search
top


Când îţi iubeşti maşina

7 Responsesto “Când îţi iubeşti maşina”

 1. Odille says:

  ODLM,

  Superb! Asa sa dorim sa “crestem” cu totii. Optimism si bucurie de a trai!

  Dar pina atunci avem timp sa “copilarim” din plin. 🙂 🙂

 2. Odille- doamna a crescut mare deja. Ai văzut cum aşează o cârpă pe pragul maşinii ca să protejeze vopseaua? A dat şi cu spirt pe volan. Ea singură şi-a făcut upload pe YouTube. Şi a învăţat şi engleză foarte bine. E trendy…

 3. Odille says:

  ODLM,

  Conceptul de virsta trebuie regindit total. Cunosc oameni care dupa 80 de ani au inceput sa picteze, isi orgnizeaza mici expozitii cu vinzare (si au succes), altii care dupa 60 de ani intra in domenii noi de activitate care-I pasioneaza.

  Problema este ca trebuie investita multa energie si in mentinerea mariajului intr-o stare de placuta si dulce efervescenta. Altfel, picturile vor fi numai in negru si personajele lor vor fi niste monstrisori. 🙂 Un mariaj de peste 80 de ani cred ca poate sa fie o binecuvintare, un calvar, sau o plictiseala sora cu moartea. 🙂 🙂

  Weekend minunat!

 4. Odille says:

  ODLM,

  George W. Bush (nascut in 1946), dupa plecarea de la Casa Alba a luat lectii de picture si cred ca astazi isi prezinta picturile intr-o mica expozitie.

  In articol se vorbeste si despre un interviu acordat uneia dintre fiicele lui (are gemene) in care vorbeste despre felul cum si-a ales subiecte de pictat.
  Putin, cind a vazut catelul lui Bush a declarat ca el are un ciine mai mare.

  Bush spune in interviu:

  ““Anyone who thinks my dog is bigger than your dog is an interesting character,” Bush said. “That painting kind of reflects that.”” 🙂 🙂

  Mi s-a parut draguta remarca. 🙂

  http://news.nationalpost.com/2014/04/04/george-w-bush-reveals-portrait-of-vladimir-putin-says-art-was-inspired-by-russian-leader-dissing-the-size-of-his-dog/

 5. Odille- când eşti Bush îţi permiţi şi să pictezi. Mai faci un ban, mai cunoşti lume…

 6. Iată ce a scris Ponta pe Facebook:
  “Trebuie să punem capăt tranziției de la societatea comunistă (cu accesele sale securiste din ultimii 10 ani) spre o țară europeană, cu oameni mai liniștiți și mai demni, guvernați de valori și obiective comune, nu de frica de mascați și de linșajul public din partea unor jurnaliști fascisto-comunistoizi! În noiembrie, după ce câștigăm această ultimă și vitală bătălie, mă voi putea declara mulțumit de ce am realizat! Și atunci îmi doresc să las locul în politică altora, mai tineri și mai puțin marcați de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu îmi propun să recuperez cât voi putea de mult din timpul pe care în ultimii 13 ani nu l-am dat familiei și celorlalte părți bune și frumoase din viața mea!”, a scris Ponta, vineri, pe Facebook.

 7. Odille says:

  ODLM,

  Cu ceva timp in urma eram intr-un taxi in New York, pe drum spre aeroport. Soferul, auzind accentual meu de BBC 🙂 , m-a intrebat din ce tara eram.

  Asa am inceput sa vorbim. Mi-a spus ca era egiptean si ca suferea mult pt ceea ce se intimpla in Egipt. Blama America spunind ca americanii l-au cumparat pe Mubarak,si prin el cumparasera Egiptul.

  I-am raspuns la rindul meu ca nimeni nu poate cumpara daca cineva nu vinde. Nu putem sa-i blamam pe cei care cumpara, atunci cind li se ofera vinzarea de catre cei din interiorul tarii.

  Egipteanul s-a gindit citeva clipe, a fost de acord si apoi mi-a spus ca in Coran se spune ca “Fiecare tara are un conducator asa cum este poporul. Daca poporul este cinstit, tara va avea un conducator cinstit, daca un popor este curajos, va avea un conducator curajos, daca un popor nu spune adevarul, va avea un conducator care nu spune adevarul, etc”

Leave a Reply

CommentLuv badge
top
%d bloggers like this: