search
top


Demi Lovato- Tell Me You Love Me

Jesse Williams, un bărbat bine construit, cu proteinele care irump prin fibra masei musculare, ochi căruia nu i-ar fi de folos unui bărbat pentru că-s prea frumoși, un fel de migdale albastre care distrag atenția de la celelalte atribute masculine. Totuși, luat ca formă de viață, în ansamblu, are un aspect facial ușor efeminat, ciudățel, în pofida reacțiilor sale verbale sărite peste gardul vecinătății cu indecența.
Demi Lovato, pe lângă două mici înjurături din gropița bărbiei, intervine în cele din urmă și cu vocea ei puternică și fără cusur. Fizic, impresionează cu o dantură de expoziție, iar dispunearea buzelor în acoladă sugerează ceremonialul medieval de investire a celei superioare drept arhitectură să rămâie peste timp. Este pufoșică pe la niște lipide tinere, dar Jesse trece cu vederea sa albastră peste asta și-i oferă un inel cu display de 5,4 in. El ar fi putut să-i dăruiască pentru acest videoclip ochii, măcar forma și culoarea, ținându-și pentru sine răceala și cercul de draci. Nu toți bărbații sunt darnici, așa cum mi-aș ceda eu ochii căprui oricui, în schimbul unora ca marea.
Ei, intervine un Erik pe care-l apucă textele la 2 noaptea. Viața are Ericii săi care rup spițele ca un vălătuc de sârmă de întins vița și căzut pe drumul de colb din căruța unui țăran cu noapte în cap. Se dezmembrează un întreg eșafodaj floral clădit pe speranțe, pe planuri temeinice de cămin îndată ce ies actele, inclusiv analizele de apți la cap și trup.
Erik Nobody este și el pe undeva printre invitați, pitit pe după arbori. Noi nu-l știm. Doar Demi l-ar vrea legat fedeleș și înțepat cu andreaua.
Ce te faci cu “Tell me you love me”? Este la fel de inutil precum sarea în tortul miresei. Rămâne numai frișca de-o bătaie între comesenii dezamăgiți care sunt nevoiți să-și care acasă fiarele de călcat și roboții de bucătărie destrămată.

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: