search
top


Conflict cu interese

29 Responsesto “Conflict cu interese”

 1. Odille says:

  Cam asa suntem tratati toti calatorii in aeroporturi in America de Nord. 🙂

  Curelele, pantofii, ceasurile, bijuteriile, ochelarii, sunt plasate in cite o tava de plastic. Din cite am citit au fost cazuri cind s-au scos si sutienelele.
  Trecem prin aparatul de control precum puii in pungi de plastic din supermarket. 🙂
  Mie imi trebuiesc ore bune sa-mi revina cheful de vise si vacanta. 🙂

  ODLM, nu se poate sa fie 9 ursitoare. Povestea “Sleeping Beauty” spune clar, sunt numai 8 ursitoare. 🙂 🙂

  —-

  Mie imi este deja dor de Cristina, dar si de Oachi, Marina, Tania.

  Cristina, vacanta minunata!

 2. Odille says:

  ODLM,
  In ultimile zile suntem bombardati la radio cu rezultatele unui studiu referitor la gradul de satisfactie si fericire 🙂 al partenerilor dintr-un cuplu, dupa 3 ani de la casatorie.

  Confrom studiului, cei care atunci cind se casatoresc se vad precum “Ileana Cosinzeana” si “Fat Frumos”, au mariaje mult mai fericite decit cuplurile care se vad unul pe celalalt in mod realist, de la inceput.

  Aceasta concluzie I-a bulversat serios pe specialisti pt ca teoria spune ca este mai intelept si sanatos sa nu-ti faci vise mari si sa fii realist.

  S-au sfatuit specialistii :), si concluzia este ca cei care nu sunt realisti incearca mai mult sa-si resolve neintelegerile decit realistii. 🙂

  Acest lucru as fi putut sa-l spun si eu fara sa fi facut vreun studiu. Atunci cind iubesti plutesti intr-un ireal delicios si pina si defectele ti se par dragalase. 🙂

  Cind pornesti de la inceput pe formula realitatii, orice lucru care este contrar a ceea ce-ti este tie cunoscut, iti intinde nervisorii ca prastia, sau ii transforma in cirlionti. 🙂 🙂

 3. Odille- când se pleacă spre America, pe Otopeni se fac aceleaşi controale riguroase. Şi eu am întâlnit căteva cazuri care şi-au scos sutienele şi toate aceste cazuri au fost atât de afectate încât au rămas aşa.
  Există o naţie care suferă când trebuie să-şi scoată pe tăviţă proteza de viplă.
  Nu ştiu Odille, la mine au fost 9 ursitoare şi de atunci se tot perindă altele şi altele. Ştiu bine, pentru că le-am numărat atunci cu toate degeţelele mele mici şi scumpe.
  Îmi este dor de toate crăiesele acestui lăcaş de voie-bună.


 4. CristinaC says:

  Odille ,multumesc mult !
  Am fost la birou pt doua lare azi…ca așa mi se intmpla mie….
  Acum sunt cu prietenii pe terasa intr-un arse. In Pennsylvania….maine plecam mai departe…pana la Outer Banks, North Carolina…si nu cu avionul….

  Daca exista wifi pe acolo…va mai scriu.

  Daca ați văzut “nights in Rodante” , in film forums cu Richard Gere…acolo merg .

  Va pup pe toți!

 5. Odille says:

  Cristina, ti-am trimis un email si sper sa poti sa-l deschizi.

  Vacanta minunata!

 6. Odille- Cristina nu a primit niciun e-mail. În loc să i-l trimiţi ei, mi l-ai trimis mie.
  CristinaC, ţi se urează vacanţă minunată şi mă alătur urării.

 7. Odille says:

  ODLM, cu anumite lucruri nu ar trebui sa fie voie sa se glumeasca. 🙂 🙂

  Cind am citit comentariul tau am simtit fiori reci. M-am intrebat, ce alte mesaje am trimis la adrese gresite? Fuguta la casuta de email si spre linistea mea mesajul catre Cristina era acolo, frumos asezat.

  Cristina, sa fiti atenti, plajele sunt de vis, apa foarte foarte calda si puteti merge in apa pe o distanta mare, ca la Mamaia, dar sunt niste rechinei pe acolo.
  Balaciti-va numai la mal.

 8. CristinaC says:

  Odille….am primit mailul!
  N-am ajuns încă…cred ca toata America e pe autostrada azi…..

  O sa am grija cu Rechinii…sunt cu nepotica mea de 6 ani si va fi o plăcere sa imi amintesc cu era cu băieții mici la mare…

  Salutare din Virginia….

 9. Odille- Da’ de ce aceşti fiori reci? Cumva mă încondeiai la Cristina? Sunt puternic. Pot primi mustrările cu avertisment şi-n faţă

  Speedy Gonzales mi-a dat şi mie o copie

 10. N-am ştiut că Cezar Ouatu a fost iubitul Angelei Gheorghiu timp de un an. Cred că atunci când Cezar a ridicat glasul la ea a rămas cu el acolo.
  Cristina, poate găseşti alifia aia contra rechinilor. Le face o greaţă şi se retrag să ia untură de peşte.

 11. Odille says:

  ODLM,
  Oh, nu, dimpotriva! Chiar numai cuvinte de lauda as scrie. 🙂

  Ieri mi-a aparut o noua versiune de yahoo si m-am gindit ca intreaga mea casuta s-a bulversat si cine stie cum, mesajele mele de raspuns despre un documentar despre stafii :), energie pozitiva, istorie, ar fi poposit in cine stie ce casute de mail 🙂

 12. Odille says:

  Cristina si ODLM, prima noastra vacanta in America, dupa ce ne-am stabilit la Toronto, a fost in Carolina. Am planificat extrem de bine 🙂 si exact pe Ziua Americii, 4 Iulie, noi eram pe autostrada. Nu pot sa va spun ce trafic era. Masinile pline ochi si mai mult stateam pe loc decit ne deplasam.

  Am mai scris despre aceasta vacanta cind comentam pe blogul Simonei. Multe dintre “doamnele” din masini aveau parul pe bigudiuri. La un moment dat I-am spus sotului meu ca daca toata lumea merge in Carolina si mai poarta si bigudiuri, eu vreau sa ne intoarcem in Canada. Cum tot stateam pe loc, m-am dat jos din masina si am intrebat pe ocupantii unei alte masini unde se duceau. Raspunsul ne-a linistit. Majoritatea erau in drum spre Virginia Beach. 🙂

 13. Odille says:

  ODLM,

  “N-am ştiut că Cezar Ouatu a fost iubitul Angelei Gheorghiu timp de un an. Cred că atunci când Cezar a ridicat glasul la ea a rămas cu el acolo.”

  Oare purtau aceleasi rochite? 🙂

  Dragilor, dupa ultimile studii, sa luati numai Omega 3. Omega si 9 sunt chiar daunatoare.

 14. Odille- oh, nu! Nu mai vreau să primesc cuvinte de preamărire. Am fost prea mărit în amărârea mea. M-am răzgândit! Vreau o laudă mică ca să pot fi modest.
  Fantomele, când apar pe culoare, aduc energii cu plus sau minus de cum au fost ele şi-n realitate. Pe unele le-am cunoscut, iar cu altele am întâlnire, de aici în 130 de ani, în Pantelimon.

 15. Odille- da, purtau aceleaşi rochiţe, iar el, ca s-o sperie, din când în când îşi punea şi pantalonii scurţi de la costumul tirolez.

 16. Odille says:

  ODLM,

  Pantelimon? Sau, poate, Paris, Herastrau, Florenta?

  Ma gindesc cu duiosie la milioanele de Fantome indragostite care se plimba, sau se vor plimba, pe strazile si in parcurile Parisului.

  Edith Piaf – Sous le ciel de Paris

  http://www.youtube.com/watch?v=uOXzGtlLGgw

 17. Odille says:

  Dragilor, Buna Dimineata!

  O saptamina frumoasa!

  ODLM, citeva zile la rind am fost bombardati la radio cu rezultatele unui studiu referitor la gradul de satisfactie si fericire 🙂 al partenerilor dintr-un cuplu dupa 3 ani de la casatorie.

  Conform studiului, cei care atunci cind se casatoresc se vad precum “Ileana Cosinzeana” si “Fat Frumos”, au mariaje mult mai fericite decit cuplurile care se vad unul pe celalalt in mod realist.

  Aceasta concluzie I-a bulversat serios pe specialisti pt ca teoria spune ca este mai intelept sa nu-ti faci vise mari si sa sa fii realist.

  S-au sfatuit specialistii, pt ca oricum studiul era realizat pe baza de donatie de la stat (grant) :), si concluzia este ca cei care nu sunt realisti incearca mai mult sa-si resolve neintelegerile decit realistii. 🙂

  Acest lucru as fi putut sa-l spun si eu fara sa fi facut vreun studiu. Atunci cind iubesti plutesti intr-un ireal delicios si pina si defectele ti se par dragalase. 🙂

  Cind pornesti de la inceput pe formula realitatii, orice lucru care este contrar a ceea ce-ti este tie cunoscut, iti intinde nervisorii ca prastia, sau ti-i transforma in cirlionti. 🙂 🙂

 18. Odille says:

  Buna Dimineata Carolina!

  Cristina,

  Rise and Shine!

  O zi superba de vacanta!

  🙂

 19. CristinaC says:

  Multumesc Odille

  Ce schimbatoare e vremea aici pe malul oceanului…..când ploaie când soare arzator…
  Casa de vacanța in care stam e foarte nostima si draguta.
  O săptămâna buna va urez tuturor!

 20. Odille says:

  Cristina, un pic mai la sud de unde sunteti voi, la Myrtle Beach, vad ca sunt 29 de grade, dar sunt si niste norisori. Asa ca este cu adevarat vara!

  Insa, gindeste-te ca la noi la Toronto, au fost dimineata numai 15 grade si pina pe la 1.30 a plouat marunt, ca toamna. Imi este frica sa nu ni se fi terminat vara.

  De teama sa nu trec de la energie pozitiva, in toate nuantele de roz, 🙂 la o energie gri, o ascult pe aceasta privighetoare dragalasa.

  Cristina, ODLM, Pentru alungare de norisori din suflet:

  Privighetoare cintind

  http://www.youtube.com/watch?v=mw8hwxZJHsA

 21. Odille- cuplurile idealiste vor ajunge într-o zi dată, când ceva se descoase la tiv, să devină realiste şi atunci, defectele transpar ca turnesolul la acizi. Roşu la mânie şi orange în clipele de acceptare. Nu vine nimeni să te tragă de mânecă: “hei, inconştienţilor, sunteţi prea realişti, ce naiba!”.
  Până atunci, haideţi să ne trăim Ilene şi prinţi. Avem vreme de balauri şi cotoroanţe. Doar vedem câte astfel de cupluri ne înconjurară.

  Emoticon

 22. CristinaC- când soare, când soare vă urez

 23. Odille- ăsta-i priveghetor şi-i dă telefon iubitei, numai că ea nu cunoaşte decât glasul inimii.

 24. Odille- eu nu cunosc acele ţinuturi unde se lăfăie 29 de grade. Cred că-i frumos, însă Toronto, cu ale sale 15 grade ziua în amiaza mare şi în văzul tuturor, îmi dă fiori.
  Dă-le Doamne şi lor nişte grade, că sunt de-ai noştri!

 25. CristinaC says:

  Grade am avut si noi….cam 27 dar a plouat….si a distrus umbrele…. La 6 seara s-a făcut un soare perfect…si am fos plaje….maine se anunța soare dar asta se anunța si ieri pentru azi…..

  Casa in care s- a filmat înghesuit in Rodanthe…se poate închiria….are 6 dormitoare si 4 bai dar e liberă numai in Noiembrie….

 26. CristinaC says:

  …am vrut sa spun Nights in Rodanthe…. Dar tastatura românească face autocorect….

 27. CristinaC- ploaia nu distruge niciodată umbrele, ele rămân cele mai fidele nouă atâta timp cât lumina ne învăluie.
  Vă doresc să aveţi soarele ăla perfect. Aşa cum nu sunt eu.
  Pentru Nights in Rodanthe nu este nevoie chiar de 6 dormitoare, aproape unu’ pe zi. Iubirea se poate dormi şi pe peluză

 28. Odille says:

  ODLM,

  Sper ca Ilenele Cosinzene si Fetii Frumosi isi vor pretui ce au avut si nu vor ajunge niciodata la starea de otzet, nici chiar de Otzet de mere, cochet ambalat intr-o sticlutza si pastrat in frigider. 🙂 Vor ramine, daca nu la stadiul de trufe si joffre, cel putin la amandine, profiterol si ceai de coada soricelului. 🙂

 29. Odille says:

  Cristina, cred ca nepotica se va bucura sa joace mini golf printre elefanti si girafe.

  Ca sa nu te supere ploaia de acolo, la noi sunt acum (7.11 AM) 14 grade, cu promisiuni de 24.

  La Myrtle Beach sunt si mall-uri frumoase.

Leave a Reply

CommentLuv badge
top
%d bloggers like this: