta şi eu 3 ani să dorm, cu condiţia să mi se prelungească viaţa cu 10 de tinereţe.

 12. CristinaC says:

  Ce veselie pe aici….

  Nici eu nu prea pricep de ce aveți voi acolo așa de mulți guvernanti…
  Si tot la fel de nepriceputa sunt si in problema armelor…..oare chiar ne trebuie arme sa ne aparam? De cine?
  Dacă ar fii după mine arme ar avea doar armata….si poate poliția….in rest nimeni. Vânătorii …daca vor ar trebui sa închirieze in ziua respectiva arma de vânătoare…cu certificat de la psihiatru….

  cum v-a fost Craciunul dragilor?

 13. Odille says:

  ODLM,
  “Uneori, sunt aşa de obosit că aş sta şi eu 3 ani să dorm, cu condiţia să mi se prelungească viaţa cu 10 de tinereţe.”

  Oh! Asa ca Frumoasa din Padurea Adormita! 🙂
  Eu, insa, daca as fi in locul tau (tinind seama ca tu esti baiatel), nu mi-as dori asa ceva pt ca in toate basmele este un Printz care trezeste pe cea adormita, sau inecata cu un mar, sau fara pantofi. Printzesele nu umbla pe coclauri. 🙂

 14. Odille says:

  Cristina,
  “Vânătorii …daca vor ar trebui sa închirieze in ziua respectiva arma de vânătoare…cu certificat de la psihiatru.”

  In ritmul in care merg, in curind vor circula in tancuri. 🙂

  In privinta vinatorii, mi se pare ceva ingrozitor.

 15. Odille says:

  ODLM, nu stiu cum dar parca mi se pare ca te gindesti cu nostalgie la timpul Bunicutei, si al lui A.N.? Numai ca eu vreau sa ma alint numai in energie pozitiva, asa ca nu voi intra in acest subiect. 🙂

 16. Odille- n-am putut s-o sufăr nici pe Bunicuţa, iar clica A.N. a furat de s-au spart baierele bugetului ţărişoarei ăsteia. Deocamdată, lupilor ăştia tineri le acord puţin mai multă încredere decât camarilei Matrozului. . Îi aştept la cotitură. Voi fi primul care îi va împroşca cu critici aprinse.

 17. Crăieselor, lipsesc câteva zile. Să vă găsesc vesele, sănătoase şi deja cu unele dorinţe împlinite. Urmează celelalte…
  La mulţi ani.

 18. Oachi says:

  La multi ani !
  Fie-va zilele din anul ce vine pline de bucurii ! Sa fiti sanatosi si sa ne auzim cu bine toti din An in An !
  Cu drag !
  Oachi´s last blog post ..HAPPY NEW YOU !

 19. simf says:

  de sunt sau nu craiasa, de-am fost sau nu cuminte, eu tot vin la tine. la multi ani, odlm!

 20. Oachi- eu fiind singur pe aici, îţi mulţumesc în numele tuturor şi un la mulţi ani călduros

 21. Simf- La mulţi ani, Simona. Cu fericire şi sănătate să fie.

 22. Odille says:

  ODLM, La Multi Ani! La Multi Ani tuturor!

  Sa incepem anul cu toata energia, bucuria si increderea intr-un An Nou Bun, cu oameni buni.

  WHAT A WONDERFUL WORLD (Louis Armstrong special movie) -English version
  http://www.youtube.com/watch?v=HPcgM1MnDnI

  ——-
  O rugaciune pentru noi toti:

  THE PRAYER with Lyrics_Celine Dion & Andrea Bocelli

  http://www.youtube.com/watch?v=Yu3o8W5JMuU

 23. CristinaC says:

  La Multi Ani Dragilor!!!!!

  Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese.
  Pentru anul ce vine va doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine, mult noroc şi săruturi o mie!

  Noul An să va găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să va rezerve cele mai mai înalte realizări.

 24. Odille says:

  Draga Cristina,

  Ce minunate urari ne-ai facut! Iti multumesc!
  Aceleasi urari bune tie si celor dragi.
  Sa fim impreuna pe blog cu totii, cu voiosie si ginduri bune.

 25. Odille- Iacă-te sprintenă ca o iepuraşă printre videoclipuri. Mulţumim pentru ele şi călduroase dorinţi de pace, împliniri şi bucuria sănătăţii depline.

 26. CristinaC- te chem la dolofana prăjitură a împlinirilor pe care ni le-ai urat tu. Să ne bucurăm şi anul acesta de noi.

 27. Odille says:

  Cu parere de rau a trebuit sa despodobesc bradul. Era ultima zi cind, conform obiceiurilor, mai putea sta frumos impodobit de sarbatoare. Globurile au fost asezate cu grija in cutii, dupa modele si culori, funditele in cutia lor, stelutele in ambalaj cu bubbles, si cu incetul, totul a fost aranjat frumos pe rafturi ca sa astepte un nou Craciun.

  Un pic trist! (Inca mai am un bradut mic de tot, cumparat in Munchen. Arata ca un bradut pt casuta papusilor.)

 28. Odille- este la noi un cântăreţ Fuego care ne cântă de câţiva ani melodia “Împodobeşte mamăăăă braduuul”. Tot de atâţia ani aştept să ne cânte “Despodobeşte tatăăă braduuul”. Noi am fost plecaţi şi anul ăsta am avut doar un brad gata împodobit care se odihneşte vara cu un sac în cap.

Leave a Reply

CommentLuv badge
top
%d bloggers like this: