search
top


Bush Man

Am fost curios să văd ce veșminte se mai poartă la plimbare

4 Responsesto “Bush Man”

 1. Viorela says:

  ODLM

  Sunt convinsa ca The Bush man isi va gasi o partenera de viata “romantica”, si se vor si casatori.

  Un fenomen de neinteles, femei care intilnesc pe retelele de socializare, barbati inchisi pt crima, sau crime, si ele se casatoresc cu ei, ei fiind inchisi. Probabil ca vor sa fie casatorite, dar in acelasi timp sa fie si libere. Sa traiasca in ambele lumi. 🙂

 2. Viorela says:

  ODLM,

  Comentariu la postarea anterioara:

  Oh, nu! Baietelul care isi minca tacticos cei 2 cookies, fara sa-i ofere fetitei (un pic sadic), va ramine asa toata viata, numai ca se va lustrui la suprafata ca sa-si ascunda acele gene.

  In schimb baietelul care ii oferea fetitei un cookie va fi o dulceata de partener si prieten.

 3. Viorela- Bush man nu o face din plăcere. A fost constrâns să atace Irakul pentru a nu găsi armele de distrugere în masă.

  Spune-i lui Borcea despre fenomenul de neînțeles. El a divorțat fiind în închisoare, s-a recăsătorit tot acolo și a mai făcut încă un copil în detenție. Deocamdată ultima, Valentina Pelinel, cunoaște faptul că nu-l poate vizita decât soția, așa că se știe în siguranță. Sunt astfel de soții pe lumea asta cărora chiar le-ar surâde ideea “timpul trece, alocația merge, noi cu drag la shop”

 4. Viorela- nu-i o regulă. S-ar putea ca egoistul să devină un filantrop în regulă. Eu, băiețel fiind, mă sâcâiau fetițele. Acum, le-aș trimite bezele în ambalaj de ghiocei celor care m-au supărat în tinerețe.
  O duminică verde de iarbă

Leave a Reply

CommentLuv badge
top
%d bloggers like this: