search
top


Jennifer Lopez – Ain’t Your Mama

JLO s-a supărat pe noi, cei purtători de cravată. Are şi dreptate! Prea suntem masculi şi frumoşi pentru planeta asta…

9 Responsesto “Jennifer Lopez – Ain’t Your Mama”

 1. CristinaC says:

  Mi-a placut… si in multe cazuri are dreptate.

 2. CristinaC- mie mi-a plăcut şi în cazurile în care nu are dreptate.

 3. Odille says:

  ODLM,

  🙂 La 18 ani imi imaginam mariajul ca o nebunie de pupicutzi, imbratisari, ciripit si plimbari, dans, si din nou pupicutzi, imbratisari…. Nicio clipa nu-mi imginam ciorbica, mincarica de spanac, etc. 
  Poate si un parfait de ciocolata ar fi avut loc in acel basm! 🙂

 4. CristinaC says:

  DA Omule… Jennifer place in general. Am intalnit insa persoane de genul feminin care nu o plac… banuiesc ca din invidie…

  Odille, nu cred ca la varsta aceea ne imaginam altceva nici una… ciorba? supa? piftii?
  spalat? calcat?
  Vai de mine…

 5. Odille says:

  Cristina, am mai crezut ca intr-un mariaj inceput din iubire, cei doi indragostiti vor pluti pe norisor pt restul vietii si vor papa numai miere.

  Dragut! 🙂

 6. Odille şi CristinaC- condiţia unui divorţ la 25 de ani este un mariaj la 18. După “nebunia de pupicuţi” vine şi “nebunia de tocăniţă”, altfel nu se supravieţuieşte. Amănuntul care le scapă multora este că nu se găteşte împreună, nu se armonizează tăiatul zarzavatului cu îmbrăţişatul în şorţuri până ce se arde ceapa şi se râde şi se bea un gin & tonic.

 7. CristinaC says:

  Omule, ai perfecta dreptate!
  Pacat ca e dimineata la birou si nu pot bea un gin&tonic in cinstea ta…

 8. Odille says:

  Oh, ODLM, de ce atita inversunare catre 18 – 25 de ani, acea perioada in care Ilenele Cosinzene, Fetzii Frumosi din basmele copilariei prind viata in visele adolescentei? La orice virsta poti sa intilnesti pe cea sau pe cel care te-ar face cu adevarat fericit. Numai ca trebuie sa apreciezi acest lucru si sa renunti la periscop, ceea ce pentru unii este mai dificil, ei spunind ca sunt iubitori de frumos. 🙂

  Am vazut mariaje fericite incepute la toate virstele, si divorturi la fel. As spune ca sunt mult mai multe divorturi la 40 decit la 25.

  Am intilnit o doamna care avea peste 80 de ani. Ne-a povestit ca divortase de un an si ca era cu adevarat fericita, in sfirsit era libera. Se citea pe chipul ei, si in tot ce spunea ca traia o libertate la care visase poate intreag mariajul. Am admirat-o pt determinarea si curajul ei.

 9. Odille- La 18 ani mintea nu este coaptă şi îţi spune că totul este permis, pentru că te-ai dezvoltat într-o comunitate de grădiniţă, şcoală, facultate, unde toate fetiţele sunt de admirat mai fugitiv sau mai pe îndelete, depinde de ochii lor. După un studiu al meu pe câteva mii de subiecţi, ochii dau 83% din superbitatea făpturii, restul de încă 70% de frumuseţea comportamentală şi, în sfârşit, restul de 1% de calitatea bucatelor.
  Doamna de 80 de ani a avut dreptate. Moşii la acea vârstă devin ursuzi şi nu te mai înţelegi cu ele 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge
top
%d bloggers like this: