search
top


Keanu and Charlize

“Sweet November” este un film diabolic de trist. Mai bine să nu-l vizionați, decât doar poate că sunteți în culmea fericirii și cu sortita alături pe canapea, altfel o s-o bociți într-o dungă până vă cade curentul.
Filmul a lansat două melodii de top: Enya- “Only Time” (din acest clip) și Laura Pausini – “It’s not Goodbye”. Este mai bine să le ascultați cu ochii pe pereți. Imaginile răscolesc un întreg Complex Studențesc.

Keanu Reeves are o figură exotică, de Jumanji care a coborât din Canada tocmai ca să încânte. Constituția urechilor este funny, parcă ar avea o gută pescărească care le unește pe la ceafă ca să nu fâlfăie pe motocicletă. Ochii lui fixează ființa și o hipnotizează. De ce-o fi așa de serios când tinerețea te împinge la năzbâtii? Search me! Râzi frățicule, posacii ascultă numai Mahler. Este tras prin inel, nu ca alții prin cercul de pe doagă, dar acum, iată că mă mir: n-am fost toți la fel?

Charlize Theron este genul de femeie care dacă simte că a căpătat ceva influență asupra ta, te înfruntă cu un zâmbet posesiv, stârnind mii de gânduri, de îndoieli năvalnice: “oare ce să îndrăgesc mai mult la ea? Ascuțimea retoricii sau faptul că se prezintă cu asemenea ochi care nu trec deloc? Oare de ce mă inciți? Pentru că pot!” Din experiență, este conștientă că i se cam permite. Paradoxul este că dacă îți scote discret limba, tu te simți onorat, în urâțenia ta, că asemenea splendoare face un gest pe care ți l-ai dorit toată viața. Unde nu dă Domnul?
Este recunoscută ca una dintre minunile nașterii, așa că nu insist, pentru că fiecare și-a făurit o imagine și nu așteaptă să vin eu cu ditamai tușe groase care să acopere finețea feminității.

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: