search
top


Story of not being sorry

7 Responsesto “Story of not being sorry”

 1. Odille says:

  ODLM,

  Acest clip este ca o capsula plina cu suflet bun.Ochii imi sunt incarcati cu lacrimi, dar sufletul dulce.

 2. Odille says:

  ODLM,

  Acum, la TV, este meciul de hockey intre echipele Rusiei si Americii.

  Am vazut un pic dintr-un interviu luat unor jucatori de hockey rusi care jucasera cu echipa de hockey a Canadei, in 1972. Ca o paranteza, din ce mi s-a spus, rusii, atunci, jucau un hockey tehnic, si foarte frumos.

  Ei bine, acesti jucatori rusi povesteau ca au fost asa de speriati de cit de violent jucau canadienii incit se rugau sa scape cu viata din acel meci.

  A trecut timpul, acum multi jucatori rusi joaca in echipele de hockey americane si canadiene si ca urmare joaca toti un joc violent si urit.

  Pt mine, hockey nu mai este un sport, este o ciomageala pe gheata. (Echipele feminine, inca mai joaca un hockey frumos.)

  Am mai scris un comentariu in acest sens. Ar trebui ca la fiecare gest violent, acel jucator, costumat in rochita din tul, sa danseze pe gheata citiva pasi de balet. Sa fie obligati sa se antreneze cu balerini de la Bolshoi Ballet, ca sa fie cit de cit, gratziosi. 🙂

 3. CristinaC says:

  Fiul meu nu a avut parte un asemenea speech….dar emotia tatălui ei când a adus-o la altar a fost foarte puternica!

 4. Odille says:

  Cristina, sentimentele pe care le ai cind te casatoresti cu persoana iubita sunt extraordinare.

  Dar, daca ne gindim bine, riscul casatoriei este imens. 🙂 Norocul este ca atunci cind esti indragostit, logica pare sa fie expulzata. 🙂

  Ambele seturi de parinti cred ca isi fac griji, dar nu copiii.

  Pina si pt un mixer de $ 30 ai o perioada de garantie, iar pt casatorie, care este pt toata viata, nu ai nimic. Sublim este faptul ca atunci cind iubesti gindesti ca dragostea este garantia eterna.

  Cred ca parintii fetei sunt foarte norocosi pt ca sunt sigura ca fiul tau si sotia lui se iubesc, sunt copii buni si sunt si vor fi fericiti.

 5. Odille says:

  Cristina, ODLM,

  Va multumesc pt urarea de Valentine’s Day. 🙂

  Ani de zile nu am inteles, sau mai bine spus nu am putut sa simt ceea ce simteau canadienii pt Ziua de Valentine’s Day. La fel si cu Thanksgiving. Pt mine, a “sarbatori” inseamna a participa sufleteste la acea zi”.

  Este greu sa aterizezi intr-o tara si deodata sa simti ceea ce localnicii sarbatoresc de generatii.

  Am inceput sa inteleg sarbatoarea de Valentine’s Day cind fetita mea era la gradinita. Am invatat de la alte mamici ca era obiceiul, de Valentine’s Day, ca fiecare copilas sa daruiasca cite o mica felicitare fiecarui copilas din clasa. Gradinita incepe la noi la 4 ani si face parte din scoala.

  Prin bucuria copiiilor am inceput si noi sa simtim aceasta sarbatoare. Apoi am inteles ca aceasta zi este pt a ura celorlati sa fie inconjurati de dragoste, dar si pt a-ti arata dragostea, pretuirea, prietenia pt cei dragi, rude, prieteni, colegi.

  Este o zi in care trimiti ginduri bune, dar si o zi in care spui ceea ce ar fi placut sa spui in fiecare zi: Ma bucur si pretuiesc ca esti in viata mea! 🙂

 6. Odlm says:

  Sunt la Bran si mai stam cateva zile. We minunat sa aveti

 7. Sper să revin în curând cu o nouă postare. Până atunci, să aveţi seninătate în priviri cei ce vi le aruncaţi pe aici.

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: