search
top


Vreau pe Marte!

Duminica marţienilor este marţea, iar duminica vin pe Pământ în weekend şi fac o punte cu lunea.

25 Responsesto “Vreau pe Marte!”

 1. CristinaC says:

  Deci maine e duminica…..si daca stau acasa nu e niciun bai….ca nu voi avea clienți martieni….
  Omule….si eu vreau pe Marte!

 2. CristinaC- marţienii au liber. Pământenii sunt la travaliu. Pe Marte sunt numa’ gropi ca pe Bucureşti- Piteşti

 3. CristinaC says:

  Daca e cald….trec cu vederea peste gropi….aici iar vine un vortex cu -30 de grade….

 4. Odille says:

  Abia astept sa-mi petrec weekend-uri pe alte planete, dar as alege Venus, planeta iubirii, si a prieteniei. 🙂

  De ce nu Marte?

  – Pentru ca Marte este numita dupa Zeul Razboiului

  – Este mai mica decit Pamintul, si indienii si chinezii deja ii dau tircoale. Dupa toate mesajele de pe Internet despre constructii facute de chinezi la ei acasa, prin Africa si America de Sud si in curind in Europa de Est, cred ca isi vor face un pod intre Pamint si Marte. Va fi o imbulzeala acolo de weekend, ca intre Bucuresti si Sinaia. :).

 5. Odille says:

  ODLM, auzisem ca sunt extraterestri printre noi.Probabil ca ei sunt “teroristii” din 1989?

 6. CristinaC says:

  Cred ca “berbecii” au prioritate ca e guvernatorul lor….

 7. CristinaC- să ştii că-i cam cald pe Marte. Topeşte tastatura şi PC-ul cu tot cu ventilator. La minus 30 de grade eschimoşii ies să tundă gazonul.
  Vă daţi seama cum închid şi deschid ei uşa făcând Lego cu bolţarii de gheaţă? Eu, dacă aş fi fost eschimoş, mi-aş fi luat viză de România. Apropo, sunt eschimoaşe pe acolo, sau tresă-mi aduc de pe la Pol? Aud că cele de la Polul Sud sunt mai golaşe.

 8. calina says:

  Pe mine m-ai facut putin geloasa :), sper sa-l fi impresionat si pe starul care is born 😉 ieri. Daca tot vrei pe alta planeta trebuie sa te obisnuiesti cu martienii si ciudatele 🙂

 9. Odille- săptămâna asta este promoţie pentru Saturn. E mare-mare, are şi un inel pentru dat uţa, aerul este rarefiat, dar mult mai ieftin decât în România.
  Venus- după Zeiţa Frumuseţii, Jupiter-după Zeul Frumuseţii masculine, Marte- după Zeul Războiului sexelor, Saturn- după staţiunea Olimp de pe Litoral.
  Pe podul menţionat, se pleacă miercuri şi se ajunge marţi, când la marţieni e duminica lor. Exact ca pe Valea Prahovei.
  Pe Marte va fi un loc ideal pentru vile de vacanţă. Peste mii de ani, când se va intra pe blogul meu şi vor citi acest comentariu epocal, abia atunci voi fi recunoscut ca un vizionar genial. Până atunci, voi fi fost un sărman culegător de frunze.
  Hai, la greblă ODLM!

 10. Calina- s-a născut?

 11. calina says:

  M-ai pierdut:) …cine ?

 12. Călina

  “Pe mine m-ai facut putin geloasa 🙂 , sper sa-l fi impresionat si pe starul care is born 😉 ieri”

 13. calina says:

  🙂 ok, am gresit …nascut in acea zi :P.
  Multumit 🙂 ?

 14. Calina- tot intr-o ieri m-am născut și eu. Ca stea…

 15. CristinaC says:

  Acum chiar ca vreau pe Marte.. sau in Cuba… sau oriunde unde termometrul nu spune -18 feels like -27… si la radio au spus ca temperaturile “stared to drop”… va spun eu mai pe seara pana la cat au “dropped”.
  In viata urmatoare, daca mai emigrez, imi aleg o tara unde temperaturile nu scad sub +25C.

 16. Odille says:

  Buna Dimineata! Buna Dimineata!

  Cristina, nici eu nu mai vreau sa ma joc “De-a Iarna”. Astazi avem Minus 30. Nu stiu cine este cel responsabil cu achizitiile, dar ar trebui destituit si inlocuit cu cineva care va procura mai multa caldura decit frig. 🙂

  Am studiat aceasta problema si nu as putea locui intr-o tara calda unde daca nu spray insecticide in fiecare saptamina, furnicutele ies din prize intr-un sir fara de sfirsit. In Florida as putea petrece zile superbe. Zile calduroase, stau in sezlong, inconjurata de portocali, pelicanii care stau in virf de stilpi (pelicanii sunt mult mai mici decit cei din Romania si un pic gri), si nu pot sa inchid ochii sa visez, de groaza ca oricind ar putea aparea in tablou un crocodil cu pofta de mincare. 🙂 Imi este frica si de sopirlitze, norocul este ca au o pofta de mincare mai mica decit crocodilii. 🙂

  Am vorbit cu o tinara care a trait in Florida de cind era copil si care mi-a spus ca te obisnuiesti cu crocodilii. Nu cred! 🙂

 17. Odille- minus 30 sunt exagerate. Nu e bine să vă faceţi aşa de frig în ţară.Administratorul de domeniu ar trebui să solicite mai multe gigacalorii.
  Pelicani mici în portocali mari chiar este o imagine la care să visezi în faţa şemineului.
  Depinde cât de departe stai de fluviu. Dacă eşti mai la distanţă, crocodilii se satură cu cei care s-au obişnuit cu ei şi la tine ajung pentru ceva mişcare după.
  Nu pot să sufăr aparatele cu ultrasunete care doar gonesc animalele. Dacă toţi vecinii au, atunci vin toate la tine. Dacă ai şi tu, atunci se duc toate la Tokyo unde trăiesc cei mai mulţi vecini din lume.

 18. Odille says:

  ODLM,

  Mesaj de incurajare: 🙂

  Sa gindim pozitiv! Inca o luna si la voi va veni extraordinara primavara. Noi vom mai avea de asteptat, dar tot va sosi. 🙂 Deocamdata avem minus 18.

  Voces de Primavera – Johann Strauss

  http://www.youtube.com/watch?v=Vh0KkW42iiY&feature=related

  P.S. Atentie la curatatul zapezii! Efortul este foarte mare. Dupa sfatul medicilor, a nu se face imediat dupa trezire, dimineata.

 19. Odille says:

  ODLM,

  “Pelicani mici în portocali mari chiar este o imagine la care să visezi în faţa şemineului”

  Casa pe care o inchiriam, avea curtea spre un canal. In dreptul fiecarei case era un mic debarcader care avea si citiva stilpi. Pe ei coborau pelicanii.

  Crocodilii se opreau unde doreau si depindea de ce apetit aveau. 🙂

 20. Scuze cu zăpadă. Lopăţesc de azi noapte şi am continuat până acum. Am dormit în igloo şi am îmblânzit o ursoaică polară. Dimineaţă am găsit ghiocei în uşă. 🙂

 21. CristinaC says:

  Spor la lopatit zapada…. si la noi a fost la fel… dar noi deja suntem obisnuiti. Frig sa nu fie!

  Las’ ca vine ea primavara!

 22. Odille- gândesc pozitiv. Asta fac acum. Altfel o iau razna. Vine plugul de zăpadă pe stradă şi-mi depozitează toată zăpada de pe carosabil chiar în poartă. Sarea de pe drum a topit zăpada şi acum în poarta tuturor vecinilor sunt munţi îngheţaţi de zăpadă cu sare. Se ia cu târnăcopul şi nu se ia cu basculanta

 23. Odille- şi noi închiriem o vilă la Snagov cu debarcader, dar n-am văzut crocodili pe stâlpi. O fi clima…

 24. CristinaC says:

  Omule…faza cu vine plugul…e veche pe aici De obicei plugul vine când tu terminat de curățat,si o iei de la capăt dupa ce trece…..pentru ca tot ce ia de pe strada ajunge in fata intrării tale….

 25. CristinaC- eu la ştiri văd cum în Canada zăpada este luată cu basculanta şi dusă. O fi propagandă capitalistă?

Leave a Reply

CommentLuv badge
top
%d bloggers like this: