search
top


Iluzii

10 Responsesto “Iluzii”

 1. Odille says:

  ODLM,

  Comentariu la “Pralina”.

  Superb suprinse sentimentele gingase ale adolescentei si minunat transformate in cuvinte.

  Oare ce se intimpla cu aceasta gingasie de-a lungul anilor? Multe personaje din teatrul vietii, cu timpul, se transforma in tractoare, calcind cu senilele peste orice sensibilitate, suflet, intimitate sufleteasca.

  Probabil ca o papa Bau-Baul! 🙂

 2. Odille says:

  Imi amintesc cum in clasa a I-a I-am imprumutat o carte unui baietel pe care-l placeam si care, cred ca era in clasa a III-a. Incepusem sa citesc inainte de a incepe scoala si imi iubeam cartile. Imi amintesc si acum cartea, pe coperta era un tigru in culori vii.

  Dupa un timp l-am rugat sa mi-o inapoieze, numai ca o pierduse. Mi s-a evaporat pe loc toata simpatia pt el. 🙂

  Se pare ca povestea era departe de a fi “Romeo si Julieta”. 🙂

  Chiar si acum mi se pare greu de acceptat sa nu inapoiezi o carte.

 3. Odille says:

  Cu citeva zile in urma am descoperit ca Mihaela (Lotusull) si-a inchis blogul. Ma gineam ca poate Mihaela va reveni. Imi lipseste si lacul cu nuferi.

 4. Odille- vicisitudinile vieţii, papara mâncată, ogorul iubirii lăsat în seama tractorului şi topirea gheţarilor, toate contribuie la tocirea gingăşiei rămasă cu uşoare reminiscenţe, pe alocuri.
  I s-a întâmplat şi lui Romeo Montague care era tatăl gingăşiei.

 5. Odille- cartea cu tigrul în culoare vie e la mine. Nu ştiu dacă este aceeaşi. Oricum, eu păstrez culorile trecutului.

 6. Odille- Lotusull a trecut pe FaceBook.

 7. calina says:

  apropo, de pralina :), eu cred ca ,sigur, a fost la un moment dat exceptia unui barbat 😛
  http://vlycas.blog.com/2014/08/04/exceptiile/
  Si sigur nu i-a fost frica de Bau-Bau 🙂

 8. Odille says:

  ODLM,

  “Odille- vicisitudinile vieţii, papara mâncată, ogorul iubirii lăsat în seama tractorului şi topirea gheţarilor, toate contribuie la tocirea gingăşiei rămasă cu uşoare reminiscenţe, pe alocuri.
  I s-a întâmplat şi lui Romeo Montague care era tatăl gingăşiei.”

  Un ghiocel poate sa nu-si poata scoate capsorul intr-un an, insa, intr-un alt an, daca mediul este propice, ghiocelul va iesi in toata gingasia lui. 🙂

  Sunt, insa, de accord cu tine, daca papara a fost grea si daca mediul este nefavorabil in mod repetat, ghiocelul se poate imbraca in straie de scaiete.

 9. Odille says:

  Pina acum, trei carti nu mi-au fost returnate. Pt una dintre ele nu-mi pare asa de rau.

  I-am imprumutat-o unui coleg de facultate, din grupa mea, si ma gindesc ca si el a imprumutat-o unor colegi de camin. Sunt sigura ca le-a facut mare placere.

  Nu mai stiu nici titlul si nici autorul, dar am ramas cu impresia ca era scrisa cu o imensa imaginatie, gingasie si delicatete. Cred ca era ceva despre viitor.
  ( Tinara din poveste avea sutienel dintr-un material ca aripile fluturasilor. 🙂 )

 10. Odille- şi eu i-am dat soţiei o carte de credit şi mi-a înapoiat-o a doua zi. Dacă mi-ar fi luat-o un hoţ, acesta ar fi cheltuit mai puţin 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: