search
top


Jackie Evancho

 

 

Încă o splendoare cu voce. Îmi creşte inima pentru ceea ce lăsăm în urma noastră. Să dea Dumnezeu să ajungem cele mai frumoase, cele mai paşnice şi cele mai inteligente fiinţe din Univers. Voi fi fericit să înţeleg asta de acolo de unde voi fi.

5 Responsesto “Jackie Evancho”

 1. Odille says:

  ODLM,

  Cred ca acesti copii fac parte din tezaurul omenirii.

  S-ar putea sa gresesc, dar am impresia ca David Foster este managerul carierei acestei fetite. David Foster este excelent in promovarea talentelor, si ca urmare am toata increderea ca ne vom bucura de talentul acestei fetite, pt multi ani de acum incolo.

  ODLM, se lucreaza serios la descoperirerea prelungirii tineretii pina pe la 120 de ani, ca urmare ne vom bucura multi ani de acum inainte de aceste voci, daruri ale Universului.

  Ca sa nu mai vorbim despre cite vacante vom face si despre cite rochite vom cumpara. 🙂

 2. CristinaC says:

  Doamne!

 3. lotusull says:

  ODLM, cum mi-ai dat tu mie de lucru 🙂 Rascolesc netul ptr a asculta si alte piese interpretate de micuta asta cu voce de aur.

 4. Lotusull- superbă voce, ca de altfel şi Amira cu “O babbino caro” din postarea anterioară. Să dea Dumnezeu să-şi păstreze aceste voci.

 5. CristinaC says:

  Lotusul… pai si eu am facut la fel… am umblat din youtube in youtube pana s-a facut 2 :30 noaptea… si acum trebuie sa muncesc… mai bine as canta.

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: