Him & I- G-Easy + Halsey

Mă obsedează refrenul. Nu știu câte replay trebuie să dau până se mai ostoiește această sete. Este ușor de observat cum clipul are peste 175 milioane de vizualizări (fără ale mele).

Halsey este dulce, feminină, nițel zgubi și deși este înaltă cât o cașetă de ampicilină, cucerește privirea cu celelalte calități râvnite la o femeie. În fond, ce-i sunt necesare în plus? Tocuri? Easy! Dar în ghetuțe, ea și numai ea, realizează un permanent bond pe stradă, în magazin, în parc, în suflet.

Pe G-Easy, dac-aș fi o Halsey, l-aș uita dormind în autobuz. Timbrul lui a la Eminem, exhibiționism a la Gigi Amoroso, păr cu briantină și naiba știe câte alte defecte comportamentale, mă lasă tot atât de rece pe cât vântoasa de afară.

Nu plec fără să vă urez un weekend primăvăratic și o buclă pe frunte în parc.

Vulturaș

Aceasta este versiunea scurtă, de 2 minute, a videoclipului realizat de Vulturaș, cineastul. Spre sfârșit, apare un link care duce la versiunea de 5 minute, necenzurată.

An eagle’s flight from the top of the world’s tallest building to his handler below

The eagle was fitted with a camera then released from the top of the 827 m Burj Khalifa tower in Dubai.

The eagle has no idea where the tiny speck of land was that his handler is standing on or

what it looked like among all of the other islands and buildings and people.

Somehow from that altitude, the eagle actually picks out and

recognizes the trainer from all of the other objects, people, etc.

Vederea unui vultur este impresionantă, dar cu mult sub orientarea și puterea de pătrundere ale soției unui prieten de-al meu care a fost dibuit la peste 100 km depărtare, într-un hotel de munte. Și nu era singur. Acum este…
Am rămas prieten cu amândoi. În fond, ce mai reprezintă azi 100 km și la cât de repede pot fi parcurși de o soție iubitoare?