search
top


Mark Stam- Impar

Încă un moldovean care a sărit Prutul mai cu talent și, în 5 luni, a strâns peste 13 milioane de vizualizări. Melodia are versuri ciudățele și un refren obsedant. Timbrul vocii, un ușor falseto, a rămas suspendat în adolescența încheiată în urmă cu vreo 5 ani, în schimb, dansul te țintuiește în fața monitorului, fără a-ți da răgaz să zappezi pe mobil cum a căzut guvernul oricărei țări înafară de al nos’. Acest Mark de 20 de ani este foarte isteț și ghiduș, în ciuda aparenței de macho vampir, afemeiat și un ușor strabism când se uită la tine, sau la mine. Clipul are câteva momente creepy și nu are nicio gară cu coafura lui foarte modernă, cu cârlionțul lung care-i îngustează câmpul vizual, bașca pleoapele care-i cad râuri, râuri. In fond, vampirii nu au tunsoarea American Marines din anul unu, ci stăruie pe capul lor un păr dispus în extensii negre și udate copios cu briantină de la tataia, în așa fel încât să alunece secvențial între etapele de lumină celestă și nopțile blackout de la Enel.

Producția, regia, machiajul sunt asigurate de Spoială Brothers și, în ciuda numelui, totul este impecabil cizelat până la fir de păr. Un videoclip original și bine închegat. O altă concepție, față de clipurile farfuzelor beget care dau din el, ceea ce nouă, bărbaților, ne des place.

Am lăsat-o mai la coadă pe Eugenia Vasiliu, o superbă adolescentă de 15 ani impecabil model de noră. Docilă, o cumințenie marcată de pistrui până în vârful pleoapelor și cu o feminitate aidoma filmelor de dragoste cu inima secată de iubire dăruită unui cetățean care nu merită decât spre final. Fata are ceva din Emily Ratajkowski din clipul “Blurred Line”. Ar fi nora ideală, care face ce zice tata socru și se împotrivește la ce zice mama soacră. Nu mai am complimente s-o descriu câte este de dulce, poate decât atunci când mi-o veni mireasă în casă ținându-se de mână cu un fiu. Celălalt va lua model.

Nu săriți la concluzii! Eu mi-am avut deja partea mea…

Leave a Reply

CommentLuv badge
top
%d bloggers like this: