search
top


Aranjuez

31 Responsesto “Aranjuez”

 1. simf says:

  si saptamana asta incepe tot joi, si tot bine. cum altfel ar putea fi cand porneste cu aranjuez?! multumesc, omuledelamunte.
  .-= simf´s last blog ..Ploaie, vânt, verde. Poze =-.

 2. simf says:

  (pentru mine, de obicei, marti e cea mai joi zi a saptamanii: a trecut mult de la week-end-ul precedent si mai e o eternitate pana la cel viitor).
  .-= simf´s last blog ..Ploaie, vânt, verde. Poze =-.

 3. tania says:

  simf, la mine miercurea ar fi cea de joi zi, asta ca tot a venit vorba. nu e martea, ca joia nu ar bate de trei ceasuri rele. 🙂

 4. simf says:

  insa martea bate de 3 pisici, doua negre si-una gri.
  .-= simf´s last blog ..Ploaie, vânt, verde. Poze =-.

 5. Vinerea, sâmbăta, duminica bate numai de pisici albe şi nu ne vom lăsa, dragi urmaşi, până nu convertim şi lunea, ca apoi, să vă lăsăm vouă menirea de a aduce şi marţea la acelaşi numitor.

 6. tania says:

  prin urmare tot ne parasesc miercurea si joia????? 🙂

 7. Miercurea este pentru ascultare. De muzici. Joia va fi zi scurtă pentru pregătirea weekend-lui.

 8. tania says:

  si ce DJ vine maine, omule?????

 9. Una says:

  Muntene, tocmai ma gandeam ca te-ai ascuns in vreo firida, dar uite ca tu asculti muzici faine si-mi dai batai de cap, amintindu-mi de vechi iubiri bine ingropate cu tot cu secure.Si cu tot cu Aranjuez: )

 10. tania says:

  Uno, parca mi-ai citit amintirile. 🙂

 11. Una says:

  Tanio, Madam Nostalgie nu vrea sa ne vedem de-ale noastre si ne imbranceste spre capitolul incercari: )

 12. @Tania- Ai o întrebare de la mine pe “Hint”!

 13. tania says:

  omule, da am reusit. 🙂 cu chiu cu vai, dar da. 🙂 multumesc de sprijinul acordat. recunosc, uneori, imi prind neindemanarea in chestiuni tehnice. 🙂

 14. tania says:

  Una, madam nostalgie cred ca are cateodata si niscaiva indeletniciri sadosmasochistos. 🙂 Adica….ce ne mai place si noua sa mergem pe firul ei…..ori de vina sunt memoriile????

 15. all blacks says:

  Omule… , ma ajuti si pe mine cu o chestie? te rog frumos! caut,de nebuna,o piesa pe care ai postat-o tu, nu de f mult timp, dar capra cum sunt, nu mai retin cum se numea si nici cine o interpreta. Mi-a placut insa metafora dintr-un vers: era ceva cu o bucata lipsa dintr-un puzzle. Ma ajuta si pe mine cineva?

 16. all blacks says:

  bravo! e culoarea pe care nu o suport si care ma deprima. Poti, te rog frumos 🙂 sa mi-o schimbi sau ma lasi sa postez cu un alt nume?

 17. Odille says:

  Melodia asta romantica m-a dus cu gindul la filmul “Summertime”, pe care l-am vazut aseara la TV. Un film din 1955 cu Katherine Hepburn si Romano Brazzi. Toata actiunea are loc la Venetia si imaginile sunt de vis. Norocul a fost ca nu a jucat Audrey Hepburn, ci Katherine Hepburn , pt ca despartirea dintre Brazzi, care este un dragut si A. Hepburn mi-ar fi sfisiat inima, chiar stiind ca Brazzi avea rolul unui italian insurat si cu 3-4 copii. Katherine Hepburn nu este favorita mea in roluri de mare feminitate si fragilitate.

 18. iana says:

  all blacks,
  discutie cu mama mea – ea incercind sa sa vorbeasca despre o stire aparuta despre Sergiu Nicolaescu: “actorul ala draga, care a jucat in filmul… ei hai ca toata lumea l-a vazut, si era tot timpul cu actrita aia… ooff ca imi scapa numele. el este si regizor, hai ca numele lui e ceva cu M… Sergiu Nicolaescu, draga. ce e asa greu? 🙂

  poate iti aduci aminte tu singura pina la urma despre ce melodie vrei…

 19. @All Blacks- Era vorbită? Era în engleză, franceză, itakiană, portugheză? Dacă-mi răspunzi, trec la next step şi elimin câteva şi tot aşa ajungem la ce te frământă până n-ai să te mai faci capră şi ai să fii o haioasă cum te ştiu io.
  Am mai spus, culoarea fiecăruia o dă aleatoriu template-ul de WordPress şi eu n-am cum să intervin. Poţi posta şi sub alt nume dar să-mi atragi atenţia ca nu cumva să mă iau de moţul tău

 20. @Odille- K. Hepburn nu este nici îndrăgita mea. Charlize Theron, treacă de la mine!

 21. Odille says:

  @Omuldelamunte, sunteti ingaduitor in seara aceasta.

 22. @Odille- Da, mi-a dat mesaj să intru pe chat cu ea şi i-am spus că mă plictiseşte. Eu am de comentat un film cu tine şi n-am timpuri de ea. Nici nu-mi pasă dacă-mi citeşte comment-ul. Am învăţat-o ceva româneşte cât am vorbit cu ea, dar n-a ajuns încă la subtilităţi lingvistice. Unde am rămas? Ce ziceai?

 23. CristinaC says:

  Vi s-a simtit lipsa pe la Simona azi… lumea va iubeste sa stiti dar unii se exprima mai altfel…. haide inapoi si nu mai pune la suflet nici un comentariu.
  Omule explica-mi si mie de ce place Charlize Theron tuturor barbatilor? promit ca nu spun ca stiu de la tine!

 24. CristinaC says:

  PS: imi place culoarea

 25. Odille says:

  @Omuldelamunte, oricit mi-ar pare rau gindindu-ma ca ea sufera, sunt magulita.

 26. CristinaC- Am fost în delegaţie şi am explicat pe blogul Simonei, cu cine.

 27. Odille says:

  Cristina C, eu am fost cuminte si am citit comentariile. Omul nostru de la munte a fost in delegatie cu Sarpele Ka.

 28. CristinaC says:

  Bine … v-am motivat absenta!
  bine ca va aud acum
  omule tu nu prea dormi noaptea…

 29. Vezi Cristina cine este cuminte şi mă soarbe slovele din ochi de pe blogul Simonei? Şarpele Ka sâsâia şi raţa rârâia. Ia zi repede!

 30. @CristinaC- doar la serviciu mai picotesc. Pe bani!

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: