search
top


Nos Fuimos Lejos

Andra l-a sedus ( “sedat”, cum ar spune Veorica) pe Enrique să accepte să-i fie mixată melodia compusă de prietenul său Descemer Bueno, cel care i-a compus și “Bailando” și “Subeme la Radio”. Descemer a venit în România unde i s-a găsit un colțișor arid ca să filmeze această mixtură. Pe stânci, cu fete românești. Tipic ritm latino, profundă imitație de “Despacito”, clipul aduce brazilience care să dea din toate alea pentru ca procentul bărbaților vizitatori să depășească astăzi 82%, al femeilor 12%, restul de 6%, indeciși.

De ieri, s-au adunat peste un milion de vizualizări. Enrique, fiind în concediu la munte, a acceptat colaborarea cu Andra și i-a transmis un “bine, măh…” după un rever din poigner a la Sharapova, care a răsturnat ceaiul de plante peste tinctura de muguri de brad, atât de savurate de ei împreună, în zilele când nu se războiau. Fesul lui parcă camuflează un bandaj după o trepanație. Îl compătimesc multe admiratoare. Cerceii Andrei, din sârmă de staul, o trag în jos, deși vocea ei este printre cele mai bune din țara noastră și a lor.
Un “bine, măh…” spus de Enrique, valorează cât o mie de cuvinte spuse de mine în somn. Toată lumea ar afla că mă gândesc în altă parte, parte care nu crede că mă gândesc la ea. Glumesc. Nici în somn nu mă deconspir. Un bărbat atât de netot nu s-a inventat.

Textul în limba română a fost aprobat, din păcate însă, nimeni nu-i poate dezaproba pe unii comentatori care, pentru un comentariu de un simplu “da”, constați că trebuie să fie mobilat cerebral cât un coyote sihastru în greva foamei de cultură. Cât de trendy să fii să ieși pe YouTube sub pseudonimul neaoș românesc Cosmyn GabryelCosmyn Gabriel, cu repetiție?

Enrique a frânt numeroase inimi ghidat de a noastră zicală “na-ți-o frântă că ți-am dres-o!”. Taică-su dregea mult mai conștiincios. Cu vârsta, intervine dexteritatea, reacția publică, stima de sine.
Docilitatea este apreciată de soacre. Nesupunerea este apreciată magnetic și neverosimil de către cel în mreje.

Leave a Reply

CommentLuv badge
top
%d bloggers like this: