search
top


Ghenadi Tkacenko

O navă spațială rătăcită printre planete. O singură ființă la bord, fermecată iremediabil de sunetele pământești ale Mamei Natura. Acest talentat extra terestru, absolvit de legile Fizicii și pierdut de gravitația centrului Galaxiei, nimerește într-o emisiune televizată și reproduce uimitor de bine sunetele auzite în toate pădurile Terrei, dar și pe cele ale unor ființe care construiau piramide ce trebuiau descântate de moroi, de făcătură, de deochi. Numai așa au stat neclintite mii de ani.
Așa să stai și tu, cititorule! Pași elastici, riduri oglindă, tonus adolescentin, suflet de catifea. Să nu te faci nisip!

3 Responsesto “Ghenadi Tkacenko”

 1. Viorela says:

  ODLM,

  Sunt convinsa ca ar trebui sa te lansezi in Advertising. Nu multi ar fi putut exprima, cum ai facut-o tu, ceea ce a tranmis acest artist.

  Foarte interesant a fost sa urmaresc fizionomia celor din juriu, de la neincredere, negare, si pina la expresia de pe chipul tinerei cu rochita cu aripi de fluture, o expresie de transa, o traire in spatiu a tot ceea ce acest artist a dorit sa spuna.

 2. Viorela- Tânăra cu fluturi este destul de drăguță pentru ca să-i urmăresc fizionomia în întregul ei, iar tu, aripioarele de fluturi în secvențialitatea lor. De ce m-aș mira dacă n-ai fi reținut aripioarele? Tânăra cu bluza cu buline, care se poate să-și fi ascuns fluturii în stomac, a emis o ceșcuță de lacrimi, semn că este totuși sensibilă, deși am surprins-o uitându-se cu fulgere la ET. Păcat de ochii ei superbi, dar și evidenta împănare abia strunită. Bluzița nu ne-a impresionat, nu-i așa?
  Actorul este uimitor de original și talentat.
  Eu îți mulțumesc pentru bunătatea de a aprecia descrierea mea asupra lui.
  Zilele ce urmează să fie cu daruri aievea.

 3. Viorela says:

  ODLM,

  Acest clip poate fi si un exemplu de cit de diferit isi traiesc oamenii viata, si cit de mult difera, nu numai stilul, dar si intensitatea cu care o traiesc.

  Unii au un fel de detasare fatza de viatza, ca si cum viata este o piesa de teatru si ei spectatori, altii se bucura de ce vad, sunt spectatori care participa, iar tinerei cu rochita-fluturas, sufletul ii este transportat cu totul in lumea creata de artist. Ea a plecat din realitate, traieste cu totul mirajul acelei lumi.

  Rochita mi-a mers la suflet.Mi-a amintit de o rochita-petala.

  ODLM, ceea ce am spus despre Advertising este adevarat, cred ca ar fi un match perfect intre talentul tau si acest domeniu.

  Noapte Buna!

Leave a Reply

CommentLuv badge
top
%d bloggers like this: