search
top


Pleacă!

Scenariu interesant, destul de bine jucat, dialoguri veridice, țandăra din nimic, un sfârșit la longitudinea intelectuală a privitorului.
Păcat! Amelie îmi părea o fată stilată. Isteria, construită pe o vină închipuită, fără o bază care să-i iuțească focul, este o circumstanță agravantă care conduce relația spre eșafod. Scenariul are o doză fierbinte de exagerare, se pare însă că perechea de scenariști a trăit o experiență asemănătoare, pentru că nu credeam că există astfel de izbucniri de vulcan adormit. Maria este oarecum de o parșivenie disimulată, niște ace subtile cu pomenirea sărutului la 15 ani și, de unde îmi părea ușor ridicolă, m-a impresionat buna ei judecată, mai profundă decât o arată fizic cu decolteul ei deșuchiat.
Filmul incită la comentarii. Poate condamnați și voi pe cineva. Amelie mi-a probat în film, faptul că și-n viața reală are acest debit, această nestăpânire năvalnică însoțită de un rictus al buzelor țuguiate.

O mică scăpare, totuși, s-a ițit în dreptul de posesie. Al cui este apartamentul? Cine, ce, din ce spațiu locativ pleacă?

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: