search
top


Little Girl

Fantastică fetiţă!

13 Responsesto “Little Girl”

 1. Odille says:

  ODLM, fetita are foarte mult ritm, insa, mie imi este drag sa vad fetitele facind primii pasi de dans pe muzica de Prokofiev, Ceaikovski, decit pe o muzica sacadata.

  Nu trebuie sa fie toate fetitele Maya Plisetskaya, Anna Plavova, sau Margot Fonteyn . Insa lectiile de balet pt copii ramin cu aceste fetite intreaga viata.

  Este placut sa incepi viata gindind melodios, gratzios si sa inveti in acelasi timp sa ai o postura sanatoasa si frumoasa.

  Imi place mult dansul modern, dar pt mai tirziu, pt adolescenta.

  Interesant daca aveti timp, sa click pe Margot Fonteyn – Cinderella.

  http://reflectionsinverse.blogspot.com/2012/04/five-prima-ballerinas-who-influenced.html

 2. Odille- este normal ca o fetiţă să fie graţioasă, dar nu m-ar deranja să aibă şi ritmul în sânge. Eu, ca băieţel, am luat lecţii de la o fetiţă mai balerină şi acest obicei s-a perpetuat mult timp şi după. Am scris coregrafia multor lebede până în ziua în care a îngheţat lacul şi mie zâmbetul.
  Acum, broscuţa cu coaroană stă cu măturoiul la uşă.
  Tot sună nu ştiu cine, dar nu mă lasă să mă uit nici măcar pe vizor.

 3. Odille says:

  ODLM, totul este bine cind povestea se termina cu fericire. 🙂

  Probabil ca o lebada, isi inclina putin capsorul, se uita la broscuta si la coronitza, si isi spunea ca a avut loc un Coup D’Etat. 🙂 Apoi isi aduce aminte cum continua povestea. Broscuta, pe inserat, se transforma in zina si povestea se incheie cu bine.

  “Maturoiul” este parte din décor, aviz altor zine. 🙂

  ODLM, unul dintre lucrurile care mi-au placut in Canada a fost un joc, in care un copil incepea o poveste, alt copil continua asa cum isi dorea el, si abia ultimul copil venea cu incheierea povestii.

 4. Odille- lebăda care înclină căpşorul are un Coup de Foudre, dar eu risc să am un Coup de Maturoi. Mi-ar fi mai lesne dacă broscuţa s-ar transforma în zână şi ziua pentru că puterea mea de convingere nu răzbate îndărătnicia broscuţei de peste zi.
  Măturoiul stă la îndemână chiar în cuier şi se uită cu invidie la tigaie care este mult mai grăitoare.
  Povestea curge…

 5. Odille says:

  Continuare….Dilema…

  ODLM, daca as fi un Fat Frumos, nu cred ca as vrea sa fac nanic cu o broscutza in patic, oricit de dragalasa ar fi. 🙂 🙂

  Rare sunt zinele cu program de 24 de ore – 7 zile pe saptamina, si cind ai shansa sa intilnesti o asa zina, in engleza se spune, “She is a keeper”.

  Celelalte alternative ar fi:

  – Zina ziua si noaptea nanic cu broscutza in patic. 🙂

  SAU

  – Broscutza toata ziua si nanic cu zina. 🙂

 6. Odille- ar mai fi o alternativă. E sumbră, dar este…
  – şi ziulica şi noptica broscuţă
  În acest caz, trebuie găsită o zână genuine ca alternativă. Şi atunci, ziulica pătic, noaptea nănic. Trai nineacă până la metamorfozarea lor în broscoi care orăcăie la toţi şi la toate. Chiar ţestoase în cele din urmă.
  Se reia povestea de pe o frunză de nufăr şi lună plină. De zâne…

 7. Odille says:

  ODLM,

  Pentru zine si zini, care au fost, si care, inca, nu se transformasera in broscutze: 🙂

  Din seara trecuta:

  Emmy Awards 2013 – Carrie Underwood Yesterday The Beatles

  http://www.youtube.com/watch?v=8rWFLfB6ziU

  Comentariul tau este delicios. 🙂

 8. Odille says:

  ODLM, povestea spune ca de multe ori broscutzele, chiar si cele tzestoase sunt foarte iubite de partenerii lor. Intrebarea este, de ce?

  Parearea mea este ca si in cazul in care nu sunt fermecatoare, probabil ca sunt fermecate si atunci detin niste secrete numai ale lor si mai mult, le indeplinesc sotilor si iubitilor cele mai frumoase dorinte.

  – La pescuit intr-un lac fara niciun peste, El (adica sotul/iubitul) va prinde, direct din patuc, de pe saltelutza cu puf de iarba de mare, pe regele pestilor cu coroana cu tot si fumind din narghilea. 🙂

  – Pe ecranul TV al Iubitului, in orice meci, jucatorii ambelor echipe vor arata ca Marilyn Monroe, numai costumasele de baie vor fi diferite. 🙂

  – Greblele vor grebla singure. 🙂

  – Frunzele se vor arunca in pungi, pungile se vor inchide cu fundite in forma de inimioare si vor sari in camioane. 🙂

  -Zapada se va transforma in vin argentinian. 🙂

  s.a.m.d. 🙂

 9. Odille- Carrie Underwood are o voce puternică şi frumoasă adecvată cântecelor country de pe plaiurile Doljului texan, în niciun caz însă pitch-ul ei nu este pentru “Yesterday”. Este ca şi cum Maria Tănase ar cânta “Gangnam Style” sau “Rock me baby până pici lat”


 10. Odille says:

  ODLM, 🙂 ai perfecta dreptate. Pentru americani, insa, a avut o importanta semnificatie, un tribut adus lui JF Kennedy.

  “Don Cheadle and Carrie Underwood took the Emmy Awards back to the 1963 with a meaningful tribute to the 50th anniversary of JFK’s assassination … of the Beatle’s song”

  Eu urmaresc mai putin de 5% din serialele sau show-urile de la TV, pt ca nu ma uit la nimic violent sau cu un limbaj neplacut, dar la Emmy ma uit uneori, pt rochite. 🙂

 11. Odille- unde găsesc şi eu o fermecată din asta care să mă lase la nefermecate fără nicio reticenţă şi să mă mai şi adore când vin târziu?
  Aş da şi cu grebla pe stradă, aş curăţa şi zăpada vecinilor, aş tunde gazonul şi din parc, dar nu prea mult, ca să am timp şi de nefermecate. Le farmec eu cumva…
  Sunteţi atât de îndârjite odată intrate în posesie 🙂

 12. Odille- ai dreptate, numai la astfel de manifestări gen Emmy poţi sesiza tendinţele modei purtabile.
  La fashion show-rile creatorilor celebri sunt numai creaţii smintite pe care numai Lady Gaga le poartă în videoclipuri. Eu n-aş purta cămaşă albă, papion, tuxedo, pantaloni scurţi cu franjuri şi pălărie cu pene, aşa cum am văzut la o defilare de modă , hai să zic masculină.
  În ceea ce priveşte violenţa, chiar şi dragostea poate fi încadrată în aşa ceva atunci când cei doi se despart când se iubesc mai tare. Este o violenţă cu percuţie, care loveşte sacadat ca un comisar al prăpădului psihic.

 13. Odille says:

  ODLM, numai cine a trait acest gen de violenta poate sa-l inteleaga. Este ca si cum sufletul ti-ar fi fost omorit de cea mai draga fiinta.

  Ani de zile traiesti ca un zombie, doar cu durerea.

  Durerea nu trece niciodata pt ca acea experienta de viata te-a transformat, mai ales atunci cind despartirea nu a avut nicio baza reala, doar o lipsa de comunicare intre tineri lipsiti de experienta.

  ——-

  Acel gen de “fermecata” nu vei gasi, decit daca relatia este o co-operativa. 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge
top
%d bloggers like this: