search
top


Ceremonia zilnică de coborâre a drapelului la frontiera India/Pakistan

9 Responsesto “Ceremonia zilnică de coborâre a drapelului la frontiera India/Pakistan”

 1. Odille says:

  Canadienii erau sa ramina fara uniforma pentru The Ceremonial Guard, deoarece chinezii incepusera sa vineze ilegal ursii din Vestul Canadei pt diferite preparate medicale. Caciulile sunt facute din blanita de urs.

  Change of Guard – Ottawa.
  http://www.youtube.com/watch?v=VD8I7OV_rv8

 2. tania says:

  buna ceremonia de la Wagah cu siguranta. sa fii plonjat dintr-o ricsha exact langa granita dintre cele doua lumi ar fi ceva. dar sunt atat de caraghiosi. oare pasul ala saltaretz o fi insemnand fix pasul pe care trebuie sa-l faca omul cand trece dintr-o tara in alta?? 🙂 ce mai mustatzi shi scuturari de trup shi cap precum cocoshii. 🙂

 3. @Odille- Chinezii veniţi pe partea ailaltă, din China, sau chinezii canadieni?
  După ce sunt trimişi în rezervă, le dau căciulile pentru acasă sau le poartă generaţii întregi, până se dă din nou drumul la vânat de urşi ? Eu n-aş purta o asemenea căciulă second hand. Mai bine cu o frumuseţe de femeie pe cap…

 4. @Tania- ei nu trec dintr-o ţară în alta decât cu viză. Nu sunt încă în Comunitatea Europenă aşa cum nu suntem nici noi în comunitate cu americanii sau canadienii. Nu prezentăm încredere. Obişnuiam să ne uităm după fete şi canadienii nu pot tolera ideea că suntem normali.

 5. tania says:

  omule, ma gandeam si eu ca doar cu viza. 🙂 era vorba de o apreciere simbolistica. tu cum iti explici pasul ala obositor de saltaretz? 🙂

 6. @Tania- Eu cred că fiecare oştean din trupă avea pe vremuri, în buzunarul de la spate, un purice care era dresat să pişte la intervale regulate. În ziua de azi, s-a moştenit doar pasul săltăreţ şi datorită reflexului condiţionat al lui Pavlov, nu mai este nevoie de purice.
  Ai văzut ce caraghioşi sunt şi scoţienii şi grecii şi turcii când schimbă garda? Caraghioşenia se moşteneşte din tată în fiu.

 7. tania says:

  cred ca pe indieni nu-i intrece nimeni. poate doar turcii. :)))

  multam, omule, pt corectura “mustatzilor”. 🙂

 8. Odille says:

  @Omuldelamunte, scuze pt raspunsul intirziat. M-ai cam incurcat. Sper ca o caciula, inainte de a schimba stapinul este data la spalatorie. Dar stiu eu cum iese un urs de la Nufarul? 🙂
  In Anglia, iubitorii animalelor lupta sa se interzica folosirea blanitei de urs. daca au succes, cu siguranta ca se va interzice si in Canada.
  “The queen still queens in Canada”.

  Vancouver-ul are un procentaj foarte mare de chinezi. Majoritatea au venit din Hong Kong, inainte ca Hong Kong-ul sa treaca sub “obladuirea” Chinei.
  Sunt foarte buni in business, inclusiv droguri si foarte intreprinzatori.

 9. @Tania-Poate funcţionarii de la “Ministry of Silly Walks” să-i întreacă. Uită-te puţin la ei!

Leave a Reply

CommentLuv badge

top
%d bloggers like this: