search
top


Antonia / Marabou

A apărut numai ieri acest clip cu Antonia (despre care voi ştiţi că este slăbiciunea mea măcar muzicală dacă nu şi arhitecturală) şi deja azi a strâns jumătate de milion de accesări.

9 Responsesto “Antonia / Marabou”

 1. CristinaC says:

  Cred ca urmaresti foarte indeaprope postarile de pe youtube… nici nu e de mirare la asemenea priveliste si muzica!

  Mi-a placut!

 2. Odille says:

  ODLM, dar Marinica ce spune, o place mai mult pe Antonia decit pe Adorabila?

  Antonia, in acest clip, este ca o pisicutza alintata, care cinta niste cuvinte dragute pe note placute.

 3. Odille- acum l-am întrebat la telefon pe Marinică. Mi-a zis că le place pe amândouă, doar că la una ajunge, iar la una nu. Am auzit o interjecţie de zână şi telefonul căzut pe gresie. Sper să fi avut airbag. Şi telefonul, dar şi Marinică 🙂

 4. Tecoma says:

  ODLM, eu cred ca nici nu conteaza ce spune Antonia si nici cum se aude pronuntia lui “deja vu”, care probabil ca a trebuit sa rimeze mai mult cu inteleptii, vrajitorii ori inaripatii “marabout”, decat cu limba in care se nascu (na, ca facui si eu aceeasi rima – imperecheata, cum ii place lui Marinica). Deci nu conteaza, spuneam, pentru ca este o splendoare de femeie si nu poti sa mai auzi prea multe cand vezi cate vezi. Stiu ca vei fi de acord. N’est ce pas? ba spa cu Antoniaaa!

 5. Tecoma- află că americanii pronunţă ca în franceză “deja vou”, altfel n-ar spune Ditroit în loc de Detroa. Eu cred că tresă-mi fac un control la ochi şi urechi pentru că una aud şi alta văd.
  Acu’-l întrebai pe Marinică şi îmi zise că i-ar place cu Antonia într-o ba spaa şi că “Marabou, mon bout c’est de devenir son choux”. Eu nu-l cred. Are o Adorabilă care-o depăşeşte în replici sclipitoare

 6. Odille says:

  ODLM, te rog frumos sa-l sfatuiesti pe Marinica sa nu mai intre in bucluc pt ca iar vom citi texte in care el este necajit si cu toate corabiile inecate. 🙂

 7. Tecoma says:

  Nu stiu cum pronunta americanii astia, dar mie una, filochansonette si filocroissant, nu-mi place. ODLM, tu una auzi si alta vezi, insa Marinica se pare, una aude si mai multe choux vede.

 8. Odille- odată intrat în bucluc, Marinică nu mai iese nici cu detergent pentru draci. Stă detestabil cu autostăpânirea, iar stăpânirea este cu ochii pe el.

 9. Tecoma- Marinică îmi mai arată albumul său virtual cu poze de la mare. Son choux est son choix.

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: