search
top


Le Mondine

Trei țărăncuțe crescute în pieptul naturii, linia melodică specifică cântecelor populare din Germania, Austria, Elveția și o latină de munte din Dolomiți. Vocile sunt în armonie, calde, feminine la extrem, poate și datorită danturii care a crescut impecabil cu lapte Milka de import. Roșcata, Chiara Finotti, surprinde cu niște ochi de-o culoare ce mă regăsește în timp. Nu-i găsesc cusur decât un cercel în nară și-o frunte ce se pierde sub clopul elegant și păios.

Între timp, grupul și-a schimbat componența și stilul, cotind-o spre genul ABBA, BZN și alții asemenea. Ceea ce mă încântă la acest clip sunt cuvintele care le dau mare dreptate femeilor din lumea largă. Sunt atât de adevărate încât mai că aș rezona cu ele de n-am fi, noi bărbații, atât de măgari încât să n-o facem. Click pe “CC” sau “Show More” și vă apar versurile.
Trecerea de la bicicleta cu șa de piele, frână cu sabot direct pe anvelopă, cu plasă pentru rochiță, fără lumini, cu coșuleț pentru pâine, cu o bandă de cauciuc pe axul roții din față contra prafului de potecă, cu dinam care îngreuna atât de tare la mers încât părea că ai un trântor pe portbagajul din spate, trecerea asta spuneam, la Audi Patru Cercuri este spectaculoasă și presupune ani mulți de muncă și succes.

Siamo Donne

În încheiere, dragi spectatori, o mexicană a la “Choopeta”

Miguel son mi:

https://www.youtube.com/watch?v=7bDzFMw4Jv4

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: