search
top


For life

12 Responsesto “For life”

 1. Odille says:

  Buna Dimineata Omule de la munte!

  Multiplele postari de astazi mi-au adus aminte de caleidoscopul din copilarie, prin care vedeam frumoase si diferite combinatii de culori.

  1. Am impresia ca Norvegia a fost eliminata de la Eurovision? Ar fi pacat!

  2. Clip-ul cu vidra este induiasator, mai ales scena in care mama isi trage puiul de codita ca sa-l oblige sa inoate.
  Cred ca ar trebui ca toti tinerii, inainte de a se casatori, sa fie obligati sa vada acest clip pt a invata ca un copil trebuie educat, nu lasat sa decida singur, daca sa inoate, sau nu.

  3. In suburbiile orasului Toronto sunt puternice comunitati pachistaneze si tinind seama ca aici avem o politica de multiculturalism (fiecare are dreptul sa-si mentina obiceiurile de acasa), nu m-ar mira sa-i vad in curind facind acest pas. Deja cei care sunt Sikhs si sunt in The Royal Canadian Mounted Police, au obtinut dreptul de a purta turbane.

 2. @Odille- 1.Norvegia a câştigat anul trecut şi se califică automat anul viitor, indiferent de cât de urât este interpretul. Se mai adaugă din oficiu 4 ţări Germania, Franţa, Spania, Anglia pentru că ele nu au numai melodii ci şi banii cei mai mulţi la sponsorizare.
  2. Vidra mamă este ca femeia mamă. Puiul ei mai presus de orice!
  3. Un pic penibilă circăraia asta cu coborâtul steagului, haioasă o dată, de două ori, dar să te duci special s-o urmăreşti în fiecare zi mi se pare dileală la fes.
  4. Corcodelul trebuie să-i ofere un peşte corcodelei, ca să poată dansa rock&roll-ul ăla pe apă.
  5. Scrisoarea este deschisă, la culoare. Bleu-vert.

 3. tania says:

  legile naturii par a fi mult mai clare la corcodei. de la minutul 2.07, frenezie totala. cred ca asha inteleg ei sa iasa in lume sa povesteasca spectatorilor de sufletul lor pereche. 🙂 bine, mai suna shi ceva de genul: am invins, am cucerit, iata-ne. in doi de data asta. 🙂

 4. Odille says:

  @Omuldelamunte, Tania, ce inseamna “Corcodel”?

 5. @Odille- Corcodei este atunci când ce vezi tu că sunt păsările astea. Se mai numesc şi cufundaci. In engleză se numesc Clark’s grebe, nu Gable pentru că ăla-i cufundat de mult, sărmanul!

 6. @Tania- Ăla-i dansul miresei. Ea a învins că l-a îmbârligat. Glumesc! E invers!
  Aţi citit bancurile de la postul BZN?

 7. Odille says:

  @Omuldelamunte, in legatura cu Ceremonia cu drapelul, da, este foarte ciudat ca oamenii o urmaresc, insa cred ca daca oamenii ar fi educati si ar vedea si altceva, nu si-ar mai pierde clipe din viata pt asa ceva.
  Intr-o vacanta am luat un tur al orasului Charleston, South Carolina. Unul din punctele tutistice era o casa in care se presupune, ca ar fi stat o noapte Generalul George Washington.
  Ni s-a spus de la bun inceput ca nimic din casa nu este din acea perioada si totusi americanii pozau totul, inclusiv furculite si cutite din bucatarie. 🙂

 8. Odille says:

  @Omul de la munte, iti multumesc si imi cer scuze. Cind am vazut “corcodel” am crezut ca este o ruda a ceea ce numiti voi “cocalar”. Limba Romana, saraca, am cam uitat-o! 🙂

 9. tania says:

  nu am citit bancurile, dar imi fac timp.
  odille, esti bine? te-ai retras aici, din cate vad…

 10. tania says:

  babutza emotionata shi bumerangul- ambele de nota 10. 🙂 🙂 🙂

 11. Odille says:

  tania, sunt un pic bosumflata, dar sunt bine. Omul de la munte este o gazda asa de draguta pentru toata lumea, asa cum stii si tu.
  Ma bucur sa te aud. 🙂

 12. tania says:

  da, asha este. trec shi eu la constatari: elegant, din vorba cristineic. 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge
top
%d bloggers like this: