search
top


Estas Tonne

Când am văzut că durează 9 minute, mi-am zis că poate urmăresc doar câteva secvenţe, dar am stat până la sfârşit, admirând talentul acestui înzestrat chitarist. Are fizionomia lui Isus, aşa cum ni-l închipuim noi oamenii că ar fi arătat.

Estas Tonne (Stanislav Tonne), chitarist născut şi crescut în Ukraina (1975) , unde a studiat muzica clasică . Artistul şi-a părăsit ţara de origine şi cutreieră lumea în lung şi în lat, oprindu-se acolo unde sunt festivaluri şi spectacole culturale de stradă .
Muzica sa hipnotică, relaxantă şi meditativă, este o fuziune de stiluri între structura clasică cu tehnică de flamenco, rădăcini Gipsy şi Electronică Soundscape, stiluri care trec aproape neobservate şi care reuşesc să surprindă ascultătorul .
Ajuns în cartierul artiştilor de pe Montmartre din Paris, talentul său a fost recunoscut imediat şi, în scurt timp, a avut de onorat concerte pe tot Globul. În pofida agendei încărcate, Estas Tonne se opreşte pe stradă pentru a oferi un număr excepţional de chitară, prin care reuşeşte să hipnotizeze trecătorii .

3 Responsesto “Estas Tonne”

 1. CristinaC says:

  Excelent!

 2. Oachi says:

  O, Odlm, ce m-ai nimerit cu Estas Tonne ! 🙂
  Il iubesc, pur si simplu, de la primele acorduri auzite acum vreo 3 ani, cred.
  E expresiv, pasional, talentat si transmite in ascultatori un snop de emotii !
  E un tip original si carismatic!
  Iar muzica lui, ascultata cu niste scule de calitate, se simte cu totul altfel decat la boxe de laptop sau calculator. 😉
  Merci ca mi-ai amintit sa imi pun albumul lui la casti chiar acum !
  P.S. Week-end fain va doresc !

 3. Oachi- şi calculatorul şi laptopul au ieşire de căşti. Pe net găseşti toate albumele lui, poate vreunul îţi lipseşte_

  https://estastonne.bandcamp.com/

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: