search
top


Cristina Ramos

8 Responsesto “Cristina Ramos”

 1. Viorela says:

  ODLM,

  .

  In sfirsit, o voce superba in muzica pentru marea masa de oameni! ?

  Multumesc.

 2. Viorela- dar și mica masă o apreciem

 3. Viorela says:

  ODLM, Mica masa este cu adevarat incintata, sunt sigura.

  Insa asa o cintarea, care nu crede ca este umilitor sa se aventureze in muzica pentru toti, poate sa-i atraga pe multi si in cercul unei muzici pentru un cerc restrins.

 4. Viorela- soțul o așteaptă în culise. Îți poți imagina cum îl alintă ea când vine târziu acasă? Eu zic că vecinii îl roagă a doua zi dimineața să nu mai întârzie.

 5. Viorela says:

  Buna Dimineata!

  ODLM,

  Strigatul cu talent este de preferat celui fals, si nu are loc toata ziua. 🙂

  Am intilnit de-a lungul tineretii trei femei cu voci care mi s-au inregistrat in minte si imposibil sa le scutur.
  Cea mai iritanta este o voce sparta, a doua este una foarte pitzigaita, a treia este iritanta numai pe robotul telephonic.

  Primele doua, ca fire, sunt in concurenta serioasa cu Baba Cloanta, si toate trei sunt vorbarete.

  Mie imi este imposibil sa inteleg cum poti sa stai in casa cu primele doua femei, mai ales daca ne gindim ca poate fi vorba si de 50 – 6o de ani, si totusi sotii le adora.

  Puterea iubirii este imensa si iubirea trebuie sa fie si surda. 🙂

  O zi frumoasa si numai cu privighetori in jur.

 6. Viorela says:

  ODLM,

  “Domeniile “.ro” sunt printre putinele, daca nu singurele domenii, care nu aveau taxa anuala de mentenanta. Ei, iata ca, incepand cu 1 martie 2018, toti proprietarii de domenii “.ro” vor plati o taxa anuala.”

  Nu ma suprinde aceasta veste. Ma gindesc, insa, ca s-ar putea ca in viitorul apropiat sa fie taxate si comentariile, 🙂 fie proprietarul blogului sa plateasca taxa pe piesa de comentariu, fie comentatorii sa plateasa cu card.
  Dupa cita imaginatie au legiuitorii, nimic nu m-ar suprinde.Ca urmare, ar trebui sa comentam acum, cit mai este gratuit. 🙂

 7. Viorela- România era singura țară unde nu se plătea domeniul “ro”. Taxa anuală va fi de 10 Eur + TVA. Fiind gratis, foarte mulți au blocat domenii care acum, dacă nu le plătesc, vor trebui să renunțe la ele.
  Tu ai gratis comentarii la mine. Cec în alb…

 8. Viorela- eu nu zic de Cristina că n-ar avea talent când strigă la soțul ei. Și mie îmi este imposibil să înțeleg cum ar fi să stau în casă cu două femei cu astfel de voci. Și totuși, omul se obișnuiește cu fel de fel de sunete distonante. Eu stau lângă aeroport și, pe la începuturi, credeam că zbor. Acum, numai prietenii își pun mâinile în urechi. Eu mă uit la ei cu uimire.

Leave a Reply

CommentLuv badge
top
%d bloggers like this: