Luigi

Motanul Luigi este frumos de pică și are o blană dungată de albastru de cer. Voronețul este mai intens. Ce să faci acasă când ai așa un ciot splendid de îmbrățișat?!

Gigi Flamenco

Părinții Givannei (Gigi) au postat multe clipuri cu această minune mică dansând flamenco, clipuri care i-au atras atenția unui dansator celebru de flamenco Jose Carmona. El i-a căutat cel mai mic număr de astfel de pantofi speciali și i-a trimis un pachet prin DHL. Bucuria Giovannei este urmărită de milioane de vizitatori. Eu sunt unul…

El Bano

Trebuie să fii Enrique Iglesias ca să-ți servească un pahar cu rom pe gheață ( fără nicio conotație rasistă) nu mai puțin celebrul frate al Juliei Roberts.
Acum, nu știu dacă muza Pollyanna de pe fundul căzii sau rasa Iglesias fac posibilă adunarea a peste 53 milioane de vizionări în 10 zile de la apariție. Cu certitudine însă, faima lui aduce 1 E de fiecare vizionare, din care fură statul jumate, plus CASS și CAS celelalte 25 de procente. Rezultatul: 25 procente pentru muncă, iar restul pentru Apa Sâmbetei.

Puterea seducției dindărătul ușii deschide vizorul și cheia de la sutien, iar un deget plimbat pe furnir desparte fermoarul în dinții săi componenți. Asta înseamnă să moștenești magia puterii discreționare a lui Julio!