search
top


Max and Annie

8 Responsesto “Max and Annie”

 1. tania says:

  anunt umanitar

  cine, cum, imi oate identifica versurile acestei melodii??::

  http://www.youtube.com/watch?v=U0foz7bDEQ4

  ash aprecia nespus de infinit.

  omule, caraghiosi sincronizati, nebuni si foarte buni. :))

 2. Odille says:

  Sunt foarte draguti pentru ca danseaza pentru ca le place sa danseze. Ti-ai dori sa dansezi cu ei.
  Nu par profesionisti pentru care fiecare pas este masurat, gindit si calculat pina cind se pierde aroma dansului.
  S-ar putea sa danseze asa si ca sa se incalzeasca dupa o iarna lunga canadiana. 🙂 🙂

 3. tania says:

  exact, odille nu are aroma. cred ca nici nu-i trebuie. sunt doi ciudatei pe acelasi portativ. este un dans voios, de zambit si aplaudat. 🙂

 4. @Tania- Sunt convins că nici măcar un francez de pe Sena n-ar înţelege versurile, doar câteva cuvinte care se fofilează printre sunetele mult prea forte ale partiturii instrumentale. Depinde ce scop au urmărit. Ori partitura, ori mesajul vocal.Înclin să cred că partitura.

 5. @Odille- Cred că ai vrut să spui “…pentru fiecare pas…”, altfel reiese că profesioniştii îşi pierd aroma dansului pe ring. Ei sunt zgubilitici, sunt la o petrecere de tineri şi gaşca îi va socoti “kings of the dance”. Nu dansează pentru a impresiona asistenţa matură spre pensionari, deşi un moş ca mine a rămas aşa, impresionat.

 6. Odille says:

  @Omuldelamunte, de data asta cred ca am spus bine, dar daca tu crezi ca nu suna bine in limba romana, I am taking your word for it.

 7. @Odille- Din fraza ta s-ar înţelege că dansatorii profesionişti au pasul măsurat, gândit şi calculat până când se pierde aroma dansului, ori eu cred că Max şi Annie sunt amatori şi tocmai ei au pierdut aroma, romantismul dansului. Ceea ce fac ei este mai mult acrobaţie, dar place! Construcţia în limba română este corectă, numai că eu nu cred că ai vrut să spui asta. Ba dimpotrivă! Uite,Tania a înţeles acelaşi lucru ca şi mine.

 8. Odille says:

  @Omuldelamunte, ai inteles bine ce am vrut sa spun. Ce bine!!! 🙂 Am crezut ca am uitat sa exprim ce doresc. Chiar ma gindeam sub acel blue helmet, ca va trebui sa fiu mai atenta la constructia frazelor, ca sa se inteleaga.

  Am vazut multe perechi de dansatori care participau la concursuri de ballroom dancing. Se putea spune ca dansau aproape perfect, dar nu-ti mai spuneau nimic. Erau ca niste robotei programati.

  In clipurile trimise de tine si tania se dansa tango, dar cu atita senzualitate incit ma infioram. Traiam acel tango impreuna cu ei si nu ma mai saturam traind.

  Tinerii din clip-ul tau danseaza si parca isi sarbatoresc tineretea. Au asa o prospetime si inocenta incit te bucuri cu ei.

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: