Sweden taken by by storm

Eva Katharina Jumatate cucerește pas cu pas. E clar! Are vocea în formare, dar cu niște lecții de canto va cuceri locuri pe podium. Pe suedezi i-a dărâmat, iar pe mine m-a răsturnat prin scumpete și naturalețe. Vorbește suedeza ca un om mare și-și păstrază accentul în limba română. Este o “Dancing Queen” în formare și va contribui la perpetuarea ideii că suedezele sunt frumoase (mai ales la mare) deși, în miezul ei, este româncă mai ceva.

Nu știi tu

Cu siguranță ați auzit hit-ul Irinei Rimes de cel puțin 4-5 ori pe zi. Vocea ei este subțirică tare, dar compensesză prin faptul că își compune singură melodiile, de obicei de suflet albastru, pentru că o piticanie ca ea își găsește mai greu un bărbat doar cu un număr mai mare. Este tânără, nu a făcut încă piciorul gâștii și leagă versuri destul de inspirate.
Duetul cu Dora este de excepție însă. Intervenția saxofonului dă o greutate neașteptată piesei. Poate o ajută și părul care ajunge la două ființe puse cap la cap. Amândurora le zboară fulgii.
Foarte interesant aranjament. În final, îmi place.

Daniel Santacruz-Lento

Iată câteva motive pentru care postez acest clip:
-în primul rând, nu are politică care să ne înverșuneze pe toți. Este despre muzică, despre intimitatea unui bar în clar-obscur, despre câteva persoane pe care le ignori și te concentrezi îndeobște asupra uneia.
– Daniel Santacruz este scund și frumușel, voce rotundă, pronunță corect spaniola, deși cu un ușor accent Dominican, mai ales pe “r” și pe “ț”. Se trece ușor peste asta pentru că participarea extraordinară a domnișoarei Sara Lopez îi smulge toate vocalele exclamative și de regret. Într-un interviu televizat, Ministrul Justiției a declarat că alunițele ei nu sunt un defect insurmontabil. Dânsul are trei mari în 3D, așezate unele sub altele ca punctele de Settings de pe mobil. De acolo provin Ordonanțele.
– clipul a adunat aproape 100 milioane de vizionări, din care 10 milioane femei și 40 milioane bărbați plus reluările lor. Stilul este kizomba, un dans la care nu i-ai da voie iubitei să participe decât cu tine. Linia melodică este senzuală cu note de inimă bergamotă și piper Sichuan.

Nu mă judecați greșit pentru motivele care m-au determinat să vi-l aduc și vouă la cunoștință.
La final, vreau să vă mărturisesc rațiunea adevărată a acestei postări: bărbatul de culoare pe care abia acum l-am observat.