search
top


Echame la Culpa-Fonsi and Demi

Luis Fonsi, lansatorul de rachetă Despacito, care a strâns peste 5 miliarde de vizionări, începe din noiembrie anul trecut, o nouă șarjă cu un nou hit “Echame la Culpa” colecționară mai modestă a nu mai puțin de aproape un miliard de vizionări. Titlul înseamnă în engleză “blame it on me”, sau în română “sigur, dă-o pe mine mereu, că eu sunt de vină în casa asta că s-a scumpit gazul de la ruși, că-ți sare siguranța când se termină făina, că vecina se uită peste gard la mine!”.
Daddy Yankee și sirena care seamănă cu Mădălina Ghenea a noastră, care-i mai frumoasă, au contribuit esențial la succesul “Despacito”, unul cu rap în glas și cealaltă cu arătarea.
De data aceasta, Luis și-a atras o superbă latino de 26 de ani, Demi Lovato, actriță, compozitoare, frunte everestiană, o gură și dantură ambele perfecte și nu mai cobor pentru că aș acuza-o de senzualitate și nu-mi stă în fire. De mătase.
Dansurile latino din ambele piese dețin o solidaritate certă cu Lambada și Tic, Tic, Tac a lui Carrapicho. Dansatorii sunt atât de tineri încât aproape că nu se aude niciun zăngănit de oase.
Luis Fonsi și Enrique Iglesias îl înlocuiesc cu brio pe Ricky Martin care, de când s-a declarat iubitorul genului său, a crescut doar în preferințele acestora, toate fetele luându-și gândul de a se afișa cu el. Iar când a cerut ca asistentă medicală numai băieți și refuză cu obstinație motostivuitoarele, n-am mai ascultat nicio piesă de-a lui.
V-am reținut cu vorbăraia și n-ați putut asculta această săltăreață cântare. Blame it on me!

Leave a Reply

CommentLuv badge
top
%d bloggers like this: